XVIII PRZYSTANEK WOODSTOCK JUZ ZA
 Szukaj |  Użytkownicy | | Rejestracja |  Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
Zagraniczni Woodstockiwocze...
Autor Wiadomość
forlorn81 
Forumowy prawiczek

Wysłany: Nie 25 Lip, 2010   

ja podczas moich 8 Woodstocków (teraz bedzie 9ty)spotkałem masę obcokrajowców. Najbardziej mile wspominam parę Julia z australii i Mark z USA, pracowali w Szwecji a na wooda trafili tak że wybrali się na wycieczkę rowerową po Europie:) do dzisiaj mam z nimi kontakt - chciał bym żeby znowu wpadli. Kiedyś mieszkałem na Islandii 2 lata i namawiałem tamtejszych na przyjazd na wooda ale si ę troszkę bali i nie znali kompletnie polskich kapel. A tam wracając do tematu to masę niemców spotkałem i lubie ich, fajni ludzie ale w piciu piwa nam odstawali i to bardzo;) holendrów też sporo ponoc z wysp też sporo ale ja mało spotkałem jak dotąd. Dobrze jest poduczyc się angielskiego przed woodem - nie wiem jak wy ale ja bardzo lubie pogadac z ludzmi z innych rejonów tego pięknego świata:)

Podziel się na:         
Dezaprobator 
Administrator

Wysłany: Nie 25 Lip, 2010   

Ja na rock For People w Czechach miałem taką zajawkę, że siedzieliśmy przy stoliku 2 polaków, australijczyk, koleś z USA, laska z GB, czeszka, słowak i naturalnie wszyscy się rozumieli przy Joincie.

Gość jak masz na imię ?

Podziel się na:         
dzoana 
Forumowy prawiczek

Wysłany: Pon 02 Sie, 2010   

w tym roku to byl u nas przy namiotach taki jeden niemiec... i naprawde spokojny facet. Razem sie smialismy, bawilismy... kiedy zaczelismy tematy wojny,bitwy pod Grunwaldem zaczal wymijac odpowiedzi niby ze kogos tam nie zna, ze nie wie o co chodzi i takie tam, wiec to nawet dobrze ze wolal przemilczec ;] AAA i byl pewien Szwajcar, to byl gosc ;D duzo mowil po polsku ale niektorych slow wogole nie znal, bylo warto z obcokrajowcami pogadac :)

Podziel się na:         
Mazu 
Rozkręca sie
Rude i wredne :]

My mieliśmy obok siebie grupę niemców (mieli 30 km do Kostrzyna), piliśmy z nimi, gadaliśmy z nimi po angielsku, uczyliśmy ich polskiego na przykładzie Grzegorza Brzęczyszczykiewicza i Saszy idącego szosą, jedliśmy razem grochówkę z puszki i graliśmy w grę piwną. No i spotkaliśmy też kolesia z Nowej Zelandii, nie wiem co on tu robił, ale bardzo mu się Woodstock podobał. ;]

Podziel się na:         
darkly666 
Rozkręca sie

Mazu napisał/a:
My mieliśmy obok siebie grupę niemców (mieli 30 km do Kostrzyna), piliśmy z nimi, gadaliśmy z nimi po angielsku, uczyliśmy ich polskiego na przykładzie Grzegorza Brzęczyszczykiewicza i Saszy idącego szosą, jedliśmy razem grochówkę z puszki i graliśmy w grę piwną. No i spotkaliśmy też kolesia z Nowej Zelandii, nie wiem co on tu robił, ale bardzo mu się Woodstock podobał. ;]

mówisz może o Niemcach którzy byli rozbici w lasku koło pasażu??
Polska, to Polska właśnie!!!

Podziel się na:         
Yava 
Na pewno offtopuje
Fuck You ,You Fucking Fuck !

Do gazu z nimi !!!

Gość pokaż cycki !

Podziel się na:         
Mazu 
Rozkręca sie
Rude i wredne :]

darkly666 napisał/a:
Mazu napisał/a:

mówisz może o Niemcach którzy byli rozbici w lasku koło pasażu??

w lasku to oni byli, ale koło gastronomii.

Podziel się na:         
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi