Też spodziewałam się czegoś lepszego - rok temu według mnie jej koncert był lepszy. W dodatku po Papa Roach jej koncert wypadł jak... no aż brak mi słów ;D Jusia tym razem nie podołała xD
_________________ "Patrz, tak się kończy Twój sen..."
Wysłany: Wto 03 Sie, 2010
Moja droga co jesteś powyżej mnie, mam kłopoty z pamięcią, ale Justyna S. nie grała rok temu, tylko w roku 2006 taki mały szczególik. Co do występu niestety nie widziałem, więc nie mogę się wypowiedzieć i porównać.
Ojj... niestety chyba jednak grała rok temu ;) Była jako niespodzianka. Sama prosiła Owsiaka o wystąpienie i się zgodził - tak właśnie ją zapowiedział. Mało tego - była ubrana chyba dokladnie tak samo jak wtedy ;) Chyba, że mi się lata pomieszały :P Choć jestem prawie pewna, że występowała rok temu. Czy ktoś może się wypowiedzieć i rozwiać nasze wątpliwości? ;)
_________________ "Patrz, tak się kończy Twój sen..."
Wiek: 26 Dołączył: 21 Mar 2009 Posty: 2137 Skąd: Nakło nad Notecią
Wysłany: Wto 03 Sie, 2010
Strona Wośp napisał/a:
XV Przystanek Woodstock, Kostrzyn nad Odrą
31.07 - 2.08.2009 r.
Duża scena: ARES&THE TRIBE, BLENDERS, JELONEK, EASY STARS ALL STARS, VOLBEAT, THE FUTUREHEADS, JULIETTE LEWIS, CALIBAN, BĘBNIARZE z formacji BlocoX, CARRANTUOHILL + Tancerze, SENOR COCONUT, SHAM 69, FINAL VIRUS, LAUREAT KONKURSU FABRYKI ZESPOŁÓW – BIG FAT MAMA, VOOVOO, KONCERT JUBLIEUSZOWY – 40 LAT WOODSTOCK, KROKE, SUBWAYS, LAUREAT ZŁOTEGO BĄCZKA SCENY FOLKOWEJ - ATMASFERA, LAUREAT KONKURSU FABRYKI ZESPOŁÓW – INFERNALIA, LAUREAT KONKURSU FABRYKI ZESPOŁÓW – CHICO, DUB FX, TOMEK BUDZYŃSKI - LUNA, DŻEM, LAUREAT ZŁOTEGO BĄCZKA – DUŻA SCENA - CLAWFINGER, MOŻDŻER DANIELSSON FRESCO TRIO, GUANO APES, KORPIKLAANI, DON CARLOS, FINAŁ ASP Z LESZKIEM CICHOŃSKIM.
Scena folkowa: Sharena, TABU, Grupa Furmana, Carrantuohill & Bob Bales, Kochankowie gwiezdnych przestrzeni, Fanfara-Kalashnikov, WaDaDa, S.O.U.L., The Bumpers, Rusyczi, Bębniarze (80osób), Chodska Vlna, Yoghurt.
W Akademii Sztuk Przepięknych gościliśmy: Lecha Wałęsę, Tadeusza Mazowieckiego, Stanisława Tyma, Janusza Kochanowskiego, Michaela Langa, Bohdana Łazukę, Leszka Możdżera, Jurka Owsiaka.
Nie ma tu nigdzie Steczkowskiej. Może na koncercie 40-lecia, ale też wątpie bo byłem na nim i nie pamiętam jej.
Spoko Alieen. Mi też się niekiedy mylą lata
[ Dodano: Wto 03 Sie, 2010 ]
KACZMAR napisał/a:
Co najbardziej zaskakujące, na stronie WOŚP w historii PW jej występ nie jest oznaczony na dużej scenie, ani na żadnej innej
I tu się Kaczmar mylisz
Strona Wośp napisał/a:
XII Przystanek Woodstock, Kostrzyn nad Odrą
28 - 29.07.2006 r.
Na dużej scenie zagrali: Big Cyc, Voltaire, Prawda, Bohema, Rasta (Białoruś), Crosscut (Niemcy), Flapjack, Vavamuffin, Wolna Grupa Bukowina, Shannon, Coma, Maleo Reggae Rockers, Lao che, Black Summer Crush (USA), Carrantuohill + Psiocrew, Niebo, Godsend, Bitter Sweet, Koniec Świata. Virgin Snatch, Boozed (Niemcy), Indios Bravos, 2TM2,3, The Krays (USA), Gravitations, Baobab (Francja), Farben Lehre, Babylon Circus (Francja), KSU.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum