|
NIGEL KENNEDY |
| Autor |
Wiadomość |
milan
Typowy spamer freak4life

|
Wysłany: Pią 16 Kwi, 2010
|
|
|
| Niezmiennie nie potrafię zrozumieć tego upartego trwania przy sztandarze Rocka.Absolutnie nie mam nic przeciwko takiej muzyce-katuję ją dniami i nocami jak wielu z was.Ale to naprawdę taki problem,ze na PW pojawiają się postacie i zespoły z innej szuflady muzycznej? IMHO-im większy rozrzut gatunkowy tym lepiej.Choć zdaję sobie sprawę,ze dla części z was to herezja. |
_________________ A.I.Y.C. |
|
|
|
 |
Żyleta
Rozkręca sie Dziecko innego boga

|
Wysłany: Sob 17 Kwi, 2010
|
|
|
| Skoro niby Kennedy nie pasuje to Możdżer też niech nie przyjeżdża :] Nie ma co się zamykać na jeden gatunek muzyki.Nigel sam w sobie jest fenomenalny.Wnosi pewnego rodzaju inność do tego festiwalu.Warto zobaczyć chociażby dlatego żeby stwierdzić czy się podobało czy nie.Każde doświadczenie wzbogaca. |
_________________ 'I'm on the highway to hell...' :D |
|
|
|
 |
zarrock
Rozkręca sie

|
Wysłany: Nie 18 Kwi, 2010
|
|
|
Ni będziecie chieli,to sobie posiedzicie w namiotach lub popijając piwko w wiosce nie ma przymusu ,ja chętnie się wybiorę,zawsze to coś nowego |
|
|
|
 |
złomierz
Gość
|
Wysłany: Sob 03 Lip, 2010
|
|
|
[quote="kotula"]ja chce metal rock punk a nie jakies smęcenie , gdybym chciał posłuchać takiej muzyki przeszedłbym się do filharmonii . Woodstock muzycznie traci klimat[/quote]
i mógłbyś się zdziwić słysząc utwory które znasz z wykonań metalowych kapel
i nie zagrane ani gorzej ani łagodniej
i to nie dlatego że orkiestry specjalnie żeby być "trendy" zagrają metalowe kawałki, a dlatego że gwiazdy metalu sięgają po klasyczne utwory |
|
|
|
 |
michal220
Coś już napisał

|
Wysłany: Nie 04 Lip, 2010
|
|
|
Z jednej stony tak a z drugiej nie.
Trzeba tworzyć coś nowego, kreatywnego. Nie czerpać inspiracji z kogoś. Weźmy na ten przykład Perfekt "Symfonicznie" (czy jak się tam to zwie). Akurat oni brali sami od siebie ale odbiło to się echem i czkawką w sumie. |
|
|
|
 |
Bajlando
Gość
|
|
|
|
 |
Zafascynowany Kennedym
Gość
|
Wysłany: Pon 02 Sie, 2010
|
|
|
| ten kawałek to utwór "oy" z albumu "Shhh!" |
|
|
|
 |
Alien
Typowy spamer ...

Wiek: 26 Dołączyła: 23 Wrz 2008 Posty: 1306 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: Wto 03 Sie, 2010
|
|
|
| I jak wrażenia? Byłam niesamowicie ciekawa tego koncertu i postanowiłam, że na 2-3 kawałki chętnie pójdę. Ale po 20 minutach tej samej pierwszej piosenki z tymi samymi rytmami i z tą sama tonacją - wymiękłam. Mało tego, dopiero gdy doszłam do namiotu skończyli ten swój utwór, więc się wychyliłam nawet, żeby posłuchać kolejny. No i znowu to samo - według mnie utwory były grane zdecydowanie za długo - każdy ma swoją granicę wytrzymałości. Z jego strony spodziewałam się czegoś znacznie lepszego... |
_________________ "Patrz, tak się kończy Twój sen..." |
|
|
|
 |
|
|