co do Jamala i Mariki to w ogole sobie ich na Woodzie niewyobrażam, za to EWR i NDK chciałbym zobaczyć.
Sidney,ciągle wspomiansz o Misty in Roots,a ja niewiedziałem kto to jest,dopiero teraz słucham,i przyznaje ze fajnie grają:)
Ho, ho.
Ethio - > Poważnie nie wiedziałeś? To klasyka rootsów:)
NDK spoko na woodzie, ale EWR już nie moim zdaniem.
Jamal bardziej by pasował niżli Marika, ale to także moja sugestia.
Toot and the Maytals, Misty in Roots, Dub Incorporation, Alborosie, Omar Perry, Earl '16 and No More Babylon - to by były najlepsze kapele jak dla mnie:)
Wysłany: Sro 14 Kwi, 2010
a, właśnie, strasznie bym chciała zobaczyć znowu Dubska. Wiem, że zespół był na Woodstocku wielokrotnie, ale straasznie fajnie wspominam ich koncert na piasku w zeszłym roku, na krisznowcowej scenie(; Duubskaa!!
O tak, Dubska też bym chciała bo w tamtym roku niestety nie zdążyłam na ich koncert.
A tak poza tym to Soldiers f Jah Army lub Całą Górę Barwników bym chciała zobaczyć
Z polskich to ja bym może dorzuciła jak Bakshish to i Izrael, bo to w końcu historia pol. reggae CGB też by pasowali, no i na Dubska bym się chętnie i w tym roku przeszła, u krisznowców było mega pozytywnie
a z zagranicznych to Misty in Roots zdecydowanie mogliby przyjechać, ja bym jeszcze na dużej scenie widziała Yellowmana, tak do pobujania no i też z Dżamajki może jeszcze Ini Kamoze, to tak do poskakania:-D
ale szczerze, to nie sądze, żeby chciało im się z Jamajki tutaj do Polski przyjeżdżać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum