XVIII PRZYSTANEK WOODSTOCK JUZ ZA
 Szukaj |  Użytkownicy | | Rejestracja |  Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
[Duża Scena] Justyna Steczkowska
Autor Wiadomość
mikula
Gość
Wysłany: Sro 02 Cze, 2010   

Moim skromnym zdaniem z wooda robi sie popowa impreza, biorac pod uwage fakt zespolow jakie graly np w 2004. Kto by pomyslal wtedy ze na woodstocku zagra flinta czy papa roach?!
Nie bylo wgl takiej opcji.

Co nie zmienia faktu, ze ja i tak mam zamiar dobrze sie bawic :D

Podziel się na:         
Dahomej 
Moderator
vel.Grześ

No. Papa Roach takim popem wali, że aż razi ta ich muzyka wszystkich na kilometr...a Flinta zawsze śpiewa swoje największe hity na dużej scenie. Ja pie*dole, ręce opadają jak się czyta te "mądrości".... :roll: :roll:

Podziel się na:         
Lasi 
Coś już napisał
Pozytywne myślenie:)

Z Woodstocku robi sie powoli festyn rodzinny:D
Do każdego artysty i zespołu mam wielki szacunek, bo wiem ile pracy w swoja muzyke włożyli i ile sie dla niej poświecili:)
Ale Steczkowska to nie Rock'n'Roll, ja tego bynajmniej nie czuje i nie rozumiem:)

Podziel się na:         
voo_doo 
Stara Gwardia

mikula napisał/a:
Moim skromnym zdaniem z wooda robi sie popowa impreza, biorac pod uwage fakt zespolow jakie graly np w 2004. Kto by pomyslal wtedy ze na woodstocku zagra flinta czy papa roach?!
Nie bylo wgl takiej opcji.

Co nie zmienia faktu, ze ja i tak mam zamiar dobrze sie bawic :D

Tak w 2004 faktycznie nikt nie mógł pomyśleć o tym że na Woodstocku wystąpi Flinta ... tym bardziej że była w roku 2002 w Żarach. Swoją drogą dobry koncert był wtedy. Ale to nie ten temat także proponował bym nie offtopować :)

Podziel się na:         
Pinus.inc
Gość
Wysłany: Czw 17 Cze, 2010   

Wiecie co? Zmęczyło mnie wasze nastawienie. Żyjcie sobie w swoim klaustrofobicznym, zamkniętym świadku dalej, ale przestańcie obrzucać innych błotem, bo sobie na to po prostu nie zasłużyli. Nie jestem fanem Steczkowskiej, ale potrafi tworzyć muzykę. Nawet jej popowe tfory wybijają się ponad przeciętność. Tak samo widzę jest z innymi artystami którzy tworzą muzykę inną niż metal/rock/reggae/punk. Co nie znaczy, że nie ambitną. Niejednokrotnie tworzą coś, w czym jest energia, przekaz, serce i MUZYKA. Już chyba nie pasuję do Woodstocku. Zaroiło się od nieco nieodpowiedzialnych, ksenofobicznych ludzi przesadzających z piwem i zapominających o tym, że Przystanek Woodstock to miejsce łączenia kultur, zarzegnywania waśni, dobrej zabawy i MUZYKI. To nie jest festiwal punkowy. To jest PRZYSTANEK WOODSTOCK.

Peace, brothers.

Podziel się na:         
gość-u :)
Gość
Wysłany: Czw 17 Cze, 2010   

Zgadzam się w pełni z w/w użytkownikiem. Dopóki na Woodstocku nie będzie techna itp. to nie jest tak źle :) To będzie mój piąty Przystanek Woodstock i jak zawsze zamierzam się dobrze bawić przy porządnych koncertach. :->

Podziel się na:         
milan 
Typowy spamer
freak4life

Wysłany: Wto 22 Cze, 2010   

Ja tyż nie uważam,że pójście tą drogą ma sens...

Podziel się na:         
FeSTeR 
Zakurwim dęsa ?
Thrash'em All

Wysłany: Wto 22 Cze, 2010   

No na szczęście Łudstokowa publika jest bardziej wyrozumiała i do takiego incydentu nie dojdzie.

Podziel się na:         
Rodzyna 
Forumowy prawiczek

Wysłany: Sob 26 Cze, 2010   

Cóż Anja Orthodox to, to może i nie jest, ale według mnie Steczkowska ma dobry głos, więc jeśli będzie tak jak piszecie "bardziej rockowa" i uraczy nas taką muzyką, a nie popowymi kawałkami to może być z tego całkiem niezły koncert, dlatego jestem pozytywnie nastawiona. Tym bardziej, że piosenka "Grawitacja", którą ktoś tu polecał mile mnie zaskoczyła.

Swoją drogą jestem ciekawa jaką burzę wywołała by Chylińska na woodstocku. W zasadzie to jest podobnie do Steczkowskiej też się Aga "sprzedała" i robi jakiś komercyjny szit. Jednak gdyby miała zagrać na woodzie 2010 tak jak za czasów O.N.A to dlaczegóż by nie? :mrgreen:

Podziel się na:         
maniek 
Rozkręca sie

Wysłany: Sob 26 Cze, 2010   

jej koncert odbedzie sie 30 lipca o godzinie 21.30

zrodło:http://justynasteczkowska.pl/pl/blog/Blogowanie__Woodstock

Z rzeczy najważniejszych w tym momencie, to podpisaliśmy umowę i gramy 30 lipca o godzinie 21.30 na XVI Przystanku Woodstock !!! To będzie czad !!! Trochę się obawiam reakcji, bo choreografia i stroje są dość odważne (co nie znaczy, że zobaczycie mnie rozebraną, bo nie zobaczycie nawet roznegliżowanej :)) . Ale nie ma to jak mieć odwagę być sobą i zrobić nie to, czego oczekują nieustannie inni, tylko dać mocny i niezapomniany SHOW !!! Oj, będzie się działo, będzie się działo, jak mówi Jurek Owsiak.

Pozdrawiam JS

W odpowiedzi J.Owsiaka dlaczego Justyna S.

- Kiedy zwracamy się do rewelacyjnie śpiewającej Justyny Steczkowskiej wiemy, bo już to widzieliśmy w 2006 roku, że zaprezentuje nam zupełnie inny koncert z muzyką, która na Przystanku Woodstock osiągnęła ogromny sukces. I będziemy się ogromnie cieszyli, jeśli taki koncert w telewizyjnej technice HD zdobędzie uznanie gdziekolwiek na świecie. Tego samego oczekujemy od Eweliny Flinty. Jesteśmy przekonani, że te dwie artystki przygotują specjalne projekty, które zachwycą publiczność" - napisał Jerzy Owsiak w tekście, który w całości znajduje się na stronie www.wosp.org.pl/jurek

Podziel się na:         
raptus
Gość
Wysłany: Nie 25 Lip, 2010   

próbka tego co pokaże na woodstoku...wizualizacja do tatuuj mnie(razem z nową wersją utworu)
http://www.youtube.com/wa...player_embedded

Podziel się na:         
zolka 
Forumowy prawiczek

Wysłany: Nie 25 Lip, 2010   

jak kazdy sie napruje to moze jakos przezyjemy jej wystep. chyba ze zamiast swoich biesiad spiewanych przez nos, pierdzielnie jakies rockowe covery ;)

Podziel się na:         
Ciasteczkowy 
Coś już napisał
Świnia orwellowska

Wysłany: Wto 27 Lip, 2010   

Kurcze na Onecie był artykuł o jej występie, nie mogę go na piętce znaleźć...ale z tego co pamiętam była tam mowa o specjalnej choreografii i innych takich...^^

Podziel się na:         
Ruda 
Rozkręca sie
zuaaa czarownica

Wysłany: Wto 27 Lip, 2010   

Ciasteczkowy napisał/a:
z tego co pamiętam była tam mowa o specjalnej choreografii i innych takich...^^

Steczkowska w pogo ^^

http://www.facebook.com/kalina.j.n

Podziel się na:         
raptus
Gość
Wysłany: Czw 29 Lip, 2010   

http://www.youtube.com/wa...player_embedded
tak było w 2006 roku,ale sądzac po opiniach niektórzy wtedy leżeli najebani gdzies w krzakach

Podziel się na:         
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi