|
Woodstock-ten pierwszy raz |
| Autor |
Wiadomość |
Misza_RAAF
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Sro 30 Cze, 2010
|
|
|
| mój pierwszy woodstock to 2004, mialem wtedy 13 lat, pojechalem z chrzestnym ( Panie świeć nad jego Duszą) który zasponsorował mi wyjazd w ramach spóźnionych urodzin:) Ogólnie musialem dojechac do wroclawia, co nie stanowilo zbyt sporego problemu, tam juz czekal chrzestny, później zapakowalismy się na peron i jazda:) w pociągu niesamowita atmosfera, chociaz 1 osoba niestety nie dojechala z powodu próby pochwycenia słupa trakcji elektrycznej:( ale rozczaruje co po niektorych to byl moj BEZ ALKOHOLOWY woodstock, jedyne czego moglem sprobowac to winko które bylo lane w jakiejs knajpce, bylo wyśmienite i lane jak piwo, praktycznie z kraniku, no i calkiem dobrze klepało, sądząc po chwiejnym kroku chrzestnego:) powrót również udany, zapaliłem wtedy pierwszą szluge w moim zyciu:) poczęstowała mnie o 3 lata starsza kolezanka z wrocławia:), nastepne woodstocki to 2005, 2008 i 2009:) |
|
|
|
 |
Aune
Forumowy prawiczek
|
|
|
|
Jaaa jadę ! Pierwszy raz w tym roku
Rodziców jakoś nie było trudno nakłonić, zresztą wiedzieli że jak mnie nie puszczą to będę jęczeć aż zmienią decyzje
Biorę więc ze sobą ekipę i widzimy się na woodstock |
| |
|
|
|
 |
Sister Midnight
Zakurwim dęsa ? [youtube]link[/youtube] !!

Wiek: 23 Dołączyła: 10 Lut 2009 Posty: 2193 Skąd: Paprykarzowo
|
|
|
|
| Aune napisał/a: | Biorę więc ze sobą ekipę i widzimy się w Jarocinie |
no to wood czy jarocin? |
_________________ – Co my, do cholery, robimy? Kompletnie nas popierdoliło!
– Wiem.. ALE I TAK JESTEŚMY ZAJEBISTE! |
|
|
|
 |
Aune
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Czw 01 Lip, 2010
|
|
|