|
[Duża Scena] Łąki Łan |
| Autor |
Wiadomość |
Lasi
Coś już napisał Pozytywne myślenie:)

|
Wysłany: Wto 01 Cze, 2010
|
|
|
| Łąki Łan!!! Jak słyszę tą nazwe od azu pojawia sie usmiech na mojej twarzy;D |
|
|
|
 |
kijana
Moderator Tępe ch*je

|
Wysłany: Sob 12 Cze, 2010
|
|
|
| Zagrają na dużej scenie |
| |
|
|
|
 |
PianA
Moderator chlap chlap

Wiek: 27 Dołączył: 11 Kwi 2008 Posty: 685 Skąd: ruda śląska, gliwice
|
|
|
|
 |
Dahomej
Moderator vel.Grześ
Wiek: 22 Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 1275 Skąd: RioDeŚwiebodzineiro
|
Wysłany: Nie 13 Cze, 2010
|
|
|
Z ich strony. Będą zaczynać Przystanek Woodstock.
http://www.lakilan.pl/?p=447 |
_________________ Idzie Jasiu przez las, patrzy, a tu podkowa. Podnosi, obraca, a tam koń. |
|
|
|
 |
Sister Midnight
Zakurwim dęsa ? [youtube]link[/youtube] !!

Wiek: 23 Dołączyła: 10 Lut 2009 Posty: 2191 Skąd: Paprykarzowo
|
|
|
|
| aaaaaha ha suuuper! :mrgreen: |
_________________ – Co my, do cholery, robimy? Kompletnie nas popierdoliło!
– Wiem.. ALE I TAK JESTEŚMY ZAJEBISTE! |
|
|
|
 |
FeSTeR
Zakurwim dęsa ? Thrash'em All

Wiek: 26 Dołączył: 21 Mar 2009 Posty: 2137 Skąd: Nakło nad Notecią
|
|
|
|
| Znowu przyjdzie mi spędzić rozpoczęcie Łudstoku we wiosce piwnej :mrgreen: |
_________________ YouTube
Demot |
|
|
|
 |
Simon
Typowy spamer

|
|
|
|
| Milutko. Bydzie fun :mrgreen: Na dużą się imho nawet lepiej niż na małą nadają. |
|
|
 |
HankM1987
Forumowy prawiczek Corruption!

Wiek: 24 Dołączył: 17 Cze 2010 Posty: 11 Skąd: Sandomierz/Kielce
|
Wysłany: Sob 10 Lip, 2010
|
|
|
| A ja ich, kur*a, nie trawię. Ale może się jeszcze przekonam. |
_________________ Everything's gonna be allright. |
|
|
|
 |
JackDaniels
Rozkręca sie Ja Pierdole Te Warianty Bo Z Zasady Jestem Anty

Wiek: 25 Dołączył: 21 Kwi 2009 Posty: 128 Skąd: Okolice Łodzi
|
Wysłany: Sob 10 Lip, 2010
|
|
|
| nie lubie brzydzi mnie to LECZ jest to precedens na polskiej scenie najbarwniejszy zespol jaki widzialem kiedys bylem na pankowym koncercie jakiegos zespolu grali kiepsko ale mielio kolorowe irokezy po pol metra wygladali super.powracajac muzyka kiepska moniotematyczna //// z zasady ////jednak polska ma swiatelko nadziei w tym komformistycznym swiecie a tym swiatelkiem jest laki lan |
_________________ George Bush To ściema ! Graja go Aktorzy |
|
|
|
 |
PianA
Moderator chlap chlap

|
Wysłany: Nie 11 Lip, 2010
|
|
|
| JackDaniels napisał/a: | | owracajac muzyka kiepska moniotematyczna //// z zasady ////jednak polska ma swiatelko nadziei w tym komformistycznym swiecie a tym swiatelkiem jest laki lan |
no właśnie. Standardowa gadka. Łąki nagrali 2 płyty i jest to funk w bardzo dobrym wydaniu. Na koncertach kipią energią i pokazują ze można grać w tym kraju coś innego. A że wam się nie podoba to trudno. Nie rozumiem tylko o co chodzi z hasłem "moniotematyczna" |
_________________ kochajmy się .............. niech takie zasilanie nowy świat zastanie.
www.myspace.com/pianers
http://www.lastfm.pl/user/pianissimus |
|
|
|
 |
JackDaniels

|
|
|
|
| pijany bylem ... jestes madrzejsza osoba wiec wiesz ze jest o termin"monotematyczna" spiewanie o paleniu .. trawie .. bedac pod jej dzialaniu mnie brzydzi brzydzi mnie tez samo branie jestem przeciwko narkotykom haslo z chyba 12 lat "NIE BIORE JESTEM OK" |
|
|
|
 |
PianA
Moderator chlap chlap

|
|
|
|
| co?? jedną piosenkę nagrali o trawie i to jeszcze w kontekście łąkowym( może i w innym- ale tego im nie zabronię) i wszystkie piosenki o tym samym?? |
_________________ kochajmy się .............. niech takie zasilanie nowy świat zastanie.
www.myspace.com/pianers
http://www.lastfm.pl/user/pianissimus |
|
|
|
 |
Simon
Typowy spamer

|
|
|
|
| JackDaniels napisał/a: | | pijany bylem ... jestes madrzejsza osoba wiec wiesz ze jest o termin"monotematyczna" spiewanie o paleniu .. trawie .. bedac pod jej dzialaniu mnie brzydzi brzydzi mnie tez samo branie jestem przeciwko narkotykom haslo z chyba 12 lat "NIE BIORE JESTEM OK" |
JESTEŚ IDIOTĄ ZAŻYWAJĄCYM NARKOTYKI(choć nawet sobie z tego nie zdajesz sprawy :roll: ) I NIE CZYNI CIĘ TO OK!
[ Dodano: Nie 11 Lip, 2010 ]
do tego pijanym idiotą.
Nie trawię pijanych idiotów wypisujących idiotyzmy na forach.
No raz się z Tobą zgodzę i to z chęcią / Jumbo |
|
|
 |
JackDaniels

|
Wysłany: Pon 12 Lip, 2010
|
|
|
| a ja nie lubie osob naduzywajacych tych samych slow .czy jestem idiota? zapewne tak lecz w przeciwienstwie do ciebie zawsze pozostaje soba co Czyni mnie OK :) zrobiles offtopa wiec musze naprowadzic temat na droge.dzisiaj w pracy rozmawialem z kilkoma osobami ktorzy bywali na ich koncertach i twierdza ze jadac na woodstock w tym roku nie zamierzaja w ogole zjawic sie na nich. uslyszalem ciekawa riposte "jakbym chcial zaobaczyc pajacow to bym poszedl na ich troje" |
|
|
|
 |
Simon
Typowy spamer

|
Wysłany: Pon 12 Lip, 2010
|
|
|
| JackDaniels napisał/a: | | a ja nie lubie osob naduzywajacych tych samych slow .czy jestem idiota? zapewne tak lecz w przeciwienstwie do ciebie zawsze pozostaje soba co Czyni mnie OK :) zrobiles offtopa wiec musze naprowadzic temat na droge.dzisiaj w pracy rozmawialem z kilkoma osobami ktorzy bywali na ich koncertach i twierdza ze jadac na woodstock w tym roku nie zamierzaja w ogole zjawic sie na nich. uslyszalem ciekawa riposte "jakbym chcial zaobaczyc pajacow to bym poszedl na ich troje" |
Taki specjalny zabieg stylistyczny, btw, Ja nikomu nie odmawiam posiadania zdania na temat zespołu Łąki Łan - ale porównywanie ich do ich troje jest nieco...niefortunne. |
|
|
 |
|
|