Otwarty przez: Dezaprobator Czw 09 Lip, 2009 |
Zmarł Michael Jackson... |
| Autor |
Wiadomość |
Araiser [Twój profil został usunięty!]
|
Wysłany: Pią 10 Lip, 2009
|
|
|
| Yep |
|
|
|
 |
Aras666
Po co tyle piszesz ? Always look on the bright side of life! :)

|
Wysłany: Sob 11 Lip, 2009
|
|
|
| to czadzior ^^ |
_________________ Have a nice day!
 |
|
|
|
 |
Alien
Typowy spamer ...

Wiek: 26 Dołączyła: 23 Wrz 2008 Posty: 1306 Skąd: Zielona Góra
|
Wysłany: Nie 12 Lip, 2009
|
|
|
| Ma, nawet ja mam na kompie kilka kawałków Jacksona z Mercurym :P Zobaczycie, że ta pośmiertna płyta będzie miała lepszą sprzedawalność niż wszystkie inne razem wzięte ;/ |
_________________ "Patrz, tak się kończy Twój sen..." |
|
|
|
 |
Araiser [Twój profil został usunięty!]
|
Wysłany: Nie 12 Lip, 2009
|
|
|
| No wątpię czy Thrillera przebije :mrgreen: |
|
|
|
 |
Niez
Junior Admin

Wiek: 22 Dołączyła: 14 Sie 2008 Posty: 1147 Skąd: ciągle w drodze
|
Wysłany: Pon 17 Sie, 2009
|
|
|
| wreszcie mogę to napisać: to był mój najlepszy prezent urodzinowy 8-) |
|
|
 |
Alien
Typowy spamer ...

|
Wysłany: Wto 18 Sie, 2009
|
|
|
| niez napisał/a: | | wreszcie mogę to napisać: to był mój najlepszy prezent urodzinowy 8-) |
? |
|
|
|
 |
Lyla
Rozkręca sie
|
|
|
|
| niez napisał/a: | | wreszcie mogę to napisać: to był mój najlepszy prezent urodzinowy 8-) |
pamiętam jak mi to jeszcze napisałaś :D i Ci przyznałam rację, bo i tak nie podobała mi się jego muzyka, a ukrywać tego nie będę. |
|
|
|
 |
Niez
Junior Admin

Wiek: 22 Dołączyła: 14 Sie 2008 Posty: 1147 Skąd: ciągle w drodze
|
|
|
|
w dniu moich urodzin obudziło mnie radio z tą wspaniała wiadomością:w moje urodziny umierają pedofile to pewnie szwagier zadziałał z tym prezentem 8-) |
|
|
 |
Alien
Typowy spamer ...

|
|
|
|
| No to teraz zagadałaś... zniżasz się do poziomu co niektórych z tego forum. A najlepsze jest to, że on pedofilem nie był. Obejrzyj parę dokumentów dotyczących jego i się dowiesz. Więcej nic nie piszę, bo jeśli masz takie nastawienie jak wyżej i nie masz zamiaru się dowiedzieć co i jak - to moje słowa i tak nic nie da. |
|
|
|
 |
Agaa92
Forumowy prawiczek Każdy dzień,zmieni Cię.

|
|
|
|
Jeśli chodzi o mnie to śmierć Majkela mną jakoś szczególnie nie wstrząsneła,ponieważ nigdy nie słuchałam jego piosenek,tyle co z radia...oczywiscie troche smutno jak człowiek umiera.
i nawet oglądałam wywiad w tv z nim na temat dzieci i z tego co mówił nie wydaje mi sie,że był pedofilem..poprostu lubił dzieci,a może nawet bardzo ale to było wynikiem jego trudnego dziecinswa ale myśle,ze nie wykorzystywał dzieci..właściwie nie mają na to nawet dowodów,więc nie sądze aby tak było. |
|
|
|
 |
Alien
Typowy spamer ...

|
|
|
|
| Mało tego pewien człowiek - ojciec jakiegoś chłopca, który oskarżał Jacksona o pedofilię - przepraszał w tv go za tą sytuację. Jest takie coś jak domniemanie niewinności. Nigdy mu tego nie udowodnili i niech to da do myślenia niektórym, którzy tak łatwo wierzą w plotki z "wielkiego świata". |
|
|
|
 |
FeSTeR
Zakurwim dęsa ? Thrash'em All

Wiek: 26 Dołączył: 21 Mar 2009 Posty: 2137 Skąd: Nakło nad Notecią
|
Wysłany: Sro 19 Sie, 2009
|
|
|
| niez napisał/a: | | wreszcie mogę to napisać: to był mój najlepszy prezent urodzinowy 8-) | brawa i pokłony za szczerosc . wszyscy teraz nagle uwielbiaja Majkela, jego muzyke, pisza jaki to byl wielki itp. ale jednak nie znalazłem w dziale "czego w tej chwili sluchasz" zadnej jego piosenki ani zadnego innego tematu z nim zwiazanego. wczesniej to jakos nikt sie nim nie interesowal... |
_________________ YouTube
Demot |
|
|
|
 |
PianA
Moderator chlap chlap

Wiek: 27 Dołączył: 11 Kwi 2008 Posty: 685 Skąd: ruda śląska, gliwice
|
|
|
|
 |
KACZMAR
Lubi pieprzyć Ten obcy

|
|
|
|
| FeSTeR napisał/a: | | wszyscy teraz nagle uwielbiaja Majkela, jego muzyke, pisza jaki to byl wielki itp. ale jednak nie znalazłem w dziale "czego w tej chwili sluchasz" zadnej jego piosenki ani zadnego innego tematu z nim zwiazanego. wczesniej to jakos nikt sie nim nie interesowal... |
Tak to już bywa na tym świecie, że o ludziach się dopiero przypomina, gdy umierają. I tu nie dotyczy to tylko "sław", ale czasami i "zwykłych" ludzi. To samo było np. z Marcinem Kołodyńskim, prawdopodobnie gdyby się nie zabił, to do dnia dzisiejszego by się nie doczekał nagrody mianowanej swoim imieniem. |
|
 |
Agaa92
Forumowy prawiczek Każdy dzień,zmieni Cię.

|
|
|
|
Dokładnie...nagle wszyscy słuchają Majkela.
Na n-k,co druga osoba ma jego zdjecie wklejone a wczesniej nie slyszałam,żeby sie tak nim interesowali ... |
|
|
|
 |
|
|