|
Zagraniczni Woodstockiwocze... |
| Autor |
Wiadomość |
forlorn81
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Nie 25 Lip, 2010
|
|
|
| ja podczas moich 8 Woodstocków (teraz bedzie 9ty)spotkałem masę obcokrajowców. Najbardziej mile wspominam parę Julia z australii i Mark z USA, pracowali w Szwecji a na wooda trafili tak że wybrali się na wycieczkę rowerową po Europie:) do dzisiaj mam z nimi kontakt - chciał bym żeby znowu wpadli. Kiedyś mieszkałem na Islandii 2 lata i namawiałem tamtejszych na przyjazd na wooda ale si ę troszkę bali i nie znali kompletnie polskich kapel. A tam wracając do tematu to masę niemców spotkałem i lubie ich, fajni ludzie ale w piciu piwa nam odstawali i to bardzo;) holendrów też sporo ponoc z wysp też sporo ale ja mało spotkałem jak dotąd. Dobrze jest poduczyc się angielskiego przed woodem - nie wiem jak wy ale ja bardzo lubie pogadac z ludzmi z innych rejonów tego pięknego świata:) |
|
|
|
 |
Dezaprobator
Administrator

Wiek: 27 Dołączył: 08 Kwi 2008 Posty: 1520 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: Nie 25 Lip, 2010
|
|
|
| Ja na rock For People w Czechach miałem taką zajawkę, że siedzieliśmy przy stoliku 2 polaków, australijczyk, koleś z USA, laska z GB, czeszka, słowak i naturalnie wszyscy się rozumieli przy Joincie. |
|
 |
dzoana
Forumowy prawiczek

|
Wysłany: Pon 02 Sie, 2010
|
|
|
w tym roku to byl u nas przy namiotach taki jeden niemiec... i naprawde spokojny facet. Razem sie smialismy, bawilismy... kiedy zaczelismy tematy wojny,bitwy pod Grunwaldem zaczal wymijac odpowiedzi niby ze kogos tam nie zna, ze nie wie o co chodzi i takie tam, wiec to nawet dobrze ze wolal przemilczec AAA i byl pewien Szwajcar, to byl gosc ;D duzo mowil po polsku ale niektorych slow wogole nie znal, bylo warto z obcokrajowcami pogadac :) |
|
|
|
 |
Mazu
Rozkręca sie Rude i wredne :]

|
|
|
|
My mieliśmy obok siebie grupę niemców (mieli 30 km do Kostrzyna), piliśmy z nimi, gadaliśmy z nimi po angielsku, uczyliśmy ich polskiego na przykładzie Grzegorza Brzęczyszczykiewicza i Saszy idącego szosą, jedliśmy razem grochówkę z puszki i graliśmy w grę piwną. No i spotkaliśmy też kolesia z Nowej Zelandii, nie wiem co on tu robił, ale bardzo mu się Woodstock podobał. |
|
|
|
 |
darkly666
Rozkręca sie

Wiek: 20 Dołączyła: 27 Lis 2008 Posty: 129 Skąd: Nakło n. Notecią
|
|
|
|
| Mazu napisał/a: | My mieliśmy obok siebie grupę niemców (mieli 30 km do Kostrzyna), piliśmy z nimi, gadaliśmy z nimi po angielsku, uczyliśmy ich polskiego na przykładzie Grzegorza Brzęczyszczykiewicza i Saszy idącego szosą, jedliśmy razem grochówkę z puszki i graliśmy w grę piwną. No i spotkaliśmy też kolesia z Nowej Zelandii, nie wiem co on tu robił, ale bardzo mu się Woodstock podobał. |
mówisz może o Niemcach którzy byli rozbici w lasku koło pasażu?? |
_________________ Skazani na sny nasze matki i ojcowie,
Opadają z sił dla czerwieni z bielą.
Która wiecznie ma ich w dupie!
Polska, to Polska właśnie!!! |
|
|
|
 |
Yava
Na pewno offtopuje Fuck You ,You Fucking Fuck !

Wiek: 24 Dołączył: 04 Kwi 2009 Posty: 977 Skąd: Kołobrzeg/ZG
|
|
|
|
| Do gazu z nimi !!! |
|
|
 |
Mazu
Rozkręca sie Rude i wredne :]

|
|
|
|
| darkly666 napisał/a: | | Mazu napisał/a: | My mieliśmy obok siebie grupę niemców (mieli 30 km do Kostrzyna), piliśmy z nimi, gadaliśmy z nimi po angielsku, uczyliśmy ich polskiego na przykładzie Grzegorza Brzęczyszczykiewicza i Saszy idącego szosą, jedliśmy razem grochówkę z puszki i graliśmy w grę piwną. No i spotkaliśmy też kolesia z Nowej Zelandii, nie wiem co on tu robił, ale bardzo mu się Woodstock podobał. |
mówisz może o Niemcach którzy byli rozbici w lasku koło pasażu?? |
w lasku to oni byli, ale koło gastronomii. |
|
|
|
 |
|
|