XVIII PRZYSTANEK WOODSTOCK JUZ ZA
 Szukaj |  Użytkownicy | | Rejestracja |  Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
Behemoth XVI Przystanek Woodstock
Autor Wiadomość
Simon 
Typowy spamer

Wysłany: Sro 10 Mar, 2010   

Nergal wyraził swoją opinię, właściwie mam taki sam pogląd na kościół katolicki - niebezpieczna organizacja którą powinno się odizolować od społeczeństwa a przede wszystkim od dzieci!!
ale z nimi to jest tak jakby rzucać kauczukiem o ścianę - im mocniej pierdolniesz - tym mocniej zajebie Ci między oczy. Więc skoro nie możesz z czymś wygrać - przyłącz się i zaakceptuj, albo nie przetrwasz.(Podobnie jest z EU, też uważam, że nie jest to organizacja dobra - oczywiście ma dobre strony - ale nie wiem czy nowe place zabaw i inne punkty który powstają z dotacji unijnych są warte tego, co może nam unia zgotować.)

Podziwiaj moje wiązania wodorowe między zasadami dziwko!
Jeżeli spojrzymy na walkę z narkotykami z czysto ekonomicznego punktu widzenia, to rolą państwa jest ochrona karteli narkotykowych.

Podziel się na:         
Jumbo 
Fuck Yeah!

Wysłany: Sro 10 Mar, 2010   

Ale gdyby podarł koran to obudziłby się z granatem w dupie albo raczej nie obudziłby się. Dobra koniec wątków religijnych.

Wyciąg z Regulaminu.

Dezaprobator napisał/a:
5. Nie poruszamy wątków religijnych.

Ostatnio jak się skończyły takie wątki? Dajmy sobie spokój już. Poza tym to myślę że temat jest zamknięty bo i tak ich nie będzie na woodzie. A z tematu o zespole zrobił się temat Dodzie i jej rozbitym samochodzie, Nergalu i Biblii.

Jeżeli pojawi się jakiś kolejny post o Biblii, Dodzie, info z jakichś idiotycznych portali typu "no co ty" "pudelek" bądź każda inna głupia informacja niekoniecznie powiązana z ZESPOŁEM (nie z wokalistą) post lub posty polecą pierwszym najbliższym czarterowym kliknięciem "usuń post" w kosmos.

Nie ma takiego spamowania. Dziękuję dobranoc.

Podziel się na:         
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi