Wysłany: Wto 06 Wrz, 2011 ZMŻ - Zabili Mi Żółwia
Witam.Może uznacie że spamuje ale jest dużo za mało polskich zespołów reggae na Woodstocku :) także składam Kolejna propozycje , mianowicie , Zabili Mi Żółwia
ZMŻ jest raczej bardzo lubianym zespołem i wydaję mi się że na woodstocku nie był , a jak był to dawno temu (jeżdżę na woodstock od 3 lat) , mają wieeele pozytywnych kawałków , przy których na pewno byśmy się wszyscy razem świetnie bawili
Wysłany: Wto 06 Wrz, 2011
Byłem na ich koncertach kilkukrotnie i zawsze było świetnie, pozytywne granie, fajna atmosfera, dobra zabawa, ale nie jestem do końca przekonany bo każdy koncert który odwiedziłem był raczej przy mniejszej publice... Nie to żebym w nich nie wierzył, ale mam wątpliwości co do jakości koncertu na Woodzie, o ile w ogóle jest szansa na to że zagrają...
_________________ Always look on the bright side of life...
grali na Juwenaliach na lotnisku rok, czy dwa temu, publiki było dosc sporo, wszyscy dobrze sie bawili... u Kryszny daliby sobie rade w zupełności:)
a klimat robią niezły więc z porwaniem publiki do Jaracza albo King-Konga nie powinno być żadnego problemu;)
Ja mimo, że zespół bardzo lubię i byłam na koncertach to uważam podobnie jak koleżanka Raczkins, że u Kryszny daliby radę, ale na dużą to tak średnio..
_________________ życie nie pieści, pieśćmy się sami
zero smutków, zero złości, wy***ane po całości ;)
Uwaga!Wszystkie linki, które tu wklejam otwieracie na własną odpowiedzialność :P
Wiek: 23 Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 1493 Skąd: RioDeŚwiebodzineiro
Wysłany: Sro 07 Wrz, 2011
Kiedyś bardzo lubiłem ZMŻ, ale już chyba z nich wyrosłem. Nie bez znaczenia jest też fakt, że oni w sumie stoją w miejscu ze swoją twórczością.. Ja jestem na nie.
_________________ Idzie Jasiu przez las, patrzy, a tu podkowa. Podnosi, obraca, a tam koń.
Bo to on Jaracz Joint!:p
Jak dla mnie spoko,na pewno były by plonsy we wszystkie strony:)
_________________ Jeszcze się ktoś znajdzie co Nam dogodzi!:p
Podziel się na:
Fallander Forumowy prawiczek imperator zajebistości
Wysłany: Wto 13 Wrz, 2011
Skoro w tym roku drąc..Wróóóóć! śpiewając w nocy w lesie "A ja jestem sam" słyszałem z innych obozów "UuuUU" widać jak wiele osób zna ten zespół i jego piosenki.
Mogło by być naprawdę sympatycznie.
Vin - Czemu duża scena do nich nie pasuje?
Nie rozumiem.. To że zawsze grają po klubach oznacza, że nie rozruszali by 100tys ludzi?
Ja uważam, że poradzili by sobie bez problemu, a ludzie sami by przychodzili, ze względu na lekkość ich muzyki, to że żyją, mają kontakt z publiką i ciekawe teksty. (Wcale nie mam zamiaru tutaj porównywać tekstów zmż do tekstów apteki, które są niezwykle mało ambitne)
Ja byłem na ich koncercie i bawiłem się świetnie :] Jak najbardziej za.
_________________ 'Gdy wracasz do domu widzisz w telewizji
jak ksiądz w radiu bluzga i oczernia wszystkich
Patrząc w ekran pytasz dlaczego
wciąż są tacy ludzie i robią tyle złego?'
Wysłany: Sro 28 Wrz, 2011
Oł przepraszam że mało się udzielałem , cieszę się bardzo że tak dużo Uctokowiczów , Popiera ten zespół :) , Bardzo bym się ucieszył gdyby zagrali na następnym łudzie :) na dużej Jak mój poprzednik @Fallander mówił również mam pytanie czemu by nie pasowali by na dużej scenie :) , rozruszali by szybko cała publikę! :) Pozdrawiam Bless
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum