|
Woodstock-ten pierwszy raz |
| Autor |
Wiadomość |
Dahomej
Moderator vel.Grześ
Wiek: 22 Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 1277 Skąd: RioDeŚwiebodzineiro
|
Wysłany: Czw 17 Cze, 2010
|
|
|
Jedyne strasznie, jak tam występuje, to strasznie gorąco nie jest niebezpiecznie wiadomo, na tyle osób zawsze się trafi ktoś, kto będzie siał ferment, ale na ogół są to marginalne przypadki i trzeba mieć pecha wielkiego, żeby trafić na takich. Generalnie jest spokojnie i sympatycznie. |
_________________ Idzie Jasiu przez las, patrzy, a tu podkowa. Podnosi, obraca, a tam koń. |
|
|
|
 |
Paulina
Forumowy prawiczek Kocham życie
|
|
|
|
No to świetnie!!! Jeejj już się doczekać nie mogę.
Podobno też strasznie legitymują jeżeli o alkohol chodzi??? Czy chociaż to jest prawda?? :mrgreen: (mam nadzieje,ze nie xD) |
|
|
|
 |
Sister Midnight
Zakurwim dęsa ? [youtube]link[/youtube] !!

Wiek: 23 Dołączyła: 10 Lut 2009 Posty: 2193 Skąd: Paprykarzowo
|
|
|
|
legitymują? pierwsze słyszę.. byle nie w szkle i jest lós. no i raczej piwa nie sprzedają bez dowodu.. ale na to jest tysiąc i jeden sposobów |
_________________ – Co my, do cholery, robimy? Kompletnie nas popierdoliło!
– Wiem.. ALE I TAK JESTEŚMY ZAJEBISTE! |
|
|
|
 |
Niez
Junior Admin

Wiek: 22 Dołączyła: 14 Sie 2008 Posty: 1147 Skąd: ciągle w drodze
|
|
|
|
| legitymują nawet kolesi z broda przy kupnie w wiosce piwnej,ale na mieście w marketach jak się "wygląda+18 " to nie chcą dowodu |
|
|
 |
Simon
Typowy spamer

|
|
|
|
Ja miałem brodę większą jak teraz noszę w wieku 16 lat, oraz owłosioną klatę :lol:
Więc im się nie dziwię, pytają zawsze. Tylko tak jak powiedzieli - do hurtowni i poprosić znajomego, czy za 2 browary nie kupi zgrzewki |
|
|
 |
basbara123
Forumowy prawiczek ;]

|
|
|
|
kurcze po przeczytaniu tego wszystkiego juz zadnych dodatkowych informacji chyba nie potrzebuje ;p oczywiscie to tez bedzie moj pierwszy raz, i juz taaaaaaaaaaak bardzo nie moge sie doczekac!
Jeszcze tylko 42 dni!! ;D;D;D |
_________________ słońce jest, zawsze tam gdzie pada deszcz! ;)
Sie macie ludzie!!
 |
|
|
|
 |
Paulina
|
|
|
|
aaa no to oki. Na pewno coś się jeszcze wymysli :mrgreen:
mam tylko nadzieje,ze rodzice sie zgodza,bo juz sie tak na ten woodstock napalilam,ze bez wzgledu na to co powiedza pojade. Nooo ale wole po dobroci |
|
|
|
 |
Mazu
Rozkręca sie Rude i wredne :]

|
Wysłany: Pią 18 Cze, 2010
|
|
|
Ależ oczywiście, że Wood jest niebezpieczny, możesz obudzić się np. w wykopanym przez ludzi grobie, na karimacie, za tobą krzyż z gałęzi, na kartce twoje imię i data zgona, wstążki 'Ostatnie pożegnanie', a na 'pogrzebie' odśpiewają Ci 'dobry Jezu a nasz panie daj mu wieczne chlanie'
przy okazji można trafić także na ludzi dzwoniących do rydzyka (który jest porażający... prądem).
Jak się trafi dobre towarzystwo to i namiotu popilnują.
Najlepiej jechać dużą grupą. |
|
|
|
 |
Paulina
|
|
|
|
| A często wam się takie sytuacje zdarzały??(jak z tym grobem) czy to tylko takie pojedyncze wypadki?? |
|
|
|
 |
basbara123
Forumowy prawiczek ;]

|
|
|
|
| Mazu napisał/a: | | przy okazji można trafić także na ludzi dzwoniących do rydzyka (który jest porażający... prądem). |
ha ha ;D dobre . a z tym grobem to chyba trzeba być kompletnym wariatem zeby cos takiego wymyslic ;D |
_________________ słońce jest, zawsze tam gdzie pada deszcz! ;)
Sie macie ludzie!!
 |
|
|
|
 |
Wacjech
Forumowy prawiczek Taki Bombel...
|
|
|
|
Kurde.... xD też będę pierwszy raz (wstyd... ) i zaczynam sie zastanawiać co ciekawego mnie spotka xD z kumplem już wiemy że trzeba wziąć fajki, my nie palimy, ale będzie czym innych zwabić do siebie może na handel wymienny czy coś... xD |
_________________ -jak można uciąć komuś palec?
-normalnie... jakbyś frankfurterkę kroił |
|
|
|
 |
Mazu
Rozkręca sie Rude i wredne :]

|
Wysłany: Nie 20 Cze, 2010
|
|
|
Z grobem to było w grupie znajomych, ludziom po % różne ciekawe rzeczy do głowy strzelają. Nie sądzę, aby ktoś obcy wpadł na taki pomysł.
A z Rydzykiem to chodzi o to, że mieli stary telefon nakręcany korbką, i łapało się 2 końce kabla i płynął prąd.
Jeszcze z ciekawszych rzeczy, którejś nocy mieliśmy dodatkowego lokatora w namiocie, wracamy z koncertu, a leży tam jakiś koleś, Piotr miał na imię chyba, leżał głową zupełnie na końcu namiotu, a jeszcze nogi mu wystawały (namiot 2 m). Miał zdrową wątrobę i rano powiedział 'siema' i sobie poszedł.
Namioty w lesie za gastronomią pozdrawiają. |
|
|
|
 |
sourgirl
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Czw 24 Cze, 2010
|
|
|
| sekator2020 napisał/a: | Ja jadę sam,na drugi koniec Polski,
więc trochę długo będzie to trwało,
ale mam nadzieję że w pociagu kogoś poznam :mrgreen: |
przez kilkanaście godzin podróży w tłoku na pewno kogoś poznasz;) wiem z doświadczenia :D
[ Dodano: Czw 24 Cze, 2010 ]
| Paulina napisał/a: | No to świetnie!!! Jeejj już się doczekać nie mogę.
Podobno też strasznie legitymują jeżeli o alkohol chodzi??? Czy chociaż to jest prawda?? :mrgreen: (mam nadzieje,ze nie xD) |
w zeszłym roku legitymowali mnie za każdym razem, jak chciałam piwo kupić w wiosce piwnej ;)
a jakby nie było, mam 24 lata :D |
|
|
|
 |
Pentek
Forumowy prawiczek

|
Wysłany: Czw 24 Cze, 2010
|
|
|
Ty! Weź ji se zapjisz:
-przede wszystkiem należy zaopatrzyć się we wódkję! Bo ona rzeczywiście uwzniośla. Ewentualnej jej nadwyżki łatwo się pozbyć - wołając mnie.
-zrób sobie ściągawkę z najważniejszymi numerami i se ją gdzieś wsadź (in kejs zgubienia telefonu).
-dobrze, jesli dysponujesz kartu bankomatowu - wtedy część pęgi wpłacasz na konto, część bierzesz w kieszenie (uprzednio wywalając z nich zgniłe już czereśnie). Zgubisz, przepijesz - wypłacasz; nie zgubisz, nie przepijesz - to też se możesz wypłacić, jak chcesz.
-z resztą nie będzie problemu, bo albo pożyczysz, albo wymienisz, albo sam sobie zrobisz.
Jo ji klapków jeszcze nie zapomnij! Bo jak Cię zobaczę na przysłowiowe boso, to matce wyśpiewam! |
_________________ Sama nie wiem już co myśleć o tym, bo z wnukami mam wciąż kłopoty |
|
|
|
 |
tyczunia89
Rozkręca sie

Wiek: 22 Dołączyła: 18 Cze 2009 Posty: 169 Skąd: Beskid Niski
|
Wysłany: Nie 27 Cze, 2010
|
|
|
na boso najlepiej się tańczy w błocie pod dużą sceną ;) ale racja weź klapki i najlepiej glany na koncerty (moje stopy cierpiały gdy na boso się tańczyło wśród ludzi w glanach |
_________________ przeżyj życie tak abyś go potem nie żałował ;)
oczywiście że jadę na PW2012 |
|
|
|
 |
|
|