|
TSA na woodstocku 2010 |
| Autor |
Wiadomość |
vin
Typowy spamer

|
Wysłany: Czw 25 Lut, 2010
|
|
|
| choćby dlatego że przyjeżdżają głównie dla ludzi, którzy ich słuchają i się bawią na ich koncercie a nie dla Owsiaka (nie wiem czy ktoś już tego nie napisał w tym poście, nie chce mi się cofać :P) |
_________________ życie nie pieści, pieśćmy się sami
|
|
|
|
 |
Dezaprobator
Administrator

Wiek: 27 Dołączył: 08 Kwi 2008 Posty: 1520 Skąd: Sosnowiec
|
|
|
|
| Aras666 napisał/a: | | , miło by było i mam nadzieję, że dogadają się z Jurkiem kiedyś by zagrali na tak dużej scenie i skopali mi dupsko xD |
Szczerze ???
I nie dlatego, że mam coś do muzyki TSA, tylko dlatego, że nie to nie - jest milion kapel na ich miejsce... Nie chcę aby ktoś robił mi łaskę, że zagra. Wlę słabe kapele z chęcią, niż dobre bez. |
|
 |
ygerna
Forumowy prawiczek niezgrabny motylek

Wiek: 20 Dołączyła: 20 Paź 2009 Posty: 27 Skąd: Bezdroża Wyobraźni
|
|
|
|
| w sumie to racja.. bo jak ktoś ma zagrac na odwal się to kompletnie bez sensu, żeby w ogóle przyjeżdżał.. |
_________________ "nawet w piekle nie lęgnie się furia równa złości wzgardzonej kobiety" |
|
|
|
 |
Aras666
Po co tyle piszesz ? Always look on the bright side of life! :)

|
Wysłany: Pią 26 Lut, 2010
|
|
|
| Dezaprobator napisał/a: | | Aras666 napisał/a: | | , miło by było i mam nadzieję, że dogadają się z Jurkiem kiedyś by zagrali na tak dużej scenie i skopali mi dupsko xD |
Szczerze ???
I nie dlatego, że mam coś do muzyki TSA, tylko dlatego, że nie to nie - jest milion kapel na ich miejsce... Nie chcę aby ktoś robił mi łaskę, że zagra. Wlę słabe kapele z chęcią, niż dobre bez. |
siłą rzeczy, jakby zagrali to raczej nie dlatego, że nie chcą, tylko dlatego, że chcą. Jak ktoś gra na Woodstocku, to tylko dla własnej satysfakcji, nie dla kasy. a więc albo graja bo chcą, albo niech spierdalają na opłacalne festiwale.
w skrócie, fajnie by było jakby zagrali BO ZAGRALI BY Z CZYSTEJ CHĘCI. :) |
_________________ Have a nice day!
 |
|
|
|
 |
TSA
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Czw 11 Mar, 2010
|
|
|
ej ludziska, czy aby trochę nie przesadzacie? możecie sobie spekulować czemu TSA nie zagra na Woodzie, ale i tak Wasze domysły są błędne, zaznaczam, że nie chodzi tu o żadną kasę, bo TSA zdecydowanie nie jest tego typu zespołem. jak już pisałem wyżej, znam powód absencji Teesów na Woodstocku i w sumie nie dziwie się muzyką TSA.
w każdym razie nie jest to powód, aby obrażać muzyków TSA, bo co do niektórych postów odniosłem takie wrażenie.
peace. |
|
|
|
 |
KACZMAR
Lubi pieprzyć Ten obcy

|
Wysłany: Czw 11 Mar, 2010
|
|
|
| TSA napisał/a: | | ...jak już pisałem wyżej, znam powód absencji Teesów na Woodstocku i w sumie nie dziwie się muzyką TSA.... |
Podzielisz się tymi informacjami, a tym samym ukrócisz wszelkie teorie spiskowe?? |
|
 |
Aras666
Po co tyle piszesz ? Always look on the bright side of life! :)

|
Wysłany: Pią 12 Mar, 2010
|
|
|
| wiesz dlaczego nie grają? to napisz! chyba że to jakaś żałosna tajemnica :roll: |
_________________ Have a nice day!
 |
|
|
|
 |
|
|