|
Miejsce, Folie, Piły, Flagi, Namioty i inne pierdolniki |
| Autor |
Wiadomość |
Dezaprobator
Administrator

Wiek: 27 Dołączył: 08 Kwi 2008 Posty: 1520 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: Sro 07 Lip, 2010 Miejsce, Folie, Piły, Flagi, Namioty i inne pierdolniki
|
|
|
Tutaj przenoście wszelkie dyskusje Gdzie będzie wioska czy folia jest gruba Czy cienka i kto używał jej na budowie! Tam ma być czysty i przejrzysty temat!/ Jumbo
| harry napisał/a: | plandeka 6x10 m - 71,57zl
plandeka 5x8 m - 47,69zl
taniej bym nie byl w stanie zalatwic. tylko to juz jest lekki gabaryt i nie chcialo by mi sie ciagnac tego jeszcze pociagiem z moja plandeka saperka i pilą. |
A czy ktoś Ci nie pomoże taką 5x8 wziąć ? Tej 6x10 to nie chcemy. Mieliśmy ostatnio 4x6 taką jak ty masz o ile dobrze pamiętam. Tak ?
Z powrotem ją zabiorę bo będę już autem. |
|
 |
maniek
Rozkręca sie
|
|
|
|
 |
Dezaprobator
Administrator

Wiek: 27 Dołączył: 08 Kwi 2008 Posty: 1520 Skąd: Sosnowiec
|
Wysłany: Sro 07 Lip, 2010
|
|
|
Dowidzi i wszystko ustala wszechmogący wiatr.
Czyli wioska będzie tam gdzie nas zawieje. Z resztą jak co roku nie ma co ustalać gdzie będziemy bo jeszcze nigdy tam nie zostaliśmy. |
|
 |
harry
ShoutBox no przychódź.

Wiek: 24 Dołączył: 17 Sie 2008 Posty: 834 Skąd: Trzebiel wieś
|
|
|
|
| maniek napisał/a: | | A co do plandeki, nie wystarczy folia PE budowlana 0.20mm czarna jest dosc mocna, i tansza.? |
- co Ty podarła by sie odrazu. to jest tak naprawde słaba folia. jak cos to tez mam. ok 60gr za metr. ale naprawde nie polecam.
| Dezaprobator napisał/a: | | A czy ktoś Ci nie pomoże taką 5x8 wziąć ? Tej 6x10 to nie chcemy. Mieliśmy ostatnio 4x6 taką jak ty masz o ile dobrze pamiętam. Tak ? |
- ostatnio mielismy mniejsza. ja mialem 4x5 rok temu i byla gdzies takich wymiarow jak ta nasza forumowa. powiem tak. skontaktuje sie z kumplem bo ma jechac autem jakby mi wzial to spoko. jak mi nie wezmie to ja jej tez nie wezme. a jak sie zgodzi to sie zlozymy i on wezmie. sie jeszcze zobaczy |
_________________ pierdłem, rzygłem i wyszłem bo drzewa naniese. |
|
|
|
 |
maniek
Rozkręca sie
|
|
|
|
harry ja ta folie używam na codzien w pracy :D i wiem ze jest mocna inaczej bym nie pisał :D rusztowania na tym stoja etc. Pracuje w budowlance i wiem że ta jest mocna fest :D i wedglug mnie na daszek sie nadaje Jutro znaczy dzis sprawdze jej grubosc. |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=l8O1tjVzKEo
http://wyszukiwarka.tk |
|
|
|
 |
harry
ShoutBox no przychódź.

|
|
|
|
| jak to jest ta 0,2 mm to jest za słaba na wioske. |
|
|
|
 |
Dea
Coś już napisał Oswajalny Chaos ;)

|
Wysłany: Czw 08 Lip, 2010
|
|
|
| Rok temu, czy 2 lata temu miałam prośbę taką samą jak i w tym roku - możecie dla mnie jakieś 2 badyle na flagę zachować? Jak ją zrobię przyjdę do Was żeby jakoś ją na nich zamontować. |
_________________ Język uczestników imprez masowych w warunkach festiwalowych i poza nimi, na przykładzie Przystanku Woodstock. - moja obroniona praca :D |
|
|
|
 |
Niedźwiedź
Forumowy prawiczek

|
|
|
|
| jak będzie problem z plandeką to mogę wziąć kilka pałatek po połączeniu 4 wychodzi plandeka okrągła o średnicy mniej-więcej 3.5m |
|
|
|
 |
maniek
Rozkręca sie
|
|
|
|
Harry
Ta fiolia to 0.4 i 0.5 mi sie wydaje ze taka starczy, w sobote lub niedziele bede jechal do sklepu to sprawdze jej wytrzymalosc i czy nie ma bardziej grubych, jeżeli bedzie w miare to kupie.
Aparat biore na 100% wiec sprawa fotki już prawie rozwiązana, zostaje tylko ten co nam tą fote zrobi :D |
|
|
|
 |
harry
ShoutBox no przychódź.

|
|
|
|
| no tak jesli ma 0,4 mm to raczej wytrzyma. bo ta 0,2 mm to raczej nie ma szansy. teraz kwestia ceny czy nie bedzie taniej plandeki... |
|
|
|
 |
maniek
Rozkręca sie
|
|
|
|
Popatrze co sie bardziej opłaca popytam jeszcze czy ktos nie ma takiej plandeki to pozycze dam znac w niedziele co sie dowiedzialem.
[ Dodano: Pią 09 Lip, 2010 ]
Może wkońcu ustalimy kto wybiera miejsce i gdzie mam w czwartek rano przyjść, miejsce z tamtego roku pamietam przez mgłe jak co. Kto pierwszy ten ustala miejsce czy jak, widze ze punk_rock bedzie 2 na miejscu wiec niech ktoś coś zdecyduje, wszystko mamy polapane ale miejsca jeszcze nie!!! moze juz czas!! |
|
|
|
 |
Niez
Junior Admin

Wiek: 22 Dołączyła: 14 Sie 2008 Posty: 1147 Skąd: ciągle w drodze
|
Wysłany: Pią 09 Lip, 2010
|
|
|
z serii inne:
my będziemy w środę rano,jeśli będzie taki pociąg,jeśli nie to wieczorem.W każdym razie pojedziemy pierwszym jaki będzie.Na pewno będziemy wiedzieć kiedy będzie rozkład |
|
|
 |
maniek
Rozkręca sie
|
|
|
|
 |
punk_rock
wywalacz postów KRÓLĄTKO LANSU!!!!

Wiek: 19 Dołączyła: 05 Sie 2008 Posty: 588 Skąd: Glajwitz city xD
|
Wysłany: Sob 10 Lip, 2010
|
|
|
| maniek napisał/a: | | punk_rock bedzie 2 na miejscu |
to kto będzie przede mną ?
ogólnie rzecz biorąc to wioska nam zawsze zmieniała miejsce od pierwotnych założeń więc nie wiem jak to będzie, a i jeszcze będzie potrzebna jakaś taśma na odgrodzenie tej wioski, ja się postaram coś załatwić ale nie wiem co z tego będzie,,, |
_________________ Gość cześć!
"Paradoksy bytu tu."
Hej hej heloł. |
|
|
|
 |
maniek
Rozkręca sie
|
|
|