Wysłany: Sro 19 Sie, 2009
To nie chodzi o to, ze teraz wszyscy słuchają M.J.
Kto słuchał ten będzie słuchał, kto nie słuchał ten nie będzie słuchał.
Jest też grupa ludzi, którza dopiero przy okazji smierci M.J. zaczęła jego muzyke poznawać. Wszak w sumie nie będzie kłamstwem jesli powiem, ze już w latach 90-tych muzyka M.J. odeszła w cień, a w mediach postać M.J. pojawiała się nie ze względu na muzyczne dokonania, ale na różne historie pasujące idealnie do tygodnika "Fakt".
W czasach mojej wczesnej młodosci, w telewizjii było sporo muzyki M.J. czy to za sprawą filmów z jego udziałem, czy to za sprawą nowych wydawnictw muzycznych.
W połowie lat 90-tych i po roku 2000 media praktycznie mówiły już tylko o jego operacjach, związkach, dzieciach własnych i tych z Neverland. Dlatego też wcale nie dziwi mnie fakt, że młode pokolenie (nie wszyscy) teraz zaczęli się zachwycać jego muzyką, skoro teraz dopiero usłyszeli ją prawdopodobnie pierwszy raz.
Ostatnia grupa ludzi, to są osoby które mają sieczke zamiast mózgu i działają konsumpcyjnie, tzn. jesli zobaczą coś u jednej osoby, a dodatkowo się okaże że jeszcze pare innych osób posiada to samo, to one tez to musza mieć. Coś w tym stylu jak arafatki.
Wiek: 22 Dołączyła: 14 Sie 2008 Posty: 1146 Skąd: ciągle w drodze
jebie mnie to. Po prostu się nabijam.Zawsze mnie i moich znajomych postać Majkela bawiła.Nabijałam się jak żył i nie mam zamiaru się teraz powstrzymywać.
Zresztą może Ciebie Alien tak wychowano,mnie nie.Nie mam zamiaru się dowiedzieć "prawdy"i tym bardziej oglądać jakiś dokumentów o nim,bo w dupie mam showbiznes i prawdę o ludziach,których nigdy nie poznam.Nie mam telewizora zamiast głowy,a nawet w ogóle go nie mam.A to,że ludzie po nim płaczą jeszcze bardziej mnie bawi.Lepiej by się zajęli prywatnym życiem przyjaciół,a muzykami lepiej by się zajęły ich odtwarzacze i głośniki.
Wiek: 22 Dołączyła: 14 Sie 2008 Posty: 1146 Skąd: ciągle w drodze
uwielbiam tego kolesia,ale o Majkelu jeszcze nie słyszałam.dzięki Batman za wrzucenie :D
Macie cos jeszcze od niego
napisy też są,jakby ktoś nie rozumiał ;)
Mówcie co chcecie, ale tak szczerze - trochę mi co niektórych z Was żal, że wierzycie we wszystko co usłyszycie w mediach i że słuchacie takiej "ambitnej" muzyki. Mam kilka płyt Jacksona w domu (oryginalnych też) i mam je od wielu lat, z czasów kiedy jeszcze żył. Faktem jednak jest, że niektórym odbiło na jego punkcie po jego śmierci, ale nie możecie tak uogólniać. A teksty, że dobrze że zmarł już przerabialiśmy jakiś czas temu, więc nie odgrzewajmy starych drażliwych tematów.
_________________ "Patrz, tak się kończy Twój sen..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum