|
Happysad |
| Autor |
Wiadomość |
Yava
Na pewno offtopuje Fuck You ,You Fucking Fuck !

Wiek: 24 Dołączył: 04 Kwi 2009 Posty: 977 Skąd: Kołobrzeg/ZG
|
Wysłany: Nie 07 Lut, 2010
|
|
|
| Yava nie chce happysad .... a jak będzie to sie upije i zaśnie |
|
|
 |
Cisza
Forumowy prawiczek Cisza jestem

|
Wysłany: Pią 12 Lut, 2010
|
|
|
No, no, no!!!
tylko nie happysad!!!
Nie, nie, nie!!! |
_________________ .and their eulogies sang to sleep me |
|
|
|
 |
kotula
Rozkręca sie
Wiek: 25 Dołączył: 30 Sie 2009 Posty: 201 Skąd: Bydgoszcz
|
Wysłany: Pią 12 Lut, 2010
|
|
|
| Patrzcie jeden zespół a ile emocji. ( nie do konca pozytywnych) |
_________________ kotula |
|
|
|
 |
Jnn p
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Sob 13 Lut, 2010
|
|
|
| Emosad? Dobre utwory, ale zgadza się, zbyt nudne żeby zagrać je na Wood. Zapraszamy na wieczór do pub'u : D |
|
|
|
 |
Bartkowy
Forumowy prawiczek

|
Wysłany: Nie 14 Lut, 2010
|
|
|
Oczywiscie że nie, woodstock nie jest po to żeby zamulać. Bez jaj.
Jak będą grali to zapraszam na piwko ;D |
_________________ Kocham życie przyjacielu =)
http://profile.myspace.co...endid=495670684
 |
|
|
|
 |
kometa
Forumowy prawiczek kometa
|
Wysłany: Nie 28 Lut, 2010
|
|
|
| Podejrzewam, że nawet jakby Janis Joplin zmartwychwstała to dla was byłaby niewystarczająco dobra... chcecie tak jakiegoś konkretnego rocka i metalu najlepiej i chyba zapomnieliście od czego to się zaczęło. Na Jarocinie faktycznie nie pasowali, ale tutaj pasują. I przy okazji mam wrażenie, że nawet nie byliście na jednym koncercie tego zespołu ja byłam na kilku na codzień ich nie slucham, ale koncerty są dobre, a wokalista nie jest homoseksualistą jak to ktoś wspomniał, ponieważ ma dziecko i żone. Zazwyczaj nie wchodze w takie denne dyskusje, bo mam to tak jakbym pisała z bezzębnymi 12-latkami na mało ambitnych portalach. Bezpośrednio do tematu, jestem za. |
|
|
|
 |
Dezaprobator
Administrator

Wiek: 27 Dołączył: 08 Kwi 2008 Posty: 1518 Skąd: Sosnowiec
|
|
|
|
| Happysad nawet chciałby zagrać. Tylko, że jakoś się niezbyt o to proszą. Czekają aż Jurek zechce ich zaprosić. Naturalnie jest to wiadomość z pierwszej ręki :) |
|
 |
kometa
|
|
|
|
| Może nie chcą kolejny raz przeżyć ataku antyfanów na forum i akcji typu "wyjdziemy (?) jak wejdą na scenę" nie jestem zaskoczona, że jakoś się specjalnie nie pchają na takie imprezy po takich reakcjach jak, np. tutaj z większości wypowiedzi wynika, że to jakaś profanacja by była. |
|
|
|
 |
PianA
Moderator chlap chlap

Wiek: 27 Dołączył: 11 Kwi 2008 Posty: 685 Skąd: ruda śląska, gliwice
|
|
|
|
Nie profanacja. Po prostu zespół jest bardzo płaski nie tak płaski i denny jak Coma ale banalny. Chodzi mi o to że Happy... starają się grać coś co było już i już nie jest zbyt dobrze cenione. myślę ze strasznie chcieliby być jak pidzama ale nie będą.
1. byłem na ich 2 koncertach i mam dosyć
2. nie jestem bezzębnym 12 który pisze po to żeby pisać a i na muzyce się dosyć dobrze znam |
_________________ kochajmy się .............. niech takie zasilanie nowy świat zastanie.
www.myspace.com/pianers
http://www.lastfm.pl/user/pianissimus |
|
|
|
 |
vin
Typowy spamer

|
|
|
|
no dobra.. tylko mnie nie zabijcie ;D ja tam lubię ich kawałki czasem posłuchać tak samo jak i Comy..nie jestem może jakąś tam fanką, ale czasem lubię..chociaż co do Comy to w sierpniu zdarzyło mi się pić z nimi po koncercie i wrażenia..negatywne. a co do ich występów na woodzie to coma z pewnoscia nie a happysad bym przeżyła..ale obawiam się że oni by nie przeżyli tego koncertu |
_________________ życie nie pieści, pieśćmy się sami
|
|
|
|
 |
kometa
|
|
|
|
| Zataczasz kolo, znowu krytykujesz tym razem Coma. Wracając do happysad możliwe, że ich twórczość nie jest jakaś ambitna sami to zresztą przyznają, ale to nie znaczy, że słucha ich stado bezrefleksyjnej młodzieży. Myślę, że podczas pogo ludzie nie kontemplują tekstu itd. Uważam, że każdy zespół, który tam przyjeżdża powinien być szanowany, bo daje koncert za symboliczną sumę. Zresztą, np. Hey to zespół ambitny, który był już na Woodstocku kilka razy i za każdym razem się sprawdzał, a i tak są ludzie, którzy uważają, że to się nie nadaje na takie imprezy... Bunt dla zasady. Przecież to Woodstock, ogarnijcie się. |
|
|
|
 |
vin
Typowy spamer

|
|
|
|
| co do Comy to mam takie zdanie jakie mam po tym jak ich poznałam na żywo, ale mniejsza z tym. Każdy ma prawo do swojego zdania, co do szacunku się zgadzam, ale nie każdy musi ich lubić a tym bardziej chcieć na woodzie. jest tyle zespołów, nigdy nie dogodzi się każdemu. |
_________________ życie nie pieści, pieśćmy się sami
|
|
|
|
 |
Żyleta
Rozkręca sie Dziecko innego boga

|
|
|
|
Happysad mimo iż mam do nich sentyment to jakoś nie chętnie patrzyłabym na ich występ na Woodzie.To już nie te czasy :).Coma dla mnie była ''czymś'' kiedy byłam w 5tej klasie podstawówki i mało kto wiedział co to za zespół a ich teledyski puszczali na TVP3...Nawet mam ich kasetę |
_________________ 'I'm on the highway to hell...' :D |
|
|
|
 |
kometa
|
|
|
|
| Własne zdanie- ok wcale się nie spodziewam, że będą Wam wylatywać same kwiatki z palców, ale niektórzy się za bardzo wczuwają w role krytyków. Krytyków- amatorów. Ta krytyka jest niekonstruktywna. I własne zdanie można wyrażać w jakiś kulturalny sposób. |
|
|
|
 |
PianA
Moderator chlap chlap

Wiek: 27 Dołączył: 11 Kwi 2008 Posty: 685 Skąd: ruda śląska, gliwice
|
|
|
|
| Zapraszam do mnie i podyskutujemy sobie o muzyce, bo może i jestem amatorem ale wiedzę muzyczną mam i o mogę ci zagwarantować ze dość dużą. Ja potrafię zmienić zdanie na temat zespołu i docenić go, tak było z farben lehre bo jakoś potrafiłem w pewnym stopniu się do nich przekonać. Happy jak dla mnie nic konstruktywnego i dającego coś nowego do muzycznego świata NIE PRZYNIOSŁO. |
_________________ kochajmy się .............. niech takie zasilanie nowy świat zastanie.
www.myspace.com/pianers
http://www.lastfm.pl/user/pianissimus |
|
|
|
 |
|
|