ich koncert zamiast prodigy, to miało sens i to był cel na ostatni wieczór w Kostrzynie, ostatnio byłam na ich koncercie w Czersku, czekam na luty i ich koncert w Śliwicach, mają moc, dają energie, i po raz enty czy setny chetnie bym wybawiła się przy nich w pogo, wiec takk,
_________________ Człowiek z krzyżem w ręku od człowieka ze swastyką Niewiele się różni - zaledwie symboliką"
Jestem jak najbardziej za
Mimo tego,że już grali chciałbym więcej takich zespołów z dawnych lat na dużej scenie
to ,że grają dużo koncertów w kraju to nic wielkiego nie ma to jednak jak koncerty na woodstocku niepowtarzalny klimat
_________________ System wyzysk
System niewolnictwo
System korupcja
System krew
System kontrola
System niewolnictwo
System korupcja
System wyzysk
Podziel się na:
Bekier Lubi pieprzyć równość wolność tolerancja brak agresji elegancja
Wysłany: Pią 13 Kwi, 2012
a wiecie, powiem Wam że poważnie się zastanawiam nad tym, czy ich nie wrzucą na Wooda jeszcze. Może jestem za bardzo przeczulona na tym punkcie, bo ich szczerze uwielbiam, ale nie dalej jak dwa tygodnie temu byłam na koncercie i Wojtek kilkakrotnie rzucił hasłami, które we mnie zapaliły promyczek nadziei ;) "Do zobaczenia wkrótce! Zobaczymy się szybciej niż myślicie w miejscu, w którym spotyka się wielu z Was"- tak powiedział chyba z dwa razy, a na koniec, przy ostatnim bisie dodał: "na jesień wydajemy nową płytę. Nowość polega na tym, że nie będziemy grali piosenek na koncertach wcześniej. Będzie jeden, DUŻY wyjątek..."
Może nadinterpretuję, ale... oby, oby. Farbenów nigdy dość :)
Podziel się na:
dydaa Coś już napisał love, peace and rock n roll!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum