Kilka kawałków które mogłabym polecić osobą które nie kojarzą zespołu tu
"Czary Mary"
"Całkowita likwidacja systemu"
"zmień dilera"
"serki dietetyczne"
jak mi znajomi pokazali ten zespół to wcale nie byłam zachwycona, wręcz przeciwnie. Dopiero jak przypadkowo na ROCKfeście zobaczyłam jaką mają energię to się do nich przekonałam. warto zobaczyć sobie jakieś nagrania z koncertów chociaż one i tak nie oddają atmosfery w pełni.
Oni się strasznie zmienili przez te kilka lat istnienia.I wydaje mi się,że te ich wcześniejsze (nazwijmy je umownie "punky reggae") oblicze bylo mi bliższe niż obecne (trochę Manu Chao,trochę indie,wtręty elektroniczne).
A fenomenu popularności tej piosenki nigdy nie zrozumiem:
Oni się strasznie zmienili przez te kilka lat istnienia.I wydaje mi się,że te ich wcześniejsze (nazwijmy je umownie "punky reggae") oblicze bylo mi bliższe niż obecne (trochę Manu Chao,trochę indie,wtręty elektroniczne).
A fenomenu popularności tej piosenki nigdy nie zrozumiem:
Ani ja, szczególnie że wydaje mi się ona skrajnie biedna. Zresztą, cały HURT jakoś do mnie nie przemawia. Głosuję na nie, głównie dlatego że głos wokalisty wyjątkowo działa mi na nerwy. Podobnie jest zresztą z głosem Grabarza i kolesia z Happysadu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum