|
Nieletni na Woodstocku |
| Autor |
Wiadomość |
Cru
Rozkręca sie mięsoholiczka

|
Wysłany: Nie 04 Lip, 2010
|
|
|
Ja pojechałam z braćmi i z ich znajomymi. Sama miałam 16 lat, a oni 19<
Ze mną pojechała przyjaciółka w tym samym wieku. Raczej problemów nie było, mój najstarszy brat miał wtedy 23 lata i nie przeszkadzało mu to, że z nim jadę. Wie, że nic sobie nie zrobię, a poza tym nie chodziłam ciągle za nimi, nie meldowałam się, po prostu szłam i wracałam później. ;P
A to, że byłam dwa razy w namiocie medycznym to nic ^^ W tym roku też jedziemy. |
_________________ Marge: Wiem do czego służą tamte jedenaście widelców, ale do czego jest ten?
Homer: Marge, sądzę, iż tym winnaś drapać się po tyłku.
:) |
|
|
|
 |
Kredka
Rozkręca sie Die in Hell!

|
Wysłany: Pon 05 Lip, 2010
|
|
|
| jak masz 17 lat i kilka miesiecy do 18stki to policja nie wzywa rodziców ani nic z tych rzeczy. jak bys mial 16 lat to tak, ale juz jakoś z tego co wiem 3 miesiace przed 17 rodzice Cie z komisariatu nie odbierają [; |
_________________ Można żyć bez Kredki, ale smutno :D. |
|
|
|
 |
Kamil77 [Twój profil został usunięty!]
|
Wysłany: Sro 07 Lip, 2010
|
|
|
| A mnie to tam wali byłem już 6 razy (na wszystkich woodstockach w Kostrzynie) pierwszy raz byłem sam za za 3 razem czyli koniec kl 1gim. I jakoś do tego czasu nie miałem problemów z policja, 2 lata temu jedynie jak szyba poszła w pociągu bo się okna nie otwierały, bo zepsuli ci co hamowali pociągiem, to podstawiono nam nowy bo już hamulce nie działały prawie, to kumpel wybił butami na gliniarzy nie chcący, a cały kordon stał obok pociągu i jego zgarneli potem ja poleciałem żeby go pościli jakiś gliniarz spał i szarpał mnie to mu sprzedałem buta i mnie też wyciągli i do ziemi przyciśli ale woodstockowicze krzyczeli nigdzie nie pojedziemy do puki ich nie pościcie i nas puścili. A tak to spoko prędzej się dopierdzielą jakiegoś narąbanego albo pyskatego czy tam ćpuna niż młodego chłopaka który siedzi spokojnie. |
| |
|
|
|
 |
Pentek
Forumowy prawiczek

|
Wysłany: Sro 07 Lip, 2010
|
|
|
| Napotraf się ortografii, a takoż interpunkcji, to może ktoś kiedyś nabierze sił i doczyta do końca Twoje strofy. |
_________________ Sama nie wiem już co myśleć o tym, bo z wnukami mam wciąż kłopoty |
|
|
|
 |
Rysy
Coś już napisał

|
Wysłany: Pon 12 Lip, 2010
|
|
|
| nie czepiaj się go , nie jesteś na forum językowym, tylko woodstockowym |
_________________ '..a nam nad głowami rosną chmury, kłęby , dymy ,grzyby , obłoki..' |
|
|
|
 |
KACZMAR
Lubi pieprzyć Ten obcy

|
|
|
|
| Kamil77 napisał/a: | | 2 lata temu jedynie jak szyba poszła w pociągu bo się okna nie otwierały bo zepsuliśmy czyli ci co hamowali pociągiem to podstawiono nam nowy bo już hamulce nie działały prawie to kumpel wybił butami na gliniarzy a cały kordon stal obok pociągu i jego zgarneli potem ja poleciałem żeby go pościli jakiś gliniarz spał to mu sprzedałem buta |
żal.pl i to nawet ŻAL.PL
| Rysy napisał/a: | | nie czepiaj się go , nie jesteś na forum językowym, tylko woodstockowym |
Nie mylisz się*
Czy to forum woodstockowe czy jakiekolwiek inne, nic nie zwalnia z obowiązku poprawnego pisania. Sam czasami piszę z błędami, ale przynajmniej się staram żeby było poprawnie.
*wstaw odpowiedni znak, który dla Ciebie pewnie i tak nie ma znaczenia :roll: |
|
 |
PianA
Moderator chlap chlap

Wiek: 27 Dołączył: 11 Kwi 2008 Posty: 685 Skąd: ruda śląska, gliwice
|
|
|
|
| Kaczmar masz racje. Ręce opadają jak się czyta takie rzeczy. Norma;lnie pokolenie jp sie odzywa. Ktoś chyba stracił resztki zdrowego rozsądku eh sory mózgu?? |
_________________ kochajmy się .............. niech takie zasilanie nowy świat zastanie.
www.myspace.com/pianers
http://www.lastfm.pl/user/pianissimus |
|
|
|
 |
|
Wysłany: Sob 17 Lip, 2010
|
|
|
@ Kaczmar
| Cytat: | | żal.pl i to nawet ŻAL.PL |
A czy ktoś powiedział że specjalnie to zrobił z tą szybą? koleś był tak narąbany że sam nie wiedział co się dzieje, no i zrobił jak zrobił nie cofniesz czasu. @ Piana A co do Pokolenie JP,
mów sobie co chcesz o mnie za mnie, nie uważam sie za JP czy tam holsa jakiegoś! A policji szczerze nie trawie, a dlaczego? Bo łamią prawo i dopiero jak da się takiemu w łapę to ruszy dupę i nie wypełniają swoje służby jak należy. Nie mówię o wszystkich, bo znajdą się normalni ale no niestety większość taka jest! |
|
|
|
 |
MasterOfReality
Forumowy prawiczek

|
Wysłany: Nie 18 Lip, 2010
|
|
|
| a moża niespecjalne rozjebać szybę ? :shock: |
|
|
|
 |
Mazu
Rozkręca sie Rude i wredne :]

|
|
|
|
| MasterOfReality napisał/a: | | a moża niespecjalne rozjebać szybę ? :shock: |
koledze Kamilowi chodziło chyba o to, że ten co wybił szybę był w stanie nieważkości. Jak większość w podstawianych.
Ale dobra, to jest temat nieletnich na woodzie czy wybitej szyby i pokolenia JP? |
|
|
|
 |
Tunc2yk
Forumowy prawiczek

|
|
|
|
| No troszku zeszło z tropu. Byłem rok temu, nie miałem żadnych nieprzyjemności (?) z moim wiekiem związanych, wiec chyba można śmiało bawić sie jak inni, no bo w czym Ci wiek przeszkadza?:) |
|
|
|
 |
MrJezus
Forumowy prawiczek
Wiek: 20 Dołączył: 14 Lip 2010 Posty: 4 Skąd: Zamość k/Bydgoszczy
|
|
|
|
| Tunc2yk napisał/a: | | No troszku zeszło z tropu. Byłem rok temu, nie miałem żadnych nieprzyjemności (?) z moim wiekiem związanych, wiec chyba można śmiało bawić sie jak inni, no bo w czym Ci wiek przeszkadza?:) |
W tym żeby sobie kupić coś mocniejszego samemu . |
|
|
|
 |
Marisha
Konto Fikcyjne

|
|
|
|
| Kamil77 napisał/a: | | A policji szczerze nie trawie, a dlaczego? Bo łamią prawo i dopiero jak da się takiemu w łapę to ruszy dupę i nie wypełniają swoje służby jak należy. Nie mówię o wszystkich, bo znajdą się normalni ale no niestety większość taka jest! |
No czyli idąc tym tropem, nie trawisz pewnie lekarzy, prawników, wyższych urzędników, celiników, ITD i wiele innych instytucji :lol: |
|
|
|
 |
|
|
|
|
Marisha, | Cytat: | | No czyli idąc tym tropem, nie trawisz pewnie lekarzy, prawników, wyższych urzędników, celiników, ITD i wiele innych instytucji | ,
Nie na pisałem tak, bo wymieniłaś zawody które różnią się od policji zachowaniem jak i podejściem, wiadomo wszędzie znajdą jacyś ludzie którzy biorą jakieś tam łapówki, ale tu nie tylko o to chodzi, mamy też pobicia różne bez podstawnę, wiem coś na ten temat, czy też zmuszanie do fałszywych zeznań używając przemocy. Dobra marisha daj sobie już spokój i daj tu pisać ludzią na temat. |
|
|
|
 |
Marisha
Konto Fikcyjne

|
|
|
|
| Kamil77 napisał/a: | Marisha, | Cytat: | | No czyli idąc tym tropem, nie trawisz pewnie lekarzy, prawników, wyższych urzędników, celiników, ITD i wiele innych instytucji | ,
Nie na pisałem tak, bo wymieniłaś zawody które różnią się od policji zachowaniem jak i podejściem, wiadomo wszędzie znajdą jacyś ludzie którzy biorą jakieś tam łapówki, ale tu nie tylko o to chodzi, mamy też pobicia różne bez podstawnę, wiem coś na ten temat, czy też zmuszanie do fałszywych zeznań używając przemocy. Dobra marisha daj sobie już spokój i daj tu pisać ludzią na temat. |
Pobicia przez policje, wymuszone zeznania... hmmm... mam wrażenie ze to bylo 'modne' w latach 80-90 Oczywiscie zdarzaja sie takie incydenty ale to pojedyncze przypadki, a nie jak za czasów komuny. |
|
|
|
 |
|
|