|
Kult |
| Autor |
Wiadomość |
Jumbo
Fuck Yeah!

|
Wysłany: Nie 21 Lut, 2010
|
|
|
| bzyku napisał/a: | | Jumbo napisał/a: | | Sam też widziałem. Na październikowej trasie w Szczecinie. |
Najlepsze jest to,że Kultu na październikowej trasie w Szczecinie nie było już od jakichś 3 lat chyba. |
No nie byli i co? Napisałem na której widziałem? Ostatni raz w Szczecinie z październikową trasą byli 19.10.07. i to na MTS'ie i był to błąd bo akustyka była do dupy. Wcześniej na SDS'sie było lepiej. Na których też byłem. W 2008 już wszyscy jechali do Poznania bo w Szczecinie nie było i w 2009 tak samo. Byli tylko jak pisałeś w Kwietniu a dokładniej szóstego w SDS'sie. |
|
 |
ygerna
Forumowy prawiczek niezgrabny motylek

Wiek: 20 Dołączyła: 20 Paź 2009 Posty: 27 Skąd: Bezdroża Wyobraźni
|
Wysłany: Sro 24 Lut, 2010
|
|
|
| Wredna_Nina napisał/a: | | Ja uważam, ze na Woodstocku powinny sie prezentowac zespoły młode, które mogą coś ciekawego wnieść. A stare zespoły mogłyby grać jako 'rarytas' na końcu. Takie jest moje zdanie. |
i otóż to, zgadzam się. |
_________________ "nawet w piekle nie lęgnie się furia równa złości wzgardzonej kobiety" |
|
|
|
 |
sowkaa
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Czw 24 Cze, 2010
|
|
|
| jestem za Kazikiem!!! - jakby zaśpiewał, to chyba megarekord liczby ludzi PW by osiągnął. |
_________________ każdy wydaje się być normalny - dopóki kogoś nie poznasz bliżej... |
|
|
|
 |
CycuS32
Coś już napisał status kłamie!!! jestem -Forumowy prawiczek -

Wiek: 45 Dołączył: 20 Cze 2010 Posty: 91 Skąd: Ok. Rabki-Zdrój ;]
|
|
|
|
| nie wątpliwie, to było by wydarzenie lecz jak już pisali wcześniej... raczej do tego nie dojdzie lecz zawsze możemy sobie pomarzyć :D |
_________________ witaj punk_rock
po co chodzić skoro można latać! |
|
|
|
 |
Pentek
Forumowy prawiczek

|
|
|
|
Na wstępie zaznaczę, że nie mam większego muzycznego marzenia, jak ujrzeć moją ukochaną kapelę na Woodstock'u, ale...
No właśnie tych 'ale' jest kilka. (Wszystko, to moje przypuszczenia, więc proszę o zachowanie dystansu, do prezentowanych poniżej treści):
Pierwszym problemem jest autentyczność. Myślę, że Kazik, jako artysta głoszący ideę zalegalizowania marihuany, nie czułby komfortowo występując pod szyldem z napisem "stop drugs".
Drugim aspektem, który oddala Kult od Woodstock'u, to fakt upolitycznienia tej imprezy. Wystepują tam przecież politycy (fakt, większosć na ASP), a sam Owsiak też tak zupełnie apolityczny nie jest...
Przyznam, że nie mam zielonego pojęcia, jak wygląda wynagrodzenie za koncert dany na Woodstock'u. Niby znalazłem, że: "zespół nie otrzymuje wynagrodzenia za koncert, ale przysługuje mu zwrot kosztów podróży ustalony w porozumieniu z Organizatorem", ale czy to obowiązuje KAŻDEGO wykonawcy, czy "gwiazdy" coś dostają?
Charytatywnie Kazik raczej nie wystąpi, bo już kiedyś "przejechał się" dając takowy koncert.
Ale nie należy nigdy mówić nigdy i wie to sam Kazik, który zarzekał się, że nie reaktywuje formacji KNŻ... a jednak! |
_________________ Sama nie wiem już co myśleć o tym, bo z wnukami mam wciąż kłopoty |
|
|
|
 |
Greenflag
Coś już napisał Make it Green

Wiek: 26 Dołączył: 11 Sty 2010 Posty: 70 Skąd: nie pamiętam już
|
Wysłany: Pią 25 Cze, 2010
|
|
|
| Pentek napisał/a: | Pierwszym problemem jest autentyczność. Myślę, że Kazik, jako artysta głoszący ideę zalegalizowania marihuany, nie czułby komfortowo występując pod szyldem z napisem "stop drugs".
| :lol: Szyld szyldem, a realia realiami. Poza tym, żiółka to nie drugs tylko dar natury Taki sam problem autentyczności dotyczy większości kapel regowych, a grali i grają.
Kazika znam tylko największe hity, generalnie za nim nie przepadam. Ot taka muzyka idealna do picia i śpiewania. |
|
|
|
 |
fakir92
Forumowy prawiczek W tym roku 4 raz

|
Wysłany: Wto 29 Cze, 2010
|
|
|
| Kult świetny. Kazelot w słabej formie (od połowy koncertu spokojniej śpiewał tydzień temu) Ale.... Kultu nie ma a gówniane Papa Roach jest :roll: |
|
|
|
 |
Dahomej
Moderator vel.Grześ
Wiek: 22 Dołączył: 05 Sie 2008 Posty: 1272 Skąd: RioDeŚwiebodzineiro
|
|
|
|
| no żeby tylko takie gówniane zespoły co roku grały to byłoby fajnie... :roll: |
_________________ Idzie Jasiu przez las, patrzy, a tu podkowa. Podnosi, obraca, a tam koń. |
|
|
|
 |
fakir92
Forumowy prawiczek W tym roku 4 raz

|
|
|
|
No i z roku na rok robi się coraz bardziej Lato z Radiem jak mamy taki pop :roll:
Poza tym pogo przy Baranku czy Brooklinskiej radzie zydow albo Celinie to jest to |
|
|
|
 |
|
|