Wiek: 26 Dołączył: 21 Mar 2009 Posty: 2137 Skąd: Nakło nad Notecią
Wysłany: Sro 19 Maj, 2010
leila napisał/a:
wkurza mnie po prostu jak ludzie z góry zakładają że coś jest czarne albo białe.
Jest jeszcze szare po drodze. Czyli mamy już trzy kolory.
Też nie jestem Fanem Steczkowskiej i nie będę jej bronił.
Przypominam (i pytam się) tym co wypowiadają się negatywnie na jej temat.
Byliście na koncercie w 2006?
Ja byłem i nie słyszałem żadnego popowego kawałka z radia czy tv. Ludzie uspokójcie się. Najpierw posłuchajcie potem oceniajcie.
Jak zagra ch*jowo w tym roku, to dopiero będziemy ją bluzgać.
Nie bluzga się kogoś za coś czego jeszcze nie zrobił :roll:
I mam to gdzieś czy tańczyła na lodzie czy gdzieś indziej. Ale pamiętam ją natomiast z jej występu z "Szansy na Sukces". Dostała szanse i ją wykorzystała. A skoro Juras ją zaprasza to wierzy w nią.
Ale pamiętam ją natomiast z jej występu z "Szansy na Sukces". Dostała szanse i ją wykorzystała. A skoro Juras ją zaprasza to wierzy w nią.
ooooooooj tak!!
Co jak co, pomimo tego, że jej obecnej pop-sztuki nie lubię, to nie można jej odmówić, że zaśpiewała tam bosko....i miała słodki nosek :mrgreen:
[/quote]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum