XVIII PRZYSTANEK WOODSTOCK JUZ ZA
 Szukaj |  Użytkownicy | | Rejestracja |  Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
Przygody i ciekawe zdarzenia na Woodstock 2010!
Autor Wiadomość
FeSTeR 
Zakurwim dęsa ?
Thrash'em All

Wysłany: Czw 12 Sie, 2010   

Dżizuski to raczej się nie śmiali...

//taaa nie 8-) /Sis.

0===[:::::::::::::::::>

Podziel się na:         
iwa 
Rozkręca sie

Łukasz napisał/a:
iwa napisał/a:
gawer23 napisał/a:
dobry był koleś, który chodził z kartonem na którym był napis "jeśli sie masturbujesz to sie usmiechnij"i liczyl ile osób to zrobilo...839, 840 itd hah

a widziałam, widziałam nie raz, jak przechadzali sie po placu. Było ich dwoje:)

Też widziałem takiego gościa. Może tego samego. Grasował w Niedzielę(?) we wiosce piwnej. Dwóch takich nudziarzy się nie uśmiechnęło tylko :-P

Na pewno tego samego. Tam ludzie się nie kopiują i to jest fajne:)

Podziel się na:         
Moona 
Forumowy prawiczek

Pamiętam , że kiedy ja przechodziłam obok niego to miał już kilka tysięcy naliczone :)
nie dało się powstrzymać uśmiechu ;D

Podziel się na:         
Ruda 
Rozkręca sie
zuaaa czarownica

Wysłany: Pią 13 Sie, 2010   

Ja najmilej wspominam kolesia, który pracował przy prysznicach. Poszłam się kąpać o 6 rano (z Vin) i tylko niebieskie prysznice były do użytku (wiadomo, że te biało-czerwone były lepsze) więc powiedziałam, że jestem patriotką i bardzo bym chciała się w tamtych wykąpać. Koleś zaproponował mi, żebym dzisiaj się wykąpała w niebieskich, ale jutro z rana żebym się przypomniała to specjalnie udostępni mi biało-czerwony :mrgreen: No i faktycznie, poszłam na następny dzień i mogłam się w tamtych wykąpać :->

http://www.facebook.com/kalina.j.n

Podziel się na:         
lomzanin
Gość

Zniszczył mnie w niedzielę gość w futrze, wyglądający jak szlachcic, bodajże z psem na smyczy i kartką "Zbieram na konia" :-D Poza tym oczywiście Kapitan Ameryka, jakiś leciwy punk pod grzybkiem w różowych majtkach, grupka chyba z Wa-wy tańcząca pod toi-toiami w rytm "kurczaki-ziemniaki", ciągłe okrzyki "Andrzej!" "Rysiek!" :-P
Byłem prawie 3 dni i do tej pory nie wiem gdzie była scena folkowa i ASP Z drugiej strony kumpel po 2 latach dowiedział się gdzie są krany więc nie jestem najgorszy :mrgreen:

Podziel się na:         
Mazu 
Rozkręca sie
Rude i wredne :]

lomzanin napisał/a:
do tej pory nie wiem gdzie była scena folkowa i ASP

W tym roku wszystko na górce było i nikomu z moich znajomych nie chciało się tam zasuwać, że w sumie byliśmy aż na jednym koncercie na folkowej.

Poza tym ciekawy był mecz piwny we flanki z Niemcami (Polska przegrała 1:2), wejście do Narnii było mega, toi-toie o 4 nad ranem były całkiem ciekawym zjawiskiem, nie tylko pod względem czystości, ale także m.in. człowiek przebrany za śmierć pytał mnie 'koleżanko, czy chcesz umrzeć?'. Do tego jeszcze uczyliśmy Niemców polskiego na przykładzie nazwiska 'Brzęczyszczykiewicz' i 'Idzie Sasza suchą szosą, suche nogi Saszę niosą'. No i mam jeszcze pamiątkę po woodzie, kilkucentymetrowa szrama na łydce po zahaczeniu o linkę od namiotu.

Podziel się na:         
Sister Midnight 
Zakurwim dęsa ?
[youtube]link[/youtube] !!

lomzanin napisał/a:
Zniszczył mnie w niedzielę gość w futrze, wyglądający jak szlachcic, bodajże z psem na smyczy i kartką "Zbieram na konia" :-D

ten sam koleś w piątek chciał mi sprzedać wuwuzelę zrobioną z pachołka od robót drogowych.. nawet na niej coś wygrywał :mrgreen:
któregoś dnia tenże sam jegomość wraz z kolegą mieli jakiś strasznie ciężki problem do rozwiązania (nie pamiętam już o co to chodziło) i konwersowaliśmy dość długo
trzeba przyznać, że gość był charakterystyczny i bardzo zabawny do spółki ze swoim złotowłosym kolegą;]

Podziel się na:         
lomzanin
Gość

Nie wiem czy o tego chodzi ale chyba ten złotowłosy z ferajną grali na gitarze w dosyć doborowym towarzystwie przy kontenerze na śmieci w sobotę o 5 rano :mrgreen: A szlachcic był dobrym negocjatorem z Niemcami, co też było ciekawym doświadczeniem :D

Podziel się na:         
iwa 
Rozkręca sie

A widzieliście ludków przebranych za rycerzy hehe? W gadkach, pelerynie i mieczem zrobionym z kartonu:)

Podziel się na:         
geisha
Gość
Wysłany: Sro 18 Sie, 2010   

Nie wiem czy ktos mnie kojarzy ale przebralam sie za gejsze :mrgreen: mam cudowne wspomnienia z tym.Wracam po 4 godzinnym marszu jak nie dluzszym,make up na twarzy sie trzyma i slysze za soba--
Ty stary patrz!!Ze ja jeszcze kurz nie dopadl
O kurva!!Chinka na woodstocku!!
A pani chinka dobrze sie czuje bo jakos zbladla...??Moze do patrolu pojdziemy..?
Mile wspomnienia mam z tym:)
Kolezanka miala wino MUSTAK xD wypila,przywiazala do szyjki butelki lancuch i chodzila po woodstoku mowiac ze to jej kon:D
Kolejna rzecz ta sama kolezanka poprosila mnie o zrobinie irokeza z calej dlugoci wlosow.Zrobilam :mrgreen: Dragon ball istnieje ;-)
Skok na bungee moja znajoma zapowiedziala mi ze skoczy bez koszulki.Pytam sie faceta ktory mnie kasowal czy jakas kobita skakala bez koszulki na tym woodstocku.Odpowiedz brzmiala nie .Gdy zobaczyl ja..Jego mina-bezcenne :mrgreen:

Podziel się na:         
LastResort 
Forumowy prawiczek

A mnie rozwalił pewien pan-biskup w czerwonej pelerynie,który kazał sobie całować pierścień (mocy ?). ;D No i jakiś facet chodził cały czas z pistoletem na wodę i mnie psikał za każdym razem,jak koło niego przechodziłam. Gonił mnie też chłopak z napisem ,,Przytul mnie'' . Ja się uśmiechnęłam do niego,on przyszedł,chciał się przytulić,rzucił kartkę ,a tam takie gówno (w sumie nie wiem co to było) no i ja zaczęłam uciekać,on mnie gonił,ale potem odpuścił. ;D ogólnie to śmiesznie było.

Podziel się na:         
Kefir 
Typowy spamer
Przetwór mleczny

W piątek jakoś wczesnym popołudniem między wioską piwną, a Allegro rozwaliło mnie 2 gości spiętych kajdankami. Jeden dosyć potężny leżał totalnie nawalony, a drugi sporo młodszy i mniejszy nie miał siły go ruszyć i chciał się uwolnić :-D Mówił coś, że ten śpiący to jego chrzestny :-D Dobre 15 minut stałem i się zmyłem. Ciekawy jestem jak ta historia się skończyła bo chyba wszyscy którzy akurat tam przechoodzili się zatrzymywali.

Podziel się na:         
Aras666 
Po co tyle piszesz ?
Always look on the bright side of life! :)

LastResort napisał/a:
A mnie rozwalił pewien pan-biskup w czerwonej pelerynie,który kazał sobie całować pierścień (mocy ?)

to była Hiszpańska inkwizycja :P

Podziel się na:         
moskit122 
Forumowy prawiczek

Wysłany: Sro 25 Sie, 2010   

a ja tylko zwykły proboszczowy kitel miałem...

Podziel się na:         
Tirana 
Coś już napisał

Wysłany: Pią 27 Sie, 2010   

co do kartki "jesli sie masturbujesz to sie usmiechnij" to koles szedl w moja strone i zdazylam sie przyszykowac i musze przyznac,że zrobił bardzo artystycznie smutną minę gdy zobaczył mojego pokerfejsa ;p

A teraz inna historia.
Moi kumple spotali zagubionego ziomka i mniej wiecej taki dialog:
-Sorry, w jakim ja jestem mieście?
-w Kostrzynie
-KOSTRZYNIE?! To ja jestem na Woodstocku?! O boże, co ja zrobie.. Wczoraj mialem urodziny i mnie spili,nic nie pamietam! Mowiłem ze nie moge jechac. Ja tu nie mogę być, jutro musze isc do roboty!! Co ja zrobie!
Mowili,że facet mial lzy w oczach ;P

Podziel się na:         
Odpowiedz do tematu