to moge wam zdradzic ze czekam na odpowiedz od ska-p ile by wzieli kasy za koncert moze nie na woodzie ale w jakims klubie by moze zagrali bo watpie ze zagraja za darmo na wooddzie
3 dzień jest sponsorowany przeca. Marzeeniaaaa są dobre
Wysłany: Wto 10 Lis, 2009
nooom. Namawiajcie namawiajcie a myśle, że jego samego by to skusiło. W końcu sam był na ich koncercie ostatnio z tego co słyszałem. Ale by było ojojoj..
Wysłany: Sro 11 Lis, 2009
mówcie co chcecie... ale Danzig na Woodstocku to by było coś!!! xD
Wysłany: Sro 11 Lis, 2009
Odnośnie do zespołu RATM : "Niedawno widziałem w Lizbonie Rage Against The Machine, których również bardzo chciałbym zaprosić, ale ich menagement powiedział, że możemy z nimi rozmawiać od kwoty milion dolarów. Rozumiem, że pieniądze przekazują na cele charytatywne." wypowiedź dla onetu z 2008 r. No ciężko by było żeby tyle wydali na jeden zespół mimo to wierzę dalej w nich, że przyjadą ;p dobra już za dużo o tym zespole jest napisane.
kijana napisał/a:
menagement powiedział
IMHO każdy management to pasożyty żerujące na cudzej popularności i chcące jak najwięcej dla siebie. Trzeba walić wprost do zespołu.
Żeby nie był taki do końca offtop: chciałbym więcej polskiej muzyki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum