XVIII PRZYSTANEK WOODSTOCK JUZ ZA
 Szukaj |  Użytkownicy | | Rejestracja |  Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
prohibicja
Autor Wiadomość
Simon 
Typowy spamer

Wysłany: Pon 11 Sty, 2010   

Prawda to, Ja żem wódkę miał i chciałem zatrzymać, wódka poszła, Jam trzeźwy, kumpel nieumiejętnie zmieszał jabola z wódką, piwem i ziołem no i przerzygał podróż, trochę żal biedaczka, no ale nauczka za grzechy być musi, albowiem co by to było, gdyby nasz organizm nie dawał nam znać jak źle się czuje ? Szybko byśmy na śmierć się zapili.

Podziwiaj moje wiązania wodorowe między zasadami dziwko!
Jeżeli spojrzymy na walkę z narkotykami z czysto ekonomicznego punktu widzenia, to rolą państwa jest ochrona karteli narkotykowych.

Podziel się na:         
Jumbo 
Fuck Yeah!

Wysłany: Wto 12 Sty, 2010   

My tam z Borkiem zawsze przywozimy nasze lokalne specyfiki :D Zawsze to trochę zaoszczędzonej kasy.

Podziel się na:         
harry 
ShoutBox
no przychódź.

wodki troche zawsze trzeba wziac. wogole to mam borka spodenki na chacie :|:P

Podziel się na:         
Greenflag 
Coś już napisał
Make it Green

Wino też być musi. Trzymałem dwie gruszki sandomierskie w osobnej reklamówce specjalnie na pole żeby się z rana napić jak człowiek, i chyba nie zabrałem z pociągu bo kilka dni uzupełniałem zapas procentów tylko Lechem.
Ale wóda jest ok, w takich warunkach 0.7 kładzie pięciu :mrgreen: trzeba być ekonomicznym 8-)

Podziel się na:         
harry 
ShoutBox
no przychódź.

lech bleee ja po nim trzezwiałem.

Podziel się na:         
harry 
ShoutBox
no przychódź.

no ja piłem wóde cały dzien gorącą to potem całą noc bombe miałem, kazdy robi jak lubi

Podziel się na:         
Jumbo 
Fuck Yeah!

Ej, to ze była ciepła to nie znaczy że nie była dobra, tak? Z resztą to wood... Tam nawet ciepła wódka smakuje.

Podziel się na:         
Simon 
Typowy spamer

Chodzi o wasze serduszka mysie pysie, mogliście się nabawić jakichś mikro-wylewów i tak dalej, no ale już wiem jak to zostanie potraktowane "wódka jeszcze nikomu nie zaszkodziła! :lol: " cóż Ja poradzę na ludzką ignorancję. Nie mówię, żeby się wódki w dzień nie napić jak się zna swój organizm, no ale jak się ktoś nawali położy na słoneczku to nawet lekkie wady serca typu wypadanie zastawki może okazać się śmiertelne.

Jeżeli spojrzymy na walkę z narkotykami z czysto ekonomicznego punktu widzenia, to rolą państwa jest ochrona karteli narkotykowych.

Podziel się na:         
harry 
ShoutBox
no przychódź.

w zeszłym roku w piątek rano o 7 wypiłem ćwiartke wódki potem wino potem piwo a potem jeszcze trzy ćwiartki wódki. i padłem dopiero pozachodzie o 21. znam swój organizm wiec hulaj dusza.

Podziel się na:         
Jumbo 
Fuck Yeah!

Wysłany: Sro 13 Sty, 2010   

Simon napisał/a:
Chodzi o wasze serduszka mysie pysie

Patrz, a ten znowu zaczyna jaknie"Niuniek" to "mysie pysie" :mrgreen:

Simon napisał/a:
mogliście się nabawić jakichś mikro-wylewów i tak dalej,

"A pierdolisz Pan". Hyh, to było by coś, jakbym padł na woodzie to by cała Polska o mnie usłyszała :D To się nazywa wylew pierwsza klasa :D

Podziel się na:         
Simon 
Typowy spamer

Oby Ci się nie przytrafił ;-) Młode serduszko wiele może znieść, głupio by było jakby Ci kumpel padł na woodstocku z przepicia wódki na słońcu, a znam takie przypadki z własnej okolicy, gdzie koleś padł, pili na słońcu wódkę, gdzieś się rozeszli, jeden padł, leżał w słońcu pełnym z 3 godziny no i już nie wstał.
Zresztą przykład z woodstock 2009 doskonale to obrazuje, z tego co mi wiadomo to ten pan zmarł na niewydolność sercowo-naczyniową po przedawkowaniu alkoholu i położeniu się w nagrzanym namiocie, więc pić można, ale z głową!

Podziel się na:         
harry 
ShoutBox
no przychódź.

kiedys jak gralem koncert koles dostal wylewu i nikt nie widzial ale nie pil wody tylko jabola

Podziel się na:         
Simon 
Typowy spamer

znaczy to jedno w zasadzie, chodzi o alkohol etylowy przecież :P Po prostu wódka to narkotyk o wysokiej czystości, bo 40% to czysta substancja aktywna biologicznie, więc szybciej i mocniej uderza, więc ewentualne powikłania są bardziej prawdopodobne, no ale zdarza się, bodajże w 2008 było blisko 160 tysięcy zgonów spowodowanych alkoholem(tutaj zapewne wliczają się nie tylko zgony po przedawkowaniu, ale również zgony z "przepicia" marskość wątroby etc.)
No taki los :P prawie jak selekcja naturalna, jednostki o silniejszych sercach i wątrobach albo abstynenci przetrwają :mrgreen:

Podziel się na:         
vin 
Typowy spamer

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: Sob 20 Lut, 2010   

ja tam ma niezbyt dobre wspomnienia z ciepłą wódką woodstokową :D ale i tak wielkie dzięki sąsiadom, którzy się podzielili ;p ze mną i z kumpelą..byłyśmy pierwszy raz i stwierdziłyśmy, że zakupimy na miejscu..wódki jak wódki ale winka to nam brakowało oj brakowało..jedną marną butelczyne udało się od kogoś wyłudzić nie licząc tego co w pociągu, tym razem trzeba będzie nadrobić zaległości :D

<sex>

Podziel się na:         
kotula 
Rozkręca sie

Wysłany: Nie 21 Lut, 2010   

w tamtym roku podczas podróży na woodsa przesadziłem z wóda w pociągu i już na polu miałem taki nie smak że nie mogłem na wodkę patrzec

Podziel się na:         
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi