Otwarty przez: Niez Sro 05 Paź, 2011 |
Złoty bączek 2012! |
| Autor |
Wiadomość |
voo_doo
Stara Gwardia

|
Wysłany: Sob 04 Lut, 2012
|
|
|
| Kefir napisał/a: | Thunderpussy napisał/a:
szkoda że luxbadziewie znowu na prowadzeniu :(
To, że masz innych faworytów niedaje Ci prawa do obrażania zespołu, który co prawda może się podobać lub nie ale na pewno woodstockowego występu nie olał. |
Ale przeca grają przeciętnie, wtórnie i bez polotu. Gdyby nie litza zespół nie zaistniałby nigdzie. Byłem na woodstockowym koncercie i stwierdzam z czystym sumieniem, nie zagrali tak żeby mieć to 1 miejsce. A to że koncertu nie olali o niczym nie świadczy. Ale to moja ocena i mimo że poparta sporym osłuchaniem się z polską sceną muzyczną wciąż to tylko moja ocena wiec proszę o nie wkurwianie się :) Za to Helloween ! Damn! Zagrali niesamowicie, oldschoolowa dynia na scenie, energia, show, no kurwa milordzie! szkoda że nie wygrają :( |
_________________ Up the Irons!!! |
|
|
|
 |
kijana
Moderator Tępe ch*je

|
Wysłany: Sob 04 Lut, 2012
|
|
|
| O. Polać mu! Zdecydowanie zespół jednej piosenki. Nic ciekawego. |
|
 |
tyczunia89
Rozkręca sie

Wiek: 23 Dołączyła: 18 Cze 2009 Posty: 172 Skąd: Beskid Niski
|
Wysłany: Nie 05 Lut, 2012
|
|
|
| voo_doo ma rację... Halloween odwaliło kawał dobrej roboty i dziwi mnie tak daleka pozycja... ale wg mnie drugi zespół co zrobił niezłe show to było Airbourne. Ale to moje skromne zdanie. |
_________________ przeżyj życie tak abyś go potem nie żałował ;)
oczywiście że jadę na PW2012 |
|
|
|
 |
matpot92
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Pon 06 Lut, 2012
|
|
|
| A ja osobiście głosowałem na Raggafaje, bo mimo iż nie słucham Reggae to ich (CAŁY) koncert mnie porwał i wprowadził w cudowny nastrój. Chyba o to chodzi nie? |
|
|
|
 |
woodstock92
Lubi pieprzyć

Wiek: 19 Dołączył: 13 Kwi 2011 Posty: 304 Skąd: Pieniężno
|
Wysłany: Wto 07 Lut, 2012
|
|
|
14 Notowanie Złotego Bączka
Czołówka bez zmian
Luxtorpeda Airbourne!!! Szkoda mi Kontrust i Haloween no ale cóż albo jedno albo drugie;p
http://www.wosp.org.pl/fu...ego_blczka.html |
_________________ System wyzysk
System niewolnictwo
System korupcja
System krew
System kontrola
System niewolnictwo
System korupcja
System wyzysk |
|
|
|
 |
Kefir
Typowy spamer Przetwór mleczny

|
|
|
|
| W mojej wypowiedzi chodziło o nazywanie Luxtorpedy badziewiem, newet jeśli ktoś ma takie zdanie, niech napisze, że to wg niego, a nie ogłasza to jak prawdę objawioną. Nie zasługuje na Bączka zespół który daje słaby koncert, nie przykłada się czy wręcz go olewa co moim zdaniem nie miało miejsca w ich przypadku, a sam występ może się podbać albo nie. Co do przykładów zespołów które moim zdaniem olały sprawe i dały cholernie słaby występ to z zeszłego roku H-Blockx i Prożydzi. Dalekie miejsce Helloween też mi się nie podoba ale tegoroczny system głosowania to moim zdaniem debilizm i wyniki są przekłamane. Dwa Bączki ale jedno głosowanie? Tutaj moim zdaniem można też upatrywać przyczyny takiego, a nie innego rozkładu głosów (np. ode mnie Helloween by dostali całe 4 głosy bez dzielenia się po 2 z Luxami) |
|
 |
Sal_P
Coś już napisał chliporzyg odwantorniony
Wiek: 19 Dołączył: 20 Gru 2011 Posty: 91 Skąd: San Skarżysko
|
|
|
|
No system głosowania rzeczywiście bez sensu. I mogłyby osobne zestawienia być ;p
Wydaje mi się, że gdzie jak gdzie, ale na forum internetowym "Moim zdaniem" jest w domyśle przed każdym postem ;) |
_________________ "Dopóki ludzie będą wielbić Cezarów i Napoleonów, dopóty będą się oni regularnie pojawiać i unieszczęśliwiać ludzkość." ~ Aldous Huxley |
|
|
|
 |
vin
Po co tyle piszesz ?

|
|
|
|
| a ja tam się cieszę, że Łydka na pierwsze wskoczyła :) |
_________________ życie nie pieści, pieśćmy się sami
zero smutków, zero złości, wy***ane po całości ;)
Uwaga!Wszystkie linki, które tu wklejam otwieracie na własną odpowiedzialność :P
Głosujcie na Łydkę Grubasa na ZB <prosi> :P |
|
|
|
 |
Marg!tta666
Rozkręca sie

Wiek: 20 Dołączyła: 27 Gru 2011 Posty: 133 Skąd: Bojanowo
|
|
|
|
| Ja też ciesze się że Łydka jest na pierwszym :P Ale szkoda że Kontrust jest tak daleko... |
|
|
|
 |
maniek14
Lubi pieprzyć na wszystko znajdzie sie piosenka

|
|
|
|
| Marg!tta666 napisał/a: | Ja też ciesze się że Łydka jest na pierwszym :P Ale szkoda że Kontrust jest tak daleko...
|
wlasnie takie samo odczucie mam ja. jak nie na woodstocku to gdzies indziej ale musze jeszcze raz uslyszec Kontrust na zywo bo z lydka to nie problem |
_________________ Jebne salto za Barce ! Jebłem campeones campeones a le a le a le |
|
|
|
 |
Ewczak
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Sro 08 Lut, 2012
|
|
|
| glos oddany na Airbourne :) ale troche zaluje przystanek republika tez mi sie swietnie kojarzy; polecial tez glos na mikromusic ostatnio odkrylam ten zespol i ucieszylam sie jak zobaczylam ze biora udzial w eliminacjach szkoda ze sa tak daleko.. |
|
|
|
 |
tyczunia89
Rozkręca sie

Wiek: 23 Dołączyła: 18 Cze 2009 Posty: 172 Skąd: Beskid Niski
|
Wysłany: Sro 15 Lut, 2012
|
|
|
http://www.wosp.org.pl/wo...ego_blczka.html
ale lipa ;/ Raggafaya na prowadzenia a Airbourne na 4 spadło :( |
_________________ przeżyj życie tak abyś go potem nie żałował ;)
oczywiście że jadę na PW2012 |
|
|
|
 |
auberginesgeneration
Coś już napisał blizny, alkohol i tatuaże

|
|
|
|
Nie byłam na Helloween, czego bardzo żałuję. Nie widzę jakoś sensu w tym, żeby przyznawać bączka Luxtorpedzie. Z całym szacunkiem, na prawdę ich lubię, ale czy wy nie widzicie ile oni grają koncertów w całej Polsce? Każdy z was z całą pewnością będzie miał jeszcze okazję usłyszeć ich na żywo, ja sama byłam na nich 2 razy. Zgodzę się z voo_doo, że gdyby nie Litza to Luxtorpeda nie zaistniałaby. Są fajni, ale szału nie ma, staniki nie latają.
Idę głosować na Helloween. I Łydkę. |
_________________ na wszystkich nas czeka raj dla chuliganów! |
|
|
|
 |
matpot92
Forumowy prawiczek
|
|
|
|
A ja zagłosowałem na Raggafaya. Dlaczego?
Dlatego: Woodstock 2011
Mam pytanie a propo głosowania, gdzieś przeczytałem, że po każdej turze będzie można glosować jeszcze raz a po każdej będzie odpadał jeden zespół. Dlaczego nadal mamy pełną listę? |
|
|
|
 |
Pigul
Coś już napisał I love this smell I love this sound As an napalm i

|
|
|
|
| Wolałbym na bączka Luxtorpede. Ale no cóż.Nie zawsze musi być po mojej myśli ;) |
|
 |
|
|