XVIII PRZYSTANEK WOODSTOCK JUZ ZA
 Szukaj |  Użytkownicy | | Rejestracja |  Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Alien
Pon 20 Lut, 2012
Sam/a na PW - mój pierwszy raz
Autor Wiadomość
01Bob 
Forumowy prawiczek
.

Wysłany: Wto 14 Lut, 2012   

Woodstock jest taką specyficzną imprezą, że spokojnie można się wybrać bez znajomych i nie znając nikogo na miejscu.
W sumie tydzień przed postanowiłem że pojadę. Mój środek lokomocji to motocykl, dlatego poszukałem informacji na temat wioski motocyklowej, ogarnąłem mapkę dojazdu do Kostrzyna i pojechałem praktycznie w ciemno.
Spotkałem w wiosce znajomego z forum motocyklowego, ale na zamianie kilku słów się skończyło bo gdzieś się spieszyłem. To na tyle znajomych kontaktów.
Reasumując - nikogo nie znałem, nikogo nie poznałem (poza rozmowami w kolejce po zupkę), a mimo to świetnie się bawiłem <jacko>
Jeżeli ze znajomymi może być jeszcze lepiej, to chyba musi być totalny odlot :d

Podziel się na:         
Oxx 
Rozkręca sie
tak.

Wysłany: Pon 20 Lut, 2012   Sama na PW - mój pierwszy raz

Witam wszystkich :)) jestem nowa na forum (choć już od pewnego czasu je śledzę by dowiadywać się różnych rzeczy o woodzie). W tym roku chciałabym pojechać pierwszy raz na wooda, ale nie mam żadnych przyjaciół ani znajomych, którzy również chcieli by tam pojechać... W związku z czym mam takie pytanie: czy to dobry pomysł żeby jechać na woodstock kompletnie sama? <olaboga>

Podziel się na:         
Ohimee 
Lubi pieprzyć
3 DAYS of PEACE & LOVE.

Wysłany: Pon 20 Lut, 2012   

Cześć.
Ja może sama nie jechałam, bo jechałam z osobą, którą znałam przez internet i spotkaliśmy się bardzo przypadkowo, bo na czacie. Jeżeli pojechałabyś sama to znajomi znajdą się w najmniej oczekiwanym momencie. Moja grupa wyglądała tak, że byłam ja, kolega i jego dziewczyna. Siedziemy w pociągu i dobija do nas około 10 ludzi. I taką paczką byliśmy już do samego Kostrzyna.

"Jeżeli to prawda, że zostanie się tym co się pije, to ja zostanę Komandosem!" <spoko>

Podziel się na:         
vin 
Po co tyle piszesz ?

Ostrzeżeń:
 1/3/6

Tak jak Ohimee napisała, ludzi poznasz już w pociągu :) Moim zdaniem jedź, ja przez to, że nie miałam z kim dopiero pierwszy raz pojechałam w 2009 i żałuje. Zresztą zawsze możesz się zgadać z kimś z forum. Trochę ludzi na pewno będzie jechało z Rzeszowa lub okolic.

<sex>

zero smutków, zero złości, wy***ane po całości ;)

Uwaga!Wszystkie linki, które tu wklejam otwieracie na własną odpowiedzialność :P

Głosujcie na Łydkę Grubasa na ZB <prosi> :P

Podziel się na:         
Oxx 
Rozkręca sie
tak.

Chyba zrobię tak jak mówisz, czyli zgadam się z kimś z forum :) później w Krakowie może dosiądzie się kumpela(o ile pojedzie) w każdym razie myślę, że będzie dobrze po tym, co czytam, że tylu ludzi poznaje się w pociągu :)
I taki mały offtop: zastanawiam się czy brać dowód osobisty (boje się, że mogę zgubić). Brać, nie brać?

Żyj - baw się, śpiewaj, tańcz, pij, pal, kochaj, płacz, żałuj... Żyj

Podziel się na:         
Ohimee 
Lubi pieprzyć
3 DAYS of PEACE & LOVE.

Oxx napisał/a:
I taki mały offtop: zastanawiam się czy brać dowód osobisty (boje się, że mogę zgubić). Brać, nie brać?

Ja w zeszłym roku zapomniałam swojego dowodu i jechałam bez. Żadnych problemów nie miałam. Wiadomo, bez dowodu osobistego nie wydadzą Ci alkoholu. Więc jeżeli chcesz pić, a nie masz osob pełnoletnich koło siebie to weź. Jeżeli Twoje grono znajomych będzie 18+ to nie bierz, ale weź inny dowód tożsamości, czyli w Twoim wypadku legitmacja szkolna.
Po za tym jak nie masz się gdzie podziać to zapraszam do nas na wioskę. :-)

"Jeżeli to prawda, że zostanie się tym co się pije, to ja zostanę Komandosem!" <spoko>

Podziel się na:         
Ossie 
Lubi pieprzyć
SPAMCYCKI

Brać. Po pierwsze, jeśli coś się stanie może się przydać. Poza tym, bez tego alkoholu nie kupisz, przynajmniej w wiosce piwnej.

Najlepiej zakup taką kieszonkę na biodra i tam noś dowód i pieniądze. Najlepiej z przodu, bo z tyłu nie zauważysz czy Ci ktoś nie rozpina :)

Ale dowód weź :)

Jakbyś jechała z Warszawy to mogłabym Cię zabrać ze sobą. Mamy sporą ekipę w Kostrzynie, ale w pociągu będzie nas co najwyżej 6 :)

Połączyłem 3 tematy w jeden. I proszę się tego trzymać. ;)) / daho

Podziel się na:         
01Bob 
Forumowy prawiczek
.

Czytaj na samej górze strony, żebym się nie powtarzał ;))

Podziel się na:         
Oxx 
Rozkręca sie
tak.

Wybacz <facepalm> poszłam na łatwiznę i zrobiłam nowy wątek zamiast poszukać odpowiedzi na moje pytanie w już stworzonych topach ^^' Ohimee dzięki za zaproszenie :)) na pewno wpadnę, a może zostanę<?> :))

Żyj - baw się, śpiewaj, tańcz, pij, pal, kochaj, płacz, żałuj... Żyj

Podziel się na:         
Ohimee 
Lubi pieprzyć
3 DAYS of PEACE & LOVE.

Nie ma sprawy, zapraszamy. ;d

Podziel się na:         
Klaudia;)) 
Coś już napisał
woodstokowiczka;)

Wysłany: Pon 20 Lut, 2012   Re: Sam/a na PW - mój pierwszy raz

wojtas12122 napisał/a:
To będzie mój pierwszy raz na Woodstocku i niestety nie mam z kim tam byc :( może ktoś z was ma miejsce w ekipie na woodzie mam alkohol :D

Chcesz to możesz jechać z moją ekipą ;D Jestem w Twoim wieku ;P

Podziel się na:         
regret666 
Rozkręca sie
jest MOC

Wysłany: Czw 23 Lut, 2012   

Ja w zeszłym roku jechałam bez dowodu, gdyż został wydany w 1 dniu Woodstocka :f nie spieszyło mi się z załatwieniem go :D i bez problemu wydawali alkohol, czy w Tesco, czy w Wiosce Piwnej. Więc to nie do końca tak, że nie da rady. No ale jak się nie wygląda na pełnoletniego, to wiadomo, że będzie ciężko, tak do poruszonego tematu :D

Ja pewnie i w tym roku będę zgarniać ludzi na PW, w zeszłym roku poszło mi to całkiem nieźle. I wszyscy byliśmy debiutantami, tym łatwiej było nam się zgrać :>

Podziel się na:         
kizia 
Lubi pieprzyć
Lubię ser!

Ja w tym roku skończę 24 lata i ZAWSZE pytali mnie o dowód :P

Podziel się na:         
Raczkins 
Lubi pieprzyć
...po co się bać, skoro w duszy gra muzyka...

dowód ważna rzecz, bądź inny dokument stwiedzający tożsamość... skoro go dostałeś/ łaś to jesteś (przynajmniej z założenia) na tyle odpowiedzialna osobą aby go nie zgubić.
wiele miejsca nie zajmuje, więc wzięłabym go bo bywa różnie....

... tak sie nawet zastanawiam , bo coś mi się kojarzy że jest obowiązek posiadania przy sobie dokumentu by można było zidentyfikować jegomościa zawsze... ale tego nie jestem pewna...

moja rada - zabierz;).

Podziel się na:         
pieprz_cayenne 
Forumowy prawiczek

Wysłany: Pią 24 Lut, 2012   

są pewne rzeczy, których można nie brać dla bezpieczeństwa - typu karta bankomatowa, a są takie, które po prostu trzeba brać - dowód, legitka. Ja brałam ze sobą dowód, tak na wszelki wypadek - z moim szczęściem gdy go mam, nigdy o niego nie pytają, a gdy nie wezmę, pyta nawet sprzedawczyni w sklepie pod domem. Teoretycznie na legitymacje nie wolno sprzedawać alkoholu - kiedyś w sklepie babka nie uznała legitymacji znajomej mi osobie (chociaż i tak wszyscy wiemy jak wygląda kupowanie alkoholu np w tesco podczas wooda :))

Podziel się na:         
Odpowiedz do tematu