|
Behemoth XVI Przystanek Woodstock |
| Autor |
Wiadomość |
Kredka
Rozkręca sie Die in Hell!

|
Wysłany: Wto 26 Sty, 2010
|
|
|
ja bym chciaa jedynie ze wzgedu na HK, moze moj by na tym grał u mnie by wisialo na scianie |
_________________ Można żyć bez Kredki, ale smutno :D. |
|
|
|
 |
Simon
Typowy spamer

|
|
|
|
Mnie kusi wizja wyjścia z takim wiosłem na scenę :mrgreen: Grałem w kapelce metalcorowej tutaj w UK i po jakichś podziemnych klubach śmigaliśmy - klientela: długowłosi lub łysi otatułowani faceci z wielką ilością kolczyków, cali w czarnych skórach itp. Fajnie by było wyjebać na scenie z gitarą hello kitty :lol: |
|
|
 |
Żyleta
Rozkręca sie Dziecko innego boga

|
|
|
|
Osobiście za Behemothem nie przepadam jednakże chciałabym zobaczyć z ciekawości ich show... (każde doświadczenie wzbogaca)Przy duecie Dodzia + Feel nawet Guano Apes by słabo wypadło :mrgreen: |
_________________ 'I'm on the highway to hell...' :D |
|
|
|
 |
Behmoth$
Forumowy prawiczek
Wiek: 14 Dołączył: 25 Sty 2010 Posty: 7 Skąd: Kostrzyn nad Odrą
|
|
|
|
PianA
może i mam tylko 12 lat ale w moim przypadku chyba więcej się wycisnąć nie da.
poza tym metal kocham i raczej słuchać go nie przestanę. :mrgreen:
O . tylko bez dody. :-? |
_________________ \m/ AΠO ΠAMPOΣ KAKO ΔAIMONOΣ! \m/ |
|
|
|
 |
Simon
Typowy spamer

|
|
|
|
| Behmoth$ napisał/a: | PianA
może i mam tylko 12 lat ale w moim przypadku chyba więcej się wycisnąć nie da.
poza tym metal kocham i raczej słuchać go nie przestanę. :mrgreen: |
Przypomnij sobie co mówiłeś 5 lat temu o zabawkach "nigdy ich nie wyrzucę!" sasasasasa
| Behmoth$ napisał/a: |
O . tylko bez dody. :-? |
Występ Dody raczej nie jest tutaj poważnie traktowany, jeśli już to użytkownicy pozwalają sobie na ironiczne komentarze. Nie obawiaj się, mało kto chciałby ją na scenie. |
|
|
 |
FeSTeR
Zakurwim dęsa ? Thrash'em All

Wiek: 26 Dołączył: 21 Mar 2009 Posty: 2137 Skąd: Nakło nad Notecią
|
Wysłany: Sro 27 Sty, 2010
|
|
|
jak mało kto? ja bym chciał. specjalnie trzymam na ten cel jajka z przed roku
ciekawi mnie tylko to czy w przypadku gdyby jednak Behemoth zagrał czy Dorotka pojawiła by sie razem z Nergalem na Łudstoku za kulisami |
_________________ YouTube
Demot |
|
|
|
 |
Jumbo
Fuck Yeah!

|
|
|
|
| batman napisał/a: |
No pewnie, Nergal jako prawdziwy zbuntowany SATANISTA musi coś dymać, nie ? ;) |
Koze niech sobie załatwi :mrgreen:
| batman napisał/a: | | A bechemota nie chcę, to nie te klimaty... |
No i ja się podpinam, chyba ze będzie ten konkurs z cytowaniem biblii :D |
|
 |
Sz.P.Szatan
Rozkręca sie

|
|
|
|
| Jumbo napisał/a: | | batman napisał/a: |
No pewnie, Nergal jako prawdziwy zbuntowany SATANISTA musi coś dymać, nie ? ;) |
Koze niech sobie załatwi :mrgreen: |
Koza jest MOJA i nie wypożyczam jej na takie eventy, to bardzo wrażliwa koza.
Ja myślę, że pan Nergal by nawet może chciał (bo to miły chłopak jest), ale mogą nie chcieć orgianizatorzy. No i ja się nie zgadzam,w końcu jestem jego panem. |
_________________ Sarkazm to taki gatunek humoru, którego nie uprawia się chichocząc jak jakaś gimnastyczka, Szeregowy. |
|
|
|
 |
helios
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Pią 29 Sty, 2010
|
|
|
| harry napisał/a: | | Simon napisał/a: | Też Ci wielokulturowy festiwal :mrgreen: Jezusków wpuszczają i nawet dla nich miejsce robią, ale sataniści są źli!! ;D
darł biblię, darł. Zresztą jego pogląd na temat religii jest jak najbardziej prawidłowy. |
nie wziełes pod uwage ze głownym hasłem jest miłosc przyjaźń itp a behemot ma chyba inne poglady. jesli by chodziło o samą muzykę to ok. ale jak dla mnie to gówno nie muzyka bo behemot żeruje na kontrowersji. |
@harry, HAHAHAHAAHAHHAHAHA. Człowieku, zgiń.
A Vader w kawałkach This is the war, Torch of war, i masie innych to o głaskaniu się po główkach śpiewa i w ogóle żeby szerzyć przyjaźń i miłość, ahahahahahahah.
Jeśli uważasz że Behemoth propaguje inne emocje to proszę wymień je i poprzyj czymś zamiast lać wodę i robić z siebie debila. Dla mnie ***** jesteś Ty, po pie*dolisz głupoty że aż się tego czytać nie da. Forumowy pan wszystko wiedzący się znalazł...
Nie wyrażamy się at persona.
Muzyka może być lipna ale nie piszcie, że ktoś jest lipą bo to nie przystoi. O ile mnie rozumiecie w tym łagodnym tonie :)
//Dezaprobator |
|
|
|
 |
harry
ShoutBox no przychódź.

Wiek: 24 Dołączył: 17 Sie 2008 Posty: 834 Skąd: Trzebiel wieś
|
|
|
|
| to teraz zgadnij dlaczego nienawidze vadera i uznaje ich koncert za najgorszy w historii woodstocku? po drugie Ciebie nie obrazalem i nie mam zamiaru bo sam sie przyznales ze jestes z wawy. a po trzecie jaki zespol taki fan. pozdrawiam. |
_________________ pierdłem, rzygłem i wyszłem bo drzewa naniese. |
|
|
|
 |
kawa
Coś już napisał

|
|
|
|
heh, mocne.
ale na Woodstocku mieszają się wszystkie gatunki muzyki i ich różnorodni, barwni fani. Ta różnorodność jest własnie fajna. Dlatego nie mam nic przeciwko takiemu Behemothowi na scenie, zwłaszcza, że to, że ich teksty nie biją optymizmem nie znaczy, że ludzie będą biegać z siekierami.(;
Sama nie słucham i baardzo nie przepadam, ale mam znajomych, którzy lubią i wiem, że zespół w swoim gatunku trzyma jakiś tam poziom. A wielu fajnych metali chciałoby usłyszeć swoją kapelę na Woodstocku. Więc czemu nie?
Zresztą pisanie, że teksty zespołu nie zgadzają się z ideami woodstocku jest ryzykowne, bo w znaacznej ilości zespołów przewija się agresja. |
_________________ pff |
|
|
|
 |
Jumbo
Fuck Yeah!

|
Wysłany: Sob 30 Sty, 2010
|
|
|
| rym cym cym napisał/a: |
Zresztą pisanie, że teksty zespołu nie zgadzają się z ideami woodstocku jest ryzykowne, bo w znaacznej ilości zespołów przewija się agresja. |
Szczególnie Hipisowskich i Regge :mrgreen:
A tak poważnie to niech grają. Chociażby dlatego że chciałbym zobaczyć co "sataniści" będą pod sceną wyprawiać |
|
 |
Jumbo
Fuck Yeah!

|
|
|
|
| No to jak podrze biblie to się wpuści na scenę Księży z przystanku Jezus i zobaczymy czy Nergal będzie taki mocny :D |
|
 |
Brzydal
Forumowy prawiczek
|
|
|
|
Ludzie, wrzućcie na luz... Behemoth w tym czasie gra na Castle Party, a o ile się nie mylę Szatan nie zesłał im jeszcze daru bilokacji, więc raczej nie ma szans, żeby zjawili się nad Odrą. Sorry... |
|
|
|
 |
Aras666
Po co tyle piszesz ? Always look on the bright side of life! :)

|
Wysłany: Nie 31 Sty, 2010
|
|
|
| skąd wiesz, że gra na tym spędzie Clownów?? xD |
_________________ Have a nice day!
 |
|
|
|
 |