|
[Duża scena] Armia |
| Autor |
Wiadomość |
martylla
Forumowy prawiczek

|
Wysłany: Sob 26 Cze, 2010
|
|
|
No coz. musze przyznać ze się nazbyt nie zagłębiałam w Twórczosć Siekiery. /Jest kilka utworów, które znam. I nie wiem własciwie jaki utwor z jakiej płyty pochodzi. jednakże,te, ktore wczesniej wymieniłam przypadły mi do gustu.
Taaak wiem... skoro sie nie znam to sie wypowiadać nie powinnam |
_________________ Speak no evil, don't you
Think no evil, don't you
Play with evil, 'cause i'm free ! |
|
|
|
 |
Ossie
Lubi pieprzyć SPAMCYCKI

Wiek: 20 Dołączyła: 19 Lip 2009 Posty: 404 Skąd: Łaskarzew / Warszawa
|
Wysłany: Nie 27 Cze, 2010
|
|
|
Więc ja też nie :P
Również nie znam dyskografii od deski do deski :P Czasem nie potrafię nawet przywołać tytułu piosenki, która chodzi mi po głowie :p |
_________________ " Dla ciebie jestem ateistą, dla boga - konstruktywną opozycją."
Woody Allen |
|
|
|
 |
Pentek
Forumowy prawiczek

|
Wysłany: Nie 27 Cze, 2010
|
|
|
| Wczorajszy koncert Armii+Izraela bardzo mi się podobał. Jesli Budzyński utrzyma formę do Woodstock'u, to można być pewnym dobrej zabawy :) |
_________________ Sama nie wiem już co myśleć o tym, bo z wnukami mam wciąż kłopoty |
|
|
|
 |
Dymek
Gość
|
Wysłany: Pon 05 Lip, 2010
|
|
|
| Jaki ku*wa religijny pank? Z tego co wiem, Armia o religię zachaczyła na jednej bodajze płycie a słucham tego juz około 20 lat ,wiec nie bulwersujcie się dzieci :) |
|
|
|
 |
JackDaniels
Rozkręca sie Ja Pierdole Te Warianty Bo Z Zasady Jestem Anty

Wiek: 25 Dołączył: 21 Kwi 2009 Posty: 128 Skąd: Okolice Łodzi
|
Wysłany: Wto 06 Lip, 2010
|
|
|
| Witam po rocznej nieobecnosci :) Bardzo dobrze ze Armia wystapi z roku na rok jest coraz mniej punka a przeciez w tym wszystkim nie o to chodzi jako muzyka "umierajaca"powinna zahaczac jak najczesciej o Ta Wspaniala impreze |
_________________ George Bush To ściema ! Graja go Aktorzy |
|
|
|
 |
Moona
Forumowy prawiczek
|
|
|
|
 |
JackDaniels
Rozkręca sie Ja Pierdole Te Warianty Bo Z Zasady Jestem Anty

Wiek: 25 Dołączył: 21 Kwi 2009 Posty: 128 Skąd: Okolice Łodzi
|
Wysłany: Sro 07 Lip, 2010
|
|
|
| zamierzalem ze znajomymi sie wybrac wlasnie w te okolice w niedalekiej przyszlosci lecz dwukrotnie nie zniósł bym tego zespolu armia z brylewskim odmienilaby moja zdanie:)apropo o ile mnie pamiec nie myli Robert Śpiewał w zapomnianym juz zespole Lumpers ale pewnosci nie mam |
_________________ George Bush To ściema ! Graja go Aktorzy |
|
|
|
 |
Dahomej
Moderator vel.Grześ
Wiek: 22 Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 1274 Skąd: RioDeŚwiebodzineiro
|
Wysłany: Pon 02 Sie, 2010
|
|
|
Armia zagrała genialny koncert ! Od samego początku robili dym dźwiękami, że głowa mała. Naprawdę mi się podobało Secik też prawie perfekcyjny (brakło jednak tej Siekiery...). Jedyne do czego się przyczepię, to zwolnienie tempa w Niezwyciężonym i dziwnie rozegrana Opowieść Zimowa.
A co ten bębniarz wyprawia za garami, to jest mistrzostwo świata i okolic po prostu... |
_________________ Idzie Jasiu przez las, patrzy, a tu podkowa. Podnosi, obraca, a tam koń. |
|
|
|
 |
|
|