XVIII PRZYSTANEK WOODSTOCK JUZ ZA
 Szukaj |  Użytkownicy | | Rejestracja |  Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
jak to tak bez Dżemu!?
Autor Wiadomość
Ruda 
Rozkręca sie
zuaaa czarownica

Wysłany: Pon 26 Lip, 2010   

No niestety też muszę powiedzieć, że Dżem bez Ryśka to nie to samo i te te same piosenki. Jakby Rysiek żył to bym mogła nawet pół Polski zjechać na sam jego koncert.

PS. Chętnie bym posłuchała Cree ze śpiewem syna Ryśka, Sebastiana

http://www.facebook.com/kalina.j.n

Podziel się na:         
CycuS32 
Coś już napisał
status kłamie!!! jestem -Forumowy prawiczek -

ruda, nie polecam!!! byłem na jego koncercie i to aż śmieszne było... gościu się mylił, 2/3 koncertu prześpiewał do ściany... totalna beznadzieja!!! korzysta na ojcu tylko i tyle!!! dzięki Rysiowi [*] ma kasę, sex, popularność... zraziłem się do nich na całej linii...

a co do dżemu powiedzmy sobie szczerze... NIKT nie jest w stanie Rysia zastąpić! to jest podtrzymywanie kultu Ryśka i Dżemu, nic więcej ale uważam że lepsze takie coś niż nic...

po co chodzić skoro można latać! ;]

Podziel się na:         
Dżemowiec 
Forumowy prawiczek

ruda napisał/a:
No niestety też muszę powiedzieć, że Dżem bez Ryśka to nie to samo i te te same piosenki. Jakby Rysiek żył to bym mogła nawet pół Polski zjechać na sam jego koncert.

PS. Chętnie bym posłuchała Cree ze śpiewem syna Ryśka, Sebastiana

uważam, że fani tekoż zespołu (prawdziwi fani) kochają ten zespół mimo wszystko. uważam też, że po śmierci Riedla to już nie jest zespół, który pokochałem, ale doceniam wszystko co robią z Maćkiem bo on naprawdę robi dobrą robotę i niesądzę żeby był ktoś lepszy od niego. rozdział z Jackiem Dewódzkim pomijam. Owszem może i miał lepszy glos od Balcara, ale nie pasował do tej formacji.

Co do Cree też mile widziałbym ich powrót na woodstockową scenę ;)

Ps. byłem na koncercie Cree 2 razy. Raz byłem totalnie zawiedziony myślałem, że to tylko tania podróbka. Jednak póżniej pojechałem do małej miejscowości na ich koncert... coś niesamowitego, zupełnie inny człowiek, zupełnie inny zespół.

Bez Dżemu przeżyję aczkolwiek z przyjemnością zobaczyłbym ich na scenie w kostrzynie jeszcze raz ;)

A i mówicie, że rok temu koncert był przeciętny... to nasówa mi się pytanie.... dlaczego tyle ludzi się tak dobrze bawiło? uważam, że pod względem publiczności był to jeden z najlepszych koncertów. I nie oceniam w ten sposób bo jestem fanem, tylko wspominając tych wszystkich doskonale bawiących się ludzi.

Peace;)

Podziel się na:         
CycuS32 
Coś już napisał

Dżemowiec, no makabrycznie ludu tam było wówczas... jedyny moment kiedy można było iśc po jedzenie i kupić bez kolejki... :shock: :shock: :shock: :shock:

Podziel się na:         
Dżemowiec 
Forumowy prawiczek

CycuS32 napisał/a:
Dżemowiec, no makabrycznie ludu tam było wówczas... jedyny moment kiedy można było iśc po jedzenie i kupić bez kolejki... :shock: :shock: :shock: :shock:

to był chyba pierwszy koncert wówczas z tak liczną publicznością ;) a bawili się doskonale, ja również bardzo przyjemnie wspominam zabawę z tego koncertu ;)

Podziel się na:         
Ruda 
Rozkręca sie
zuaaa czarownica

CycuS32 napisał/a:
ruda, nie polecam!!! byłem na jego koncercie i to aż śmieszne było... gościu się mylił, 2/3 koncertu prześpiewał do ściany... totalna beznadzieja!!! korzysta na ojcu tylko i tyle!!! dzięki Rysiowi [*] ma kasę, sex, popularność... zraziłem się do nich na całej linii...

wiesz co, nie byłam na ich koncercie nigdy, ale jak przesuchiwałam piosenki to nawet niezły głos ma Seba

http://www.facebook.com/kalina.j.n

Podziel się na:         
CycuS32 
Coś już napisał

jak najbardziej masz rację!!! Piosenki spoko są, głoś dobry lecz osobowość Sebastiana zbyt zdrowa nie jest. Mogę się mylić lecz zraziłem się po tym koncercie... to bł bardzo kameralny koncert więc miałem okazję również posiedzieć z nim po koncercie i pieprzył jakieś głupoty że szok... gościu się mylił że aż koledzy z zespołu się podśmiewali oraz tego że dosłownie 2/3 koncertu prześpiewał w kierunku do ściany to mały nie ten te gez... miałem dobre wrażenie o nim na sucho, przed możliwością zobaczenia go na żywo lecz po tym to zmieniło się ono o 180 stopni...

Podziel się na:         
Dżemowiec 
Forumowy prawiczek

CycuS32 napisał/a:
jak najbardziej masz rację!!! Piosenki spoko są, głoś dobry lecz osobowość Sebastiana zbyt zdrowa nie jest. Mogę się mylić lecz zraziłem się po tym koncercie... to bł bardzo kameralny koncert więc miałem okazję również posiedzieć z nim po koncercie i pieprzył jakieś głupoty że szok... gościu się mylił że aż koledzy z zespołu się podśmiewali oraz tego że dosłownie 2/3 koncertu prześpiewał w kierunku do ściany to mały nie ten te gez... miałem dobre wrażenie o nim na sucho, przed możliwością zobaczenia go na żywo lecz po tym to zmieniło się ono o 180 stopni...

słyszałem o nim wiele... słyszałem również, że miewa słabsze koncerty. na pewno to nie świadczy dobrze o artyście, ale wiem też, że ma zajebiste koncerty dla których wartko być obecnym :)

Podziel się na:         
CycuS32 
Coś już napisał

no tego to nie wiem... w mojej okolicy mało ludzi jeździ na koncerty więc nie mam porównani... ja się zraziłem na starcie do niego więc nie wybieram się kolejnym razem specjalnie dla niego... może kiedyś będzie grał przy kimś innym i zrobi wrażenie na mnie ale jak na chwilę obecną to w żadnym wypadku wrażenie moje co do niego nie jest pozytywne... lecz nie przekreślam go, może się nawróci gościu :)

Podziel się na:         
harry 
ShoutBox
no przychódź.

CycuS32 napisał/a:
Dżemowiec, no makabrycznie ludu tam było wówczas... jedyny moment kiedy można było iśc po jedzenie i kupić bez kolejki...

akurat tak sie zdarzylo ze caly koncert dzemu stalem w kolejce po frytki. dokladnie od wejscia na scene do zejscia...

Podziel się na:         
CycuS32 
Coś już napisał

harry napisał/a:
akurat tak sie zdarzylo ze caly koncert dzemu stalem w kolejce po frytki. dokladnie od wejscia na scene do zejscia...

hahaha tak? no to nie wiem... podczas ich koncertu byłem właśnie coś przegryźć i chłopie, jeden ludz przede mną tylko był czyli nic. Nie wiem, to jakoś dziwnie się to rozłożyło... a trzeźwiuteńki byłem :D bo ani kropli na woodzie nie wypiłem :( ale w tym to nadrobię :D
mam nadzieję że z wami forumowicze również :D

Podziel się na:         
Dżemowiec 
Forumowy prawiczek

Ja tam tylko wiem ze 2 kolegów poszło skakać na bungee na dżemie bo chcieli to zrobić na tym właśnie koncercie, ale czekali w kolejce blisko 3 h :mrgreen:

Podziel się na:         
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi