|
Trunki do pociągu. |
| Autor |
Wiadomość |
Miskov
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Wto 11 Paź, 2011 Trunki do pociągu.
|
|
|
| Witam wszystkich. zastanawia mnie jaki alkohol najlepiej nadaje się do pociągu (Woodstockowego oczywiście). Piwko raczej odpada ze względu na właściwości moczopędne :p no a może wolicie palić? (nie chodzi mi o fajki) no i w jaki sposób. np. wódkę to z gwinta czy kubeczki. zapraszam do dyskusji :) |
|
|
|
 |
phantommm
Forumowy prawiczek phantommm

Wiek: 18 Dołączyła: 12 Sty 2010 Posty: 37 Skąd: dąbrowa górnicza
|
Wysłany: Wto 11 Paź, 2011
|
|
|
W tym roku piłam w pociągu absolutnie wszystko co tylko ma procenty :mrgreen:
Łącznie z obrzydliwym bimbrem, którym obczęstowałam wszystkich
Co do piwa to o ile pociąg nie jest bardzo obładowany to spokojnie się da ;) a wódka oczywiście elegancko z kubeczka |
_________________ http://phantommm.digart.pl/ :) |
|
|
|
 |
zlowieszczy4
Lubi pieprzyć

Wiek: 21 Dołączył: 09 Wrz 2011 Posty: 515 Skąd: Walbrzych
|
|
|
|
 |
Raczkins
Lubi pieprzyć ...po co się bać, skoro w duszy gra muzyka...

|
|
|
|
w tym roku o mało gały mi nie wyskoczyły jak zobaczyłam kolesia (jak na mój gust nie więcej niż 17 lat) jak wpadł do przedziału ze spirytusem (taki czeski z przemytu) - litrowa butelka, pełna poprosił kogoś o dolewke czegoś na rozrzedzenie - dostal nestea dopełnił aż po zakrętkę i zaczął sobie pić z gwinta grubymi łykami, twierdzac, że teraz jest najlepsza bo ma tak ok 88% <lol> spirol z gwinta - widocznie da się, jak dla mnie nie do przejścia.... koleś twerdził, że tak pije od czterech lat i nic mu nie jest...
osobiście polecam mieszankę czeski rum i Cola:D |
_________________ raczkins.flog.pl
 |
|
|
|
 |
zlowieszczy4
Lubi pieprzyć

|
|
|
|
 |
vin
Po co tyle piszesz ?

|
|
|
|
| tanie wino z colą jest dobre:) |
_________________ życie nie pieści, pieśćmy się sami
zero smutków, zero złości, wy***ane po całości ;)
Uwaga!Wszystkie linki, które tu wklejam otwieracie na własną odpowiedzialność :P
Głosujcie na Łydkę Grubasa na ZB <prosi> :P |
|
|
|
 |
Marry
Rozkręca sie JABOL SPAM

|
|
|
|
whisky z colą, ale to jest trunek wyższych sfer :D
jabol z colą też przejdzie, ale ja tam lubię się jabolem delektować xD co kilka minut jakieś dwa łyki, ahh :p
a do pociągu to chyba właśnie winiacz najlepszy :lol:
bynajmniej tak myślę ;) |
_________________ Lubię placki.
Ale jabol tez może być. |
|
|
|
 |
zlowieszczy4
Lubi pieprzyć

|
|
|
|
 |
Niez
Junior Admin

Wiek: 22 Dołączyła: 14 Sie 2008 Posty: 1092 Skąd: ciągle w drodze
|
|
|
|
Ja nie piję w pociągu. Pilnuję osób pijących i udzielam im pomocy medycznej w razie potrzeby. Częstuję piwem z turystycznej lodówki kiedy już się obudzą ci,których zaczyna suszyć. Biorę też 2 paczki fajek,żeby poczęstować każdego,kto mnie poprosi.Mam za sobą też apteczkę, 5 paczek chusteczek i 10 bułek(połowę wegetariańskich),dla potrzebujących. Dotrzymuję towarzystwa osobom,które nagle doznają filozoficznych olśnień podczas zmian świadomości i nikt nie chce z nimi dyskutować. Aaaaa byłabym zapomniała: obowiązkowo drobne dla tych,którzy zbierają na bilet. |
|
|
 |
Raczkins
Lubi pieprzyć ...po co się bać, skoro w duszy gra muzyka...

|
|
|
|
| Niez napisał/a: | Ja nie piję w pociągu. Pilnuję osób pijących i udzielam im pomocy medycznej w razie potrzeby. Częstuję piwem z turystycznej lodówki kiedy już się obudzą ci,których zaczyna suszyć. Biorę też 2 paczki fajek,żeby poczęstować każdego,kto mnie poprosi.Mam za sobą też apteczkę, 5 paczek chusteczek i 10 bułek(połowę wegetariańskich),dla potrzebujących. Dotrzymuję towarzystwa osobom,które nagle doznają filozoficznych olśnień podczas zmian świadomości i nikt nie chce z nimi dyskutować. Aaaaa byłabym zapomniała: obowiązkowo drobne dla tych,którzy zbierają na bilet. |
to zabrzmiało jak przemowa polityczna przed wyborami;p
ale tak serio pisząc, to bardzo miła z Ciebie Niez towarzyszka podróży:D |
_________________ raczkins.flog.pl
 |
|
|
|
 |
unu
Forumowy prawiczek

|
|
|
|
amarenka, tudzież inne winko owocowe |
|
|
|
 |
Ossie
Lubi pieprzyć SPAMCYCKI

Wiek: 20 Dołączyła: 19 Lip 2009 Posty: 448 Skąd: Łaskarzew / Warszawa
|
Wysłany: Sro 12 Paź, 2011
|
|
|
Ja polecam tanie wina albo wódkę. Nie z kwestii smakowej, raczej chodzi o samopoczucie (szczególnie kobiet). Piwo jest moczopędne, a wiadomo jak wyglądają niektóre pociągi. Tak więc, do kibla czasem trudno się dostać, a sikanie przy wszystkich nie jest bardzo komfortowe |
_________________ " Dla ciebie jestem ateistą, dla boga - konstruktywną opozycją."
Woody Allen |
|
|
|
 |
niekontrolowana
Forumowy prawiczek

Wiek: 19 Dołączyła: 25 Lut 2011 Posty: 42 Skąd: Guzikolandia
|
|
|
|
| Również piłam jakiś bimber phantommm, w pierwszą stronę, nawet kogoś urodziny były chyba. A tak to zwykle piję winiacza albo wódkę z gwinciora. |
|
|
|
 |
Dahomej
Moderator vel.Grześ
Wiek: 23 Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 1492 Skąd: RioDeŚwiebodzineiro
|
|
|
|
| Niez napisał/a: | Ja nie piję w pociągu. Pilnuję osób pijących i udzielam im pomocy medycznej w razie potrzeby. Częstuję piwem z turystycznej lodówki kiedy już się obudzą ci,których zaczyna suszyć. Biorę też 2 paczki fajek,żeby poczęstować każdego,kto mnie poprosi.Mam za sobą też apteczkę, 5 paczek chusteczek i 10 bułek(połowę wegetariańskich),dla potrzebujących. Dotrzymuję towarzystwa osobom,które nagle doznają filozoficznych olśnień podczas zmian świadomości i nikt nie chce z nimi dyskutować. Aaaaa byłabym zapomniała: obowiązkowo drobne dla tych,którzy zbierają na bilet. |
celujesz w admina ? |
_________________ Idzie Jasiu przez las, patrzy, a tu podkowa. Podnosi, obraca, a tam koń. |
|
|
|
 |
vin
Po co tyle piszesz ?

|
|
|
|
| Niez, tak się zastanawiam czy jak dwa lata temu spotkałam Cię w pociągu nie piłaś :p Nie pamiętam.. |
_________________ życie nie pieści, pieśćmy się sami
zero smutków, zero złości, wy***ane po całości ;)
Uwaga!Wszystkie linki, które tu wklejam otwieracie na własną odpowiedzialność :P
Głosujcie na Łydkę Grubasa na ZB <prosi> :P |
|
|
|
 |
|
|