Korn (oficjalna pisownia: KoЯn) – amerykańska grupa muzyczna wykonująca nu metal. Powstała w 1993 roku w Bakersfield w stanie Kalifornia po rozwiązaniu formacji L.A.P.D. Od 2009 roku oficjalny skład formacji stanowią Jonathan "Hiv" Davis, James "Munky" Shaffer, Reginald "Fieldy" Arvizu oraz Ray Luzier.
ZAA !!!! rozQrwiliby system tak jak na wood w 99 :D
rozjebutali by system! jak oglądałam właśnie to nagranie to aż mnie ciary przeszły taki zajebi** klimat !:D
Szczerze to jakby zrobili tak "rozpierdol" jak na tym filmiku tutaj prezentowanym to ja bym się poszedł piwa napić z jakąś miłą Kobietą bo szkoda by mi było nóg na stanie pod sceną :P
Przecież to co dzisiaj reprezentuje sobą ten zespół to takie gówno że szkoda w ogóle słów. Kiedyś, w oryginalnym składzie grali naprawdę fajnie, mniej więcej do płyty Untouchables albo teledysku Did my Time. Potem była totalna tendencja spadkowa, odchodzenie oryginalnych członków zespołu i eksperymenty które w większości przypadków były tandetne i odsunęły grupę kompletnie od jej de facto - ciekawej przeszłości.
Kiedyś dawno temu byłem "fanem", i nadal lubię posłuchać starego KoRna. To co sobą teraz reprezentują jednak kompletnie do mnie nie trafia, więc jestem na nie :P
Wysłany: Pią 04 Lis, 2011
świetnie byłoby ich posłuchać, ale czy są duże szanse aby przyjechali? no nie wiem :) na pewno jednak zagraliby jakieś stare kawałki, więc pojawiłabym się z prawdziwą przyjemnością na tym koncercie.
Z tego co zauważyłam dość często bywają w Polsce, praktycznie co dwa lata[tak mniej więcej], wiec już skoro tak lubią do nas przyjeżdżać to i niech wpadną na Uctock.
hmm, nie wiem co Wy chcecie od nowego Korn'a. fakt, robią inną muzykę, ale nadal to jest Korn! i na prawdę, można by było całkiem miło spędzić czas pogując pod sceną. jestem na tak.
_________________ Lubię placki.
Ale jabol tez może być.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum