|
Behemoth XVI Przystanek Woodstock |
| Autor |
Wiadomość |
Simon
Typowy spamer

|
Wysłany: Sro 10 Mar, 2010
|
|
|
Nergal wyraził swoją opinię, właściwie mam taki sam pogląd na kościół katolicki - niebezpieczna organizacja którą powinno się odizolować od społeczeństwa a przede wszystkim od dzieci!!
ale z nimi to jest tak jakby rzucać kauczukiem o ścianę - im mocniej pierdolniesz - tym mocniej zajebie Ci między oczy. Więc skoro nie możesz z czymś wygrać - przyłącz się i zaakceptuj, albo nie przetrwasz.(Podobnie jest z EU, też uważam, że nie jest to organizacja dobra - oczywiście ma dobre strony - ale nie wiem czy nowe place zabaw i inne punkty który powstają z dotacji unijnych są warte tego, co może nam unia zgotować.) |
|
|
 |
Jumbo
Fuck Yeah!

|
Wysłany: Sro 10 Mar, 2010
|
|
|
Ale gdyby podarł koran to obudziłby się z granatem w dupie albo raczej nie obudziłby się. Dobra koniec wątków religijnych.
Wyciąg z Regulaminu.
| Dezaprobator napisał/a: | | 5. Nie poruszamy wątków religijnych. |
Ostatnio jak się skończyły takie wątki? Dajmy sobie spokój już. Poza tym to myślę że temat jest zamknięty bo i tak ich nie będzie na woodzie. A z tematu o zespole zrobił się temat Dodzie i jej rozbitym samochodzie, Nergalu i Biblii.
Jeżeli pojawi się jakiś kolejny post o Biblii, Dodzie, info z jakichś idiotycznych portali typu "no co ty" "pudelek" bądź każda inna głupia informacja niekoniecznie powiązana z ZESPOŁEM (nie z wokalistą) post lub posty polecą pierwszym najbliższym czarterowym kliknięciem "usuń post" w kosmos.
Nie ma takiego spamowania. Dziękuję dobranoc. |
|
 |
|
|