|
[Duża Scena] Zwyciezca ZB - na chwilę obecną JELONEK |
| Autor |
Wiadomość |
ElPietrikos
Forumowy prawiczek ElPietrikos
|
Wysłany: Sob 29 Maj, 2010
|
|
|
15 glosow oddanych ludziska pomóżcie , Jelonka mozecie zobaczyc na kazdym kroku a z zagranicznymi zespolami nie jest juz tak kolorowo :evil: Korpiklaani dalo naprawde swietny koncert , tyle ze wiekszosc ludzi sie rozeszla , dajcie im jeszcze jedna szanse heh :mrgreen: |
_________________ A kto umarł, ten nie żyje |
|
|
|
 |
kaszanka
Gość
|
Wysłany: Nie 30 Maj, 2010
|
|
|
| Jak to Kuba W. powiedział "W naszym kraju panuje bezgustowie" ... Jeśli Jelonek ygra to.szkoda gadac :lol: głosować na Dub FX!!!!! |
|
|
|
 |
kasiulaaa666
Gość
|
Wysłany: Pon 31 Maj, 2010
|
|
|
Też jestem za tym by wygrało Korpiklaani...Ich nie czesto gościmy w Polsce...A dali świetny koncert...Ja już oddałam około 15 głosów na Korpiklaani i tyle samo na Volbeat bo ich uwielbiam...Ludzie bez jaj! Jelonek gra świetnie ale dajcie szansę Korpiklaani! |
|
|
|
 |
Wiaderko
Rozkręca sie h

|
|
|
|
ehh ludzie dajcie szansę zagranicznym zespoło, przecież takiego Jelonka można spotkać na pierwszych lepszych Juwenaliach czy innych festivalach :/ |
|
|
|
 |
ElPietrikos
|
|
|
|
w dniu dzisiejszym 10 glosow na Korpiklani ciekawe jak tam notowanie Zb ? na cud jak narazie nie licze :idea: |
|
|
|
 |
Gucio
Rozkręca sie

|
|
|
|
| Piszecie by ludzie dali szansę innym. Nie myśleliście, że ktoś może mieć trochę inne upodobania muzyczne od Was? |
_________________ http://www.lastfm.pl/user/Gucio_91 |
|
|
|
 |
Fender
Forumowy prawiczek i gitara gra.

|
|
|
|
Ja się tam cieszę na Jelonka! i nawet jeśli można go zobaczyć na 'pierwszych, lepszych juwenaliach' to z całą pewnością nie w woodstockowej atmosferze, która jest wyjątkowa.
Z drugiej strony pozostałe zespoły startujące w Bączku rzeczywiście jest dosyć trudno zobaczyć w Polsce.
Reasumując niezależnie od tego czy Jeleń wygra ja będę usatysfakcjonowany :D |
|
|
|
 |
PianA
Moderator chlap chlap

Wiek: 27 Dołączył: 11 Kwi 2008 Posty: 685 Skąd: ruda śląska, gliwice
|
|
|
|
| bo sie nie chce płacić za bilet. lepiej za darmo. to że wygra jakiś zespół to nie jest powiedziane ze na 100 % znowu zagra. eh ta polska mentalność. koniec offtopu |
_________________ kochajmy się .............. niech takie zasilanie nowy świat zastanie.
www.myspace.com/pianers
http://www.lastfm.pl/user/pianissimus |
|
|
|
 |
miminka
Lubi pieprzyć

|
|
|
|
| Wiaderko napisał/a: | | dajcie szansę zagranicznym zespoło, przecież takiego Jelonka można spotkać na pierwszych lepszych Juwenaliach czy innych festivalach :/ |
to kompletnei żaden argument, ja jakoś nie mam okazji go nigdzie zobaczyć tylko na woodzie
Założyliście ten wątek a bym się śmiała jak by jednak ktoś inny wygrał |
|
|
|
 |
Wiaderko
Rozkręca sie h

|
Wysłany: Wto 01 Cze, 2010
|
|
|
| miminka napisał/a: | | Wiaderko napisał/a: | | dajcie szansę zagranicznym zespoło, przecież takiego Jelonka można spotkać na pierwszych lepszych Juwenaliach czy innych festivalach :/ |
to kompletnei żaden argument, ja jakoś nie mam okazji go nigdzie zobaczyć tylko na woodzie
|
widzisz to już twój problem... ;)
no ale jest większe prawdopodobieństwo (no 100%) że prędzej na jakimś festivalu zobaczysz Jelonka niż jakąś gwiazdę zza granicy :-x |
|
|
|
 |
ElPietrikos
|
Wysłany: Wto 01 Cze, 2010
|
|
|
| dokladnie Wiaderko doklanie :mrgreen: |
|
|
|
 |
Ossie
Lubi pieprzyć SPAMCYCKI

Wiek: 20 Dołączyła: 19 Lip 2009 Posty: 406 Skąd: Łaskarzew / Warszawa

|
Wysłany: Czw 03 Cze, 2010
|
|
|
| Ja też się cieszę, że Jelonek będzie, o! |
_________________ " Dla ciebie jestem ateistą, dla boga - konstruktywną opozycją."
Woody Allen |
|
|
|
 |
DŻEMfan
Coś już napisał Od PW 2006 do śmierci
Wiek: 15 Dołączył: 26 Maj 2009 Posty: 90 Skąd: Krosno Odrzańskie
|
Wysłany: Pią 04 Cze, 2010
|
|
|
| Ale się cieszę. Ostatnio nie byłem na koncercie jelonka, ponieważ przyjechałem w sobotę, lecz miałem przyjemność oglądania koncertu na żywo, przez internet (jak ktoś pamięta dokładnie nazwę serwisu będę wdzięczny). Koncert był świetny. W tym roku chciałbym zobaczyć go na własne oczy i w nim uczestniczyć pod sceną. |
_________________ Nie mam nic oprócz czasu... |
|
|
|
 |
nol
Gość
|
|
|
|
[quote="Wiaderko"][quote="miminka"][quote="Wiaderko"]dajcie szansę zagranicznym zespoło, przecież takiego Jelonka można spotkać na pierwszych lepszych Juwenaliach czy innych festivalach :/[/quote]
[/quote]
widzisz to już twój problem... ;)
no ale jest większe prawdopodobieństwo (no 100%) że prędzej na jakimś festivalu zobaczysz Jelonka niż jakąś gwiazdę zza granicy :-x[/quote]
Pamiętajcie, że Złoty Bączek przyznawany jest za najlepszy występ. To, że Jelonka możemy oglądać częściej od innych zespołów, będzie dla niego samego raczej słabym pocieszeniem po przegranej. To jest nagroda dla zespołu, nie dla głosujących :). Moim zdaniem Jelonek dał najlepszy koncert w zeszłym roku i za to należy im się Bączek z dużej sceny. |
|
|
|
 |
Simon
Typowy spamer

|
|
|
|
Jelonek raczej się nie obrazi, gdy zagłosujemy na innych, aż taki pazerny to chyba nie jest :mrgreen:
Ja się wyłamię z trendu, mi się jego występ nie podobał....
Jak wygra tego bączka to dam mu drugą szansę, tym razem po kilku piwach, może lepiej wejdzie. |
|
|
 |
|
|