|
Seks |
| Autor |
Wiadomość |
vin
Po co tyle piszesz ?

|
Wysłany: Nie 06 Mar, 2011
|
|
|
| chyba, że spłodzisz a się nawet o tym nie dowiesz, bo 'mamusia' nie będzie miała jak Cię znaleźć 8-) |
_________________ życie nie pieści, pieśćmy się sami
zero smutków, zero złości, wy***ane po całości ;)
Uwaga!Wszystkie linki, które tu wklejam otwieracie na własną odpowiedzialność :P
Głosujcie na Łydkę Grubasa na ZB <prosi> :P |
|
|
|
 |
Owca Inblack
Rozkręca sie Faszystka językowa

Wiek: 21 Dołączyła: 05 Sty 2011 Posty: 253 Skąd: Żary/Wrocław
|
|
|
|
| vin napisał/a: | | chyba, że spłodzisz a się nawet o tym nie dowiesz, bo 'mamusia' nie będzie miała jak Cię znaleźć | Albo odwrotnie - i wtedy płać alimenty, odwiedzaj dziecko na drugim końcu Polski... A jeszcze się trafią konserwatywni rodzice i ślub z taką weź :P |
_________________ "...może po prostu dlatego, że wszyscy się mylą. Życie ludzkie jest pytaniem, a nie odpowiedzią. I do tego czasu, jeśli się tego nie zrozumie, nie można nic zrobić.
- A co trzeba zrobić, jeśli się to już zrozumie?
- Zastrzelić się." |
|
|
|
 |
adam1993
Coś już napisał Adam

|
|
|
|
| Owca Inblack napisał/a: | | Albo odwrotnie - i wtedy płać alimenty, odwiedzaj dziecko na drugim końcu Polski... A jeszcze się trafią konserwatywni rodzice i ślub z taką weź |
Wtedy to bym zdołował :mrgreen: |
|
 |
Paula
Lubi pieprzyć

Wiek: 25 Dołączyła: 19 Kwi 2009 Posty: 329 Skąd: Szczecin
|
|
|
|
| Przypominam, że na Woodstock się nie jedzie w celach prokreacyjnych i z myślą "nie mogę zaliczyć, to może na woodzie z jakąś pijaną się uda" |
|
|
|
 |
Owca Inblack
Rozkręca sie Faszystka językowa

Wiek: 21 Dołączyła: 05 Sty 2011 Posty: 253 Skąd: Żary/Wrocław
|
Wysłany: Pon 07 Mar, 2011
|
|
|
| Paula napisał/a: | | Przypominam, że na Woodstock się nie jedzie w celach prokreacyjnych i z myślą "nie mogę zaliczyć, to może na woodzie z jakąś pijaną się uda" | To jest chyba oczywiste? |
_________________ "...może po prostu dlatego, że wszyscy się mylą. Życie ludzkie jest pytaniem, a nie odpowiedzią. I do tego czasu, jeśli się tego nie zrozumie, nie można nic zrobić.
- A co trzeba zrobić, jeśli się to już zrozumie?
- Zastrzelić się." |
|
|
|
 |
FeSTeR
Zakurwim dęsa ? Thrash'em All

Wiek: 26 Dołączył: 21 Mar 2009 Posty: 2258 Skąd: Nakło nad Notecią

|
Wysłany: Pon 07 Mar, 2011
|
|
|
| Owca Inblack napisał/a: |
Paula napisał/a:
Przypominam, że na Woodstock się nie jedzie w celach prokreacyjnych i z myślą "nie mogę zaliczyć, to może na woodzie z jakąś pijaną się uda"
To jest chyba oczywiste? |
Nie dla każdego oczywistość bywa oczywistością...
Niestety parę razy spotkałem się z tym, że odpowiedź na moje pytanie "po co jedziesz na Woodstock?" brzmiała: "Poruchać" :roll: |
_________________ YouTube
Demot
0===[:::::::::::::::::> |
|
|
|
 |
Aras666
Po co tyle piszesz ? Always look on the bright side of life! :)

|
Wysłany: Wto 08 Mar, 2011
|
|
|
| no i co z tego? boicie się, że was zgwałcą? niech sobie jadą poruchać, ty idziesz poznać nowych ludzi inny jedzie się najebać, jeszcze inny jedzie posłuchać koncertów... a co niektórzy poruchać :P jakby jechał, bo chce komuś wpie*dolić... wtedy bym krzywił ryj :P |
_________________ Have a nice day!
 |
|
|
|
 |
Simon
Typowy spamer

|
Wysłany: Sro 09 Mar, 2011
|
|
|
| Dokładnie, każdego prywatna sprawa. |
|
|
 |
rude666
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Sro 16 Mar, 2011
|
|
|
| hmmm.. a od kogo częściej pada pytanie o sex??? jak myślicie? ja uważam że to laski bardziej namawiają facetów do grzecgów... haha :mrgreen: |
_________________ Rude
 |
|
|
|
 |
milan
Typowy spamer freak4life

|
Wysłany: Sro 16 Mar, 2011
|
|
|
| rude666 napisał/a: | | hmmm.. a od kogo częściej pada pytanie o sex??? jak myślicie? ja uważam że to laski bardziej namawiają facetów do grzecgów... haha :mrgreen: |
Śmiem wątpić. |
_________________ A.I.Y.C. |
|
|
|
 |
Aras666
Po co tyle piszesz ? Always look on the bright side of life! :)

|
Wysłany: Czw 17 Mar, 2011
|
|
|
| szczerze... to na Woodstocku dużo namawiać nie trzeba. |
_________________ Have a nice day!
 |
|
|
|
 |
Alien
Typowy spamer

Wiek: 26 Dołączyła: 23 Wrz 2008 Posty: 1421 Skąd: Zielona Góra
|
|
|
|
| milan napisał/a: | | rude666 napisał/a: | | hmmm.. a od kogo częściej pada pytanie o sex??? jak myślicie? ja uważam że to laski bardziej namawiają facetów do grzecgów... haha :mrgreen: |
Śmiem wątpić. |
Niestety coś w tym jest, bo gdy facet spyta o seks to zapewne dostanie w pysk. Za to gdy babka to zaproponuje, to już bieg wydarzeń może się inaczej potoczyć. |
_________________ "Patrz, tak się kończy Twój sen..." |
|
|
|
 |
drn_punk
Forumowy prawiczek i onanista

Wiek: 23 Dołączył: 23 Kwi 2010 Posty: 32 Skąd: capital city
|
|
|
|
| rude666 napisał/a: | | hmmm.. a od kogo częściej pada pytanie o sex??? jak myślicie? ja uważam że to laski bardziej namawiają facetów do grzecgów... haha :mrgreen: |
Ciekawe skąd ta wiedza ;)
| Alien napisał/a: | | Za to gdy babka to zaproponuje, to już bieg wydarzeń może się inaczej potoczyć. |
Przykre, ale prawdziwe. |
_________________ Gość, na następnym PW Ty stawiasz! :) |
|
|
|
 |
|
|