|
The Prodigy |
| Autor |
Wiadomość |
BennyLBK
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Sro 09 Lis, 2011 The Prodigy
|
|
|
| Nie wiem jak wy, ale ja sądzę, że po tegorocznych cyrkach związanych z tym zespołem nie zobaczymy ich na kolejnych Przystankach. Nawet jakby jakimś głupim zrządzeniem losu dostali Bąka, to i tak ponowny przyjazd tych gwiazdeczek do Kostrzyna jest raczej niemożliwy. |
|
|
|
 |
ruda maruda
Coś już napisał adrianna

|
Wysłany: Sob 26 Lis, 2011
|
|
|
| a precz i a sio z myślą że znowu mogli by zawitac w Kostrzynie.... |
_________________ Człowiek z krzyżem w ręku od człowieka ze swastyką Niewiele się różni - zaledwie symboliką" |
|
|
|
 |
kaaarolina
Rozkręca sie }i{ PEACE }i{

|
Wysłany: Pon 28 Lis, 2011
|
|
|
Mam nadzieję że się już nie pojawią!
A fuuu! |
_________________ , KLIKNIJ!!
 |
|
|
|
 |
Yava
Typowy spamer Fuck You ,You Fucking Fuck !

Wiek: 25 Dołączył: 04 Kwi 2009 Posty: 1192 Skąd: Kołobrzeg
|
Wysłany: Pią 02 Gru, 2011
|
|
|
ProŻydzi afeee i dobrze że ich nie będzie |
|
|
 |
sekator2020
Rozkręca sie Music is my Hot Hot Sex

Wiek: 22 Dołączył: 14 Maj 2010 Posty: 230 Skąd: Brzeg-Opolskie
|
Wysłany: Sob 03 Gru, 2011
|
|
|
Koncert niby duży, wielka gwiazda,ogromne tłumy...niby miało być super...a wyszło jakoś tak że wszystkich odrzuca na samą myśl o tym zespole.
Panom już dziękujemy,
niech zrobią trzy kroki do tyłu xD |
_________________ http://scarface.blog.pl
 |
|
|
|
 |
Marry
Rozkręca sie JABOL SPAM

|
Wysłany: Sob 03 Gru, 2011
|
|
|
| a pfu. nie nie i nie. trzy razy nie, dziękujemy i (miejmy nadzieję) nie do zobaczenia . |
_________________ Lubię placki.
Ale jabol tez może być. |
|
|
|
 |
milan
Typowy spamer freak4life

|
Wysłany: Nie 04 Gru, 2011
|
|
|
| sekator2020 napisał/a: | a wyszło jakoś tak że wszystkich odrzuca na samą myśl o tym zespole.
Panom już dziękujemy,
A nieprawda.Mnie nie odrzuca.Wciąż cenię The Prodigy,które bylo,jest i budzie dla mnie ważnym zespolem.I zastanawiam się jaką wysmażą plytę,która ma się pojawić w 2012r.A jeśli wpadną na koncert do Polski?Chętnie zobaczę i uslyszę ich na żywca raz jeszcze. |
_________________ A.I.Y.C. |
|
|
|
 |
sekator2020
Rozkręca sie Music is my Hot Hot Sex

Wiek: 22 Dołączył: 14 Maj 2010 Posty: 230 Skąd: Brzeg-Opolskie
|
Wysłany: Nie 04 Gru, 2011
|
|
|
| milan napisał/a: | | sekator2020 napisał/a: | a wyszło jakoś tak że wszystkich odrzuca na samą myśl o tym zespole.
Panom już dziękujemy,
A nieprawda.Mnie nie odrzuca.Wciąż cenię The Prodigy,które bylo,jest i budzie dla mnie ważnym zespolem.I zastanawiam się jaką wysmażą plytę,która ma się pojawić w 2012r.A jeśli wpadną na koncert do Polski?Chętnie zobaczę i uslyszę ich na żywca raz jeszcze. |
Zespół sam w sobie nie jest zły, ale większość Woodstockowiczów ,
i moich znajomych i tych na forum, narzeka na ten koncert;
połowa próbowała tańczyć-druga połowa robiła pogo, zmieszali się ze sobą i dochodziło do zgrzytów. |
_________________ http://scarface.blog.pl
 |
|
|
|
 |
Sal_P
Coś już napisał chliporzyg odwantorniony
Wiek: 19 Dołączył: 20 Gru 2011 Posty: 91 Skąd: San Skarżysko
|
Wysłany: Wto 20 Gru, 2011
|
|
|
Mało do zgrzytów, widziałem akty przemocy a moją koleżankę próbowali zawracać jak chciała się wydostać z tłumu ("gdzie suko idziesz?", "co brudasie, nie podoba się?"). Nikomu nie zabraniam przyjeżdżania na Woodstock, ale ten zespół ściągnął na festiwal wiele osób, które nie czuły atmosfery Przystanku.
Do tego mierny koncert, odbębnili co mieli odbębnić, zagrali parę kalek z płyt i zeszli. Z tego co słyszałem, na CLMF 3 lata wcześniej było zupełnie inaczej - mnóstwo energii, tańczyli, skakali, turlali się po scenie, wydłużali numery, był kontakt z publicznością i zabawa muzyką (bo co, bo tam barierki były bez ich prośby? bo bilet kosztował 200zł? nie kumam...).
Choć całym zamieszaniem zrazili mnie do siebie to i tak cenię muzykę ;) W Polsce niech sobie grają, ale pokazali już, że nie w Kostrzynie dla nich miejsce. |
_________________ "Dopóki ludzie będą wielbić Cezarów i Napoleonów, dopóty będą się oni regularnie pojawiać i unieszczęśliwiać ludzkość." ~ Aldous Huxley |
|
|
|
 |
Bekier
Lubi pieprzyć równość wolność tolerancja brak agresji elegancja
|
Wysłany: Wto 20 Gru, 2011
|
|
|
Takich zgrzytów jak poprzednik nie widziałem ale gdybym takich ludzi spotkał to miałbym gdzieś brak przemocy i tak mordę skopał że do końca życia by się na Woodstocku nie pojawili...
Co do zespołu, lubiłem, lubię i lubić będę a na koncercie sam osobiście bawiłem się dobrze tylko później po mnie deptali jak się usiadłem i wyjść się nie dało bo nie zauważano w ogóle że idę jakby ślepi byli. Tak czy tak naprawdę takiego typu sławna elektronika nie zdała egzaminu ale bawiłem się dobrze, dostałem darmowego jointa od jakichś nabuchanych typów i ogólnie było git :) |
_________________ "A najgorszą chorobą jest nietolerancja, ona rodzi się w głowie na nią nie ma lekarstwa"
"Moja Wolność jest ograniczoną jedynie Wolnością Drugiego Człowieka" |
|
|
|
 |
zlowieszczy4
Lubi pieprzyć

Wiek: 21 Dołączył: 09 Wrz 2011 Posty: 515 Skąd: Walbrzych
|
Wysłany: Sro 21 Gru, 2011
|
|
|
| A ja?? od samego poczatku ten caly koncert prodigy mnie jakos nie krecil.... poszedlem juz tam dobrze nachlany i z tego co pamietam to sobie usiedlismy troche dalej. A z samego koncertu to pamietam tylko przeblyski jak ktos mi zawinal bandane wokol twarzy i nalozyl ciemne okulary :) i tak tanczylem albo pogowalem :Pnie pamietam dobrze |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=4K7a3wRpaP0 |
|
|
|
 |
sivuha
Gość
|
Wysłany: Czw 12 Sty, 2012
|
|
|
| jestem zdecydowanie przeciw występom Prodigy na Woodstocku. Stojąc tam już godzinę przed koncertem czulam się jak na taniej imprezie techno, ale mniejsza z tym. Chodzi o to, że Przystanek niesie ze sobą pewne przesłanie, pewien "styl zachowania", jest trochę zdrowego wariactwa, ale wszyscy bawimy się bezpiecznie, pomagamy sobie i nie skaczemy sobie do oczu. Dbamy o siebie na wzajem, jak to mówi pan Jurek. Wiele osób przyjechało specjalnie na Prodigy i mieli wszystko inne w głębokim poważaniu. Byłam świadkiem pobicia dziewczyny przy straganach i bylo to bardzo zachowanie wielce dalekie od zachowania przynajmniej większości Woodstokowiczów. Serce mi się krajało gdy widzialam ludzi po 50, dla których rock to cale życie. Stalam koło nich i widzialam jak płakali. Ktoś inny powiedział że woodstock umiera... straszne to było. Prawda jest taka, że choćby i Prodigy byli ok, to nie pasują do woodstocku. Więc może zapraszajmy inne, lepsze zespoły i bawmy się w ciut mniejszym aczkolwiek bezpieczniejszym gronie. |
|
|
|
 |
Dahomej
Moderator vel.Grześ
Wiek: 23 Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 1492 Skąd: RioDeŚwiebodzineiro
|
Wysłany: Czw 12 Sty, 2012
|
|
|
| Albo o The Prodigy albo wcale. |
_________________ Idzie Jasiu przez las, patrzy, a tu podkowa. Podnosi, obraca, a tam koń. |
|
|
|
 |
ulala
Coś już napisał

Wiek: 20 Dołączyła: 25 Lip 2011 Posty: 75 Skąd: kurwidołek
|
Wysłany: Sob 14 Sty, 2012
|
|
|
| Myślę, że oni sami nie zgodzą się na ponowny występ na Woodstocku. I szczęście po naszej stronie... |
_________________ 'Nie myślę tak jak wy
Jestem inny niż wy
Nic mnie nie obchodzą
Wasze myśli i sny
Szara rzeczywistość
Wasza rzeczywistość
Nie obchodzi mnie
Odczepcie się!' |
|
|
|
 |