|
Dojazd na Woodstock i jego koszt. |
| Autor |
Wiadomość |
wojtas12122
Forumowy prawiczek Niema to jak zimne piwo
|
Wysłany: Czw 16 Lut, 2012
|
|
|
| Alien napisał/a: | Na tydzień przed już dawno jest tam sporo ludzi.
Pierwsi przyjeżdżają nawet miesiąc wcześniej, jak nie jeszcze szybciej :) |
Poważnie ??? już tak wcześnie dużo ludzi jest ? czyli dobra miejscówka przepada? :( ale będzie przynajmniej z kim pic :D może też wcześniej pojade czyli około 3 tygodni.. w końcu wakacje |
_________________ Niby nieogarnięty ? drn_punk przed PW napisz to się zgadamy i się wódeczke obali xD Najlepiej się kto chce spodkac i coś wypic :P |
|
|
|
 |
Ohimee
Lubi pieprzyć 3 DAYS of PEACE & LOVE.

|
|
|
|
| wojtas12122 napisał/a: | | Mam zamiar pod samą sceną rozbic namiot (żartuje oczywiście) Myślałem żeby gdzieś przy drzewach ale dośc blisko centrum imprezy żeby nie trzeba było daleko chodzic (tylko nie wiem w których miejscach można gdyż pierwszy raz pod namiot tam jade) |
To zapraszam do nas na wioskę. :) Wioska mieści się w lasku z lewej strony obok wzgórza. Blisko do gastro, wioskę piwną masz nie daleko, scena naprzeciwko... |
_________________ http://www.facebook.com/WioskaPanoramixa
Na stronie konkurs, który trwa do 31 maja
"Jeżeli to prawda, że zostanie się tym co się pije, to ja zostanę Komandosem!" |
|
|
|
 |
kizia
Lubi pieprzyć Lubię ser!

|
|
|
|
| Bez przesady z tym zajmowaniem kawałka pola. Moi znajomi zawsze wpadają na 2 dni przed festiwalem i co roku mamy podobne miejsce (kilka metrów w tą czy w tą) :) Widać z niego na wprost scenę i nie jest to jakieś zadupie :P Więc na spokojnie ;) |
_________________ Dawać mi czekoladę, ale już!!! |
|
|
|
 |
Sal_P
Coś już napisał chliporzyg odwantorniony
Wiek: 19 Dołączył: 20 Gru 2011 Posty: 91 Skąd: San Skarżysko
|
Wysłany: Pią 17 Lut, 2012
|
|
|
| Bez przesady, byłem w tym roku trzy dni przed i owszem, było dużo ludzi, ale może z kilkanaście procent tego, co w trakcie festiwalu. I wszędzie, gdzie można rozbić namiot był jeszcze względny luz. |
_________________ "Dopóki ludzie będą wielbić Cezarów i Napoleonów, dopóty będą się oni regularnie pojawiać i unieszczęśliwiać ludzkość." ~ Aldous Huxley |
|
|
|
 |
regret666
Rozkręca sie jest MOC

|
Wysłany: Sob 18 Lut, 2012
|
|
|
| A ja przyjechałam dzień przed,a i tak względnie dobre miejsce miałam, chwila do gastro, dobry widok na scenę :p |
|
|
|
 |
shinobipl
Rozkręca sie

|
Wysłany: Nie 19 Lut, 2012
|
|
|
| W tym roku będzie ciekawe, przystanek polowy. Patrolowcy będą mieli sporo roboty w tym roku... Ciekawe jak rozplanuja PKS'y. Czy dalej czy bliżej z tego przystanku będzie na samo pole... |
|
|
|
 |
tichuana
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Pon 20 Lut, 2012
|
|
|
| ja tam na spokojnie w tym roku jadę bodajże poniedziałek czy wtorek.. troszkę głupota jechać tam miesiąc czy 3 tyg wcześniej żeby sobie pokoczować w namiocie i popatrzeć jak rozkładają scenę. :P |
|
|
|
 |
Dahomej
Moderator vel.Grześ
Wiek: 23 Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 1492 Skąd: RioDeŚwiebodzineiro
|
|
|
|
| Dlaczego to głupota ? |
_________________ Idzie Jasiu przez las, patrzy, a tu podkowa. Podnosi, obraca, a tam koń. |
|
|
|
 |
Ohimee

|
|
|
|
| To głupotą jest jechać sobie na biwak? Takie same spartańske warunki. No na polu Woodstockowym to chyba jedna z większych rozrywek - budowanie sceny! :D |
"Jeżeli to prawda, że zostanie się tym co się pije, to ja zostanę Komandosem!" |
|
|
|
 |
tichuana
Forumowy prawiczek
|
|
|
|
| ja rozumiem jechać sobie z ekipą, tydzień przed.. ale samemu trzy tygodnie przed żeby pokoczować i zająć 'dobrą miejscówkę' ? nie dla mnie. to moje zdanie ale może zależne jest od tego, że w Polsce na wakacje jestem tylko 4 tygodnie a jak to mawiają - punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. :) |
|
|
|
 |
Ohimee

|
|
|
|
| No wiesz, wszystko zależy od gustu i wolnego. Ja bym 3 tygodnie może nie wytrzymała, ale jeżeli bym miała cierpliwośc i lubiłabym takie warunki to czemu nie? |
|
|
|
 |
vin
Po co tyle piszesz ?

|
|
|
|
| Ee myślę, że nikt nie jedzie 3tyg wcześniej po to żeby zająć miejscówke, raczej coś w rodzaju biwaku jak to ktoś napisał wyżej. A ekipa się znajdzie na miejscu. Sama myślę żeby w tym roku jechać dwa tyg wcześniej, w końcu mam wakacje, ale jeszcze za dużo czasu żeby pisać coś konkretnego. Za dużo niewiadomych póki co. |
_________________ życie nie pieści, pieśćmy się sami
zero smutków, zero złości, wy***ane po całości ;)
Uwaga!Wszystkie linki, które tu wklejam otwieracie na własną odpowiedzialność :P
Głosujcie na Łydkę Grubasa na ZB <prosi> :P |
|
|
|
 |
regret666
Rozkręca sie jest MOC

|
Wysłany: Czw 23 Lut, 2012
|
|
|
Ja przyjadę poniedziałek-wtorek, wcześniej nie ma sensu, no i czasu również. Wtedy o miejsce nie jest zbyt trudno, zważywszy na to, że muszę zaklepać nieco więcej gruntu pod namioty znajomych
Woodstockowym pociągiem pewnie się nie zabiorę, zwyczajnym PKP bardziej się opłaca, nawet z przesiadką, przynajmniej w moim przypadku. |
|
|
|
 |
Oxx
Rozkręca sie tak.

|
Wysłany: Nie 26 Lut, 2012
|
|
|
| Wtrącę się trochę i odnośnie do nazwy tematu chciałabym zapytać czy orientuje się ktoś ile kosztowałyby bilety z Rzeszowa w dwie strony (do Kostrzyna i z powrotem) pociągiem? :) Wolę już teraz się zapytać i nastawić na zbieranie kasy bo za 20 zł na pewno nie przejadę :P |
_________________ Nie bądź obojętny - oddaj krew i pomóż ludziom, którzy jej potrzebują!
Żyj - baw się, śpiewaj, tańcz, pij, pal, kochaj, płacz, żałuj... Żyj |
|
|
|
 |
Alien
Typowy spamer

Wiek: 26 Dołączyła: 23 Wrz 2008 Posty: 1421 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: Nie 26 Lut, 2012
|
|
|
| A wystarczy wejść w http://rozklad-pkp.pl/ i wpisać sobie wybraną trasę i już orientacyjnie wiadomo jakie będą koszty. |
_________________ "Patrz, tak się kończy Twój sen..." |
|
|
|
 |
|
|