Zawsze nawet jak mi zapłacicie kupę czasu (no dobra, wtedy nie ;P) będę za tym na Woodstocku grało więcej Folk Metalu. Koncert Korpiklaanów w 2009 był epicki a Eluveitie czy Ensiferum rozpieprzyliby system.
Chociaż z racji iż na Eluvieitie już byłem to jestem całym sercem za Ensiferum *_*
_________________ "A najgorszą chorobą jest nietolerancja, ona rodzi się w głowie na nią nie ma lekarstwa"
"Moja Wolność jest ograniczoną jedynie Wolnością Drugiego Człowieka"
to ja może bym dorzucił całkiem coś innego, też folkowego a mianowicie zespół Blackmore's Night.
Z wiki: "Blackmore's Night to zespół muzyczny tworzony przez Ritchiego Blackmore'a oraz jego żonę, Candice Night. Muzykę zespołu można określić jako inspirowany muzyką renesansową folk rock."
I kilka przykładów co to oni właściwie grają:
Myślę, że na scene folkową by się mogli załapać :)
Podziel się na:
FilozofRockMan Forumowy prawiczek Big Baton, Peacefull Rocker
Właśnie - Finntroll albo Eluveitie i byłoby git. : D
Z jakiejś strony http://www.maxmodels.pl/ ale dokładniej jak to tam odszukać to może Ci powie użytkownik Larry, który to rano wrzucił, tylko że jeno na SB/Kefir
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum