|
Toi Camp |
| Autor |
Wiadomość |
Tirana
Coś już napisał

|
Wysłany: Pią 28 Maj, 2010
|
|
|
| Toi Camp? Zdecydowanie nie, jeszcze ktoś źle zrozumie i mi nasra do namiotu.... |
|
|
|
 |
Sonny
Forumowy prawiczek Under Jolly Roger
|
Wysłany: Pią 28 Maj, 2010
|
|
|
| Żaden tam Toi Sramp czy inne wynalazki,na zwykłym polu jest zajebiście. |
_________________ Anarchy in the PL |
|
|
|
 |
DŻEMfan
Coś już napisał Od PW 2006 do śmierci
Wiek: 15 Dołączył: 26 Maj 2009 Posty: 90 Skąd: Krosno Odrzańskie
|
Wysłany: Wto 01 Cze, 2010
|
|
|
| Sister Midnight napisał/a: | może ja niezorientowana jestem, ale wydaje mi się, że w tamtym roku był całkowity zakaz dla samochodów - wjazd i wyjazd.
Tak, strasznie. Samochody wjeżdżają na pole w środę i mogą dopiero wyjechać po zakończeniu wooda, czytaj niedziela w nocy / Jumbo |
Fakt, faktem ale zawsze można było wyjechać przez drogę polną koło głównej drogi. 2-5 zł i wjeżdżam i wyjeżdżam kiedy chce. Ja wraz z rodzicami taki robiłem w 2007, 2008, 2009.
W 2006 wjechałem pierwszego dnia samochodem ale tylko dlatego że udało się moim rodzicom poprosić policjantów (swoją drogą znajomych) żeby nas wpuścili bo z małymi dziećmi (miałem coś koło 120-130cm). |
_________________ Nie mam nic oprócz czasu... |
|
|
|
 |
Ossie
Lubi pieprzyć SPAMCYCKI

Wiek: 20 Dołączyła: 19 Lip 2009 Posty: 402 Skąd: Łaskarzew / Warszawa
|
Wysłany: Czw 03 Cze, 2010
|
|
|
A ja wam powiem tak. Prawdopodobnie toi camp wykupię [dam im zarobić]
Ale namiotem rozbijam się na zwykłym polu. Na toi campie mogę podładować baterię do telefonu, co w mojej sytuacji jest niezwykle dużym plusem :P |
_________________ " Dla ciebie jestem ateistą, dla boga - konstruktywną opozycją."
Woody Allen |
|
|
|
 |
miminka
Lubi pieprzyć

|
Wysłany: Czw 03 Cze, 2010
|
|
|
| ee ale sam telefon to możesz w innych miejscach naładować, no ale fakt masz depozyt i prysznic chyba wtedy za darmo, bo jak nie to się nie opłaca |
|
|
|
 |
CycuS32
Coś już napisał status kłamie!!! jestem -Forumowy prawiczek -

Wiek: 45 Dołączył: 20 Cze 2010 Posty: 91 Skąd: Ok. Rabki-Zdrój ;]
|
Wysłany: Pon 21 Cze, 2010
|
|
|
spoko pomysł nawet ten toi camp. Jak kto lubi!!
jak dla mnie jest to nie potrzebne! :mrgreen: Woodstock to Woodstock a nie jakiś kampingi itp. żeby przeżyć dobrze Wooda to według mnie trzeba najeść się tego brudu i syfu jaki tam jest! jakoś nikomu nie szkodzi a chwilę są nie zapomniane!!!
ja osobiście polecam tylko i wyłącznie zwykłe pole namiotowe :mrgreen: w szczególności jeżeli ktoś jedzie pierwszy raz!
niewątpliwym plusem tego toi campa jest depozyt! jest to wspaniała rzecz lecz i tak wybieram osobiście i wam polecam zwykłem pole namiotowe! :mrgreen: :evil:
na Woodzie 2009 było już stoisko gdzie ładowali telefony więc jakoś zawsze można sobie poradzić :D |
_________________ witaj punk_rock
po co chodzić skoro można latać! |
|
|
|
 |
Ossie
Lubi pieprzyć SPAMCYCKI

Wiek: 20 Dołączyła: 19 Lip 2009 Posty: 402 Skąd: Łaskarzew / Warszawa
|
Wysłany: Sob 26 Cze, 2010
|
|
|
Jak już mówiłam i tak rozbijam się na zwykłym polu :D najlepiej tuż obok umywalek :D słońce jest, lasek w razie czego też, tuż obok :D
Ahm. W innych miejscach, racja, można podładować, ale ja mam jakieś opory Oo' |
_________________ " Dla ciebie jestem ateistą, dla boga - konstruktywną opozycją."
Woody Allen |
|
|
|
 |
miminka
Lubi pieprzyć

|
Wysłany: Sob 03 Lip, 2010
|
|
|
| moja mama z moją siorką będę na toi kamp i przy rezerwowaniu zauważyliśmy że tam naciągają nieźle. Normalnie jak zamawiasz w hotelu czy na kempingu miejsce, dzień wyjazdowy się nie liczy, czyli płacisz niejako za noce jakie tam prześpisz, a na toi camp płacisz za dni. W ten sposób jak wyjeżdżasz w pon z samego rana to musisz i tak za cały dzień zapłacic |
|
|
|
 |
|
|