Na poczatek RISE & SHINE Kapela z Białorusi, składająca się z wielbicieli Kryszny. Zespół muzycznie oscylujący w okolicach metalu i hard rocka progresywnego.
Tradycyjnie ktoś z modów musi po mnie poprawić linka :mrgreen:
wrzućcie ktoś filmik z koncertu zielonych żabek jak można :)
Będą i Zielone Żabki, ale wszystko w swoim czasie
Narazie mója najukochańsza kapela pod słońcem czyli Village Of Peace
[ Dodano: Nie 09 Sie, 2009 ]
Chciałam dodać, że po raz pierwszy sama zrobiłam bez żadnych poprawek osób drugich youtube, staber jak wruci będzie ze mnie dumny :mrgreen: Jay!
Z jednym małym błędem - Nie może być spacji pomiędzy [youtube] a http:// ale i tak jestem dumny
//Dezaprobator
Będzie więcej Zielonych Żabek ale to później bo kolega jeszcze nie wrzucil na youtube.
A co do VoP to mi właśnie nie bardzo się chyba podobało, tzn kiedyś z innym wokalistą bardziej czadu daali hehe 8-) nie wiem, może takie mam wrażenie bo koncert oglądałam tylko na youtube bo na woodstocku mnei nie było... no nie wiem, mam nadzieję że będe miała jeszcze okazje zobaczyć ich np za rok na wodostocku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum