Wiek: 22 Dołączył: 14 Maj 2010 Posty: 230 Skąd: Brzeg-Opolskie
Wysłany: Sro 08 Lut, 2012 The Qemists [Duża Scena]
"The Qemists zaczynali jako kapela rockowa, około roku 1990. Zainteresowani rozwijającą się wtedy w Wielkiej Brytanii muzyką drum and bass, zaczęli łączyć ją z brzmieniami rockowymi."
Osobiście nie podoba mi się pomysł zapraszania kapel Prodigypodobnych na Woodstock ale to tylko moje zdanie.
@Hexen - twoje wideo w jakims stopniu przekonalo mnie ze byc moze nie bd to powtorka z Prodigy a byc moze bedzie dobra zabawa, bo nuta calkiem w pytke.
Super info! Napływu przypadkowych ludzi nie ma co się spodziewać bo to mało znany zespół, gwiazdorów z siebie też robić nie będą, nastawiajcie się raczej na fajną, klimatyczną impreze w gronie Woodstokowiczów.
Super info! Napływu przypadkowych ludzi nie ma co się spodziewać bo to mało znany zespół, gwiazdorów z siebie też robić nie będą, nastawiajcie się raczej na fajną, klimatyczną impreze w gronie Woodstokowiczów.
This. Muzycznie mi odpowaidają, nie do końca łódstokowo, ale fajnie.
Wiec chcę jeszcze Brodkę i Die Antwoord. A co.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum