XVIII PRZYSTANEK WOODSTOCK JUZ ZA
 Szukaj |  Użytkownicy | | Rejestracja |  Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
Kult
Autor Wiadomość
Jumbo 
Fuck Yeah!

Wysłany: Nie 21 Lut, 2010   

bzyku napisał/a:
Jumbo napisał/a:
Sam też widziałem. Na październikowej trasie w Szczecinie.

Najlepsze jest to,że Kultu na październikowej trasie w Szczecinie nie było już od jakichś 3 lat chyba.

No nie byli i co? Napisałem na której widziałem? Ostatni raz w Szczecinie z październikową trasą byli 19.10.07. i to na MTS'ie i był to błąd bo akustyka była do dupy. Wcześniej na SDS'sie było lepiej. Na których też byłem. W 2008 już wszyscy jechali do Poznania bo w Szczecinie nie było i w 2009 tak samo. Byli tylko jak pisałeś w Kwietniu a dokładniej szóstego w SDS'sie.

Podziel się na:         
ygerna 
Forumowy prawiczek
niezgrabny motylek

Wysłany: Sro 24 Lut, 2010   

Wredna_Nina napisał/a:
Ja uważam, ze na Woodstocku powinny sie prezentowac zespoły młode, które mogą coś ciekawego wnieść. A stare zespoły mogłyby grać jako 'rarytas' na końcu. Takie jest moje zdanie.

i otóż to, zgadzam się.

Podziel się na:         
sowkaa 
Forumowy prawiczek

Wysłany: Czw 24 Cze, 2010   

jestem za Kazikiem!!! - jakby zaśpiewał, to chyba megarekord liczby ludzi PW by osiągnął.

Podziel się na:         
CycuS32 
Coś już napisał
status kłamie!!! jestem -Forumowy prawiczek -

nie wątpliwie, to było by wydarzenie lecz jak już pisali wcześniej... raczej do tego nie dojdzie lecz zawsze możemy sobie pomarzyć :D

po co chodzić skoro można latać! ;]

Podziel się na:         
Pentek 
Forumowy prawiczek

Na wstępie zaznaczę, że nie mam większego muzycznego marzenia, jak ujrzeć moją ukochaną kapelę na Woodstock'u, ale...

No właśnie tych 'ale' jest kilka. (Wszystko, to moje przypuszczenia, więc proszę o zachowanie dystansu, do prezentowanych poniżej treści):

Pierwszym problemem jest autentyczność. Myślę, że Kazik, jako artysta głoszący ideę zalegalizowania marihuany, nie czułby komfortowo występując pod szyldem z napisem "stop drugs".

Drugim aspektem, który oddala Kult od Woodstock'u, to fakt upolitycznienia tej imprezy. Wystepują tam przecież politycy (fakt, większosć na ASP), a sam Owsiak też tak zupełnie apolityczny nie jest...

Przyznam, że nie mam zielonego pojęcia, jak wygląda wynagrodzenie za koncert dany na Woodstock'u. Niby znalazłem, że: "zespół nie otrzymuje wynagrodzenia za koncert, ale przysługuje mu zwrot kosztów podróży ustalony w porozumieniu z Organizatorem", ale czy to obowiązuje KAŻDEGO wykonawcy, czy "gwiazdy" coś dostają?
Charytatywnie Kazik raczej nie wystąpi, bo już kiedyś "przejechał się" dając takowy koncert.

Ale nie należy nigdy mówić nigdy i wie to sam Kazik, który zarzekał się, że nie reaktywuje formacji KNŻ... a jednak!

Podziel się na:         
Greenflag 
Coś już napisał
Make it Green

Wysłany: Pią 25 Cze, 2010   

Pentek napisał/a:
Pierwszym problemem jest autentyczność. Myślę, że Kazik, jako artysta głoszący ideę zalegalizowania marihuany, nie czułby komfortowo występując pod szyldem z napisem "stop drugs".
:lol: Szyld szyldem, a realia realiami. Poza tym, żiółka to nie drugs tylko dar natury :-P Taki sam problem autentyczności dotyczy większości kapel regowych, a grali i grają.
Kazika znam tylko największe hity, generalnie za nim nie przepadam. Ot taka muzyka idealna do picia i śpiewania.

Podziel się na:         
fakir92 
Forumowy prawiczek
W tym roku 4 raz

Wysłany: Wto 29 Cze, 2010   

Kult świetny. Kazelot w słabej formie (od połowy koncertu spokojniej śpiewał tydzień temu) Ale.... Kultu nie ma a gówniane Papa Roach jest :roll:

Podziel się na:         
Dahomej 
Moderator
vel.Grześ

no żeby tylko takie gówniane zespoły co roku grały to byłoby fajnie... :roll:

Podziel się na:         
fakir92 
Forumowy prawiczek
W tym roku 4 raz

No i z roku na rok robi się coraz bardziej Lato z Radiem jak mamy taki pop :roll:

Poza tym pogo przy Baranku czy Brooklinskiej radzie zydow albo Celinie to jest to

Podziel się na:         
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi