Najlepsza jak dla mnie propozycja w tym roku oj się będzie działo.
Szkoda że tak mało w nas przystankowiczach tego typu zorganizowania.
Już w tamtym roku na HSB właśnie była okazja na tego typu event
Może w tym coś wyjdzie na MH.
Pozdrawiam.
PS. mój pierwszy post
I coś takiego powinno być na PW a nie jakieś elektroniczne gówienka puszczane z kompa. Mogę to samo zrobić w domu, a zagrać coś takiego i zrobić taką atmosferę to rzadkość.
Podziel się na:
Guitar_majster Forumowy prawiczek Znowu mnie teleportuje w tym pociągu...
Ten koncert to bedzie po prostu rozpierducha, najciekawsza tegoroczna propozycja muzyczna na woods \m/
_________________ Jedna kurwa piaskownica, a foremek jest wiele
każda inna, a nie klony, jak myślą z rządu cwele
Jak może być nam dobrze według jednego schematu
Skoro ludzie są tak różni, jak by byli z kilku światów
Cieszę się, bo ich dwa razy w tym roku zobaczę, ostatni raz widziałem ich bodajże w 2001 w Krakowie. Miazga, cieszy mnie to tym bardziej, że to kapela której słucham od wydania pierwszej płyty :)
Nie widzialem ich jeszcze, a bylo to moje koncertowe marzenie w tym roku, najpierw mialem jechac na brutala do Czech, potem mialem isc na metallice zeby MH glownie zobaczyc. Na szczescie beda na woods i mam problem z glowy jezeli chodzi o dodatkowe koszta.
Jak ogladalem te filmiki z 2008r co fani mety robili na MH to az sie scyzoryk sam w kieszeni otwieral
Wiadomo ze i tak naglosnienie bedzie wszystko podstawione pod mete, raz bylem na sonisphere i wiecej na teren tego nie wejde, wole kupic sobie 4 piwa i bawic sie z ludzmi przed wejsciem
Ja byłem na Soni i muszę wam napisać, że MH dało niezłego czadu, ale... Publika to były same druty... sztywniaki niesamowite. I oczywiście musiało coś się pieprzyć z dźwiękiem... Ale i tak warto było. Wiem czego mniej więcej się spodziewać na Woodzie:D Will be ownage :D
_________________ Programmed to appease you
We're symbols of perfection
Humanoids runned by your laws:
Destroy, erase, improve
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum