Ja współczuję jak ktoś przyszedł zrobić sobie sobotnie zakupy czy coś :D
hahaha wiesz Mala w 0:39 s kamera najeżdża na takich dwóch gości co wyglądają tak jak by przyszli po prostu do biedronki na zakupy. Tubylcy, nie związani w żaden sposób z woodem :mrgreen:
Tak mi się oni kojarzą i współczuję im jeżeli to jest prawda :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: taki tłum brudasów, wandali, chamów i w ogóle :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
no i przez nich normalny obywatel nie może w spokoju zrobić zakupów bo "stonka" nie wyrabia z dostawą towarów ;) a coniedzielna wycieczka do supermarketu z rodziną w kościelnym stroju staje się w tą jedną niedzielę w roku niemożliwa dzięki nam ;) :mrgreen:
_________________ przeżyj życie tak abyś go potem nie żałował ;)
Wysłany: Czw 01 Lip, 2010
Hejka wszystkim nie martwcie się teraz blisko Woodstoku jest Tesco. Na drodze do Gorzowa za Kostrzynem na wysokości zakładu Wendre czy jak wolicie Brinkhausu tylko za torami, tam napewno towaru wam nie zabraknie tam jest super organizacja i na 100% są przygotowani na was.Pozdrawiam i zapraszam do Kostrzyna
A to wiem gdzie! A to wiem gdzie to jest! :D Czyli wreszcie jakiś "porządnie" zaopatrzony sklep. Ciekawe czy u nich tech prohibicja będzie? Przynajmniej duży wybór mają
Jest bardzo dobrze zaopatrzony i nie trafiłam nigdy żeby były puste półki.Z tego co wiem to są zatrudnieni dodatkowo ludzie do wykładania towaru.Jeśli chodzi o punkty to moje dzieci także latają po nie.
Wysłany: Pią 02 Lip, 2010
TO jest mapa http://www.miplo.pl/point.php?p=AydyJA0h ul. Północna to jest Woodstock ,Jeśli chodzi o Wendre to jest ostatni zakład jakbyś szedł na Osiedle Leśne z pola namiotowego, a droga na Gorzów to jest właśnie ta co się idzie na CPN tylko schodzisz jeszcze w dół(a jak będziesz wracał z Tesco to są jeszcze skróty przez jak to się u nas mówi biały mostek jest to mały mostek nad torami i później idziesz na skos nie martw się ścieżka jest wydeptana gdyż tamtędy ludzie chodzą do pracy)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum