XVIII PRZYSTANEK WOODSTOCK JUZ ZA
 Szukaj |  Użytkownicy | | Rejestracja |  Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Dezaprobator
Czw 23 Kwi, 2009
Skinheads
Autor Wiadomość
Xerox 
Rozkręca sie

Wysłany: Sob 18 Kwi, 2009   

zUe dazy napisał/a:
"poczytałem sobie parę tekstów na tej stronie... widzę, że te debile opierają swoje idee na bogu, jaki to bóg jest miłosierny i dobry dla ludzi :D
określę to krótko... ludzie z NOPu są co najmniej żałośni :)"
Są żałosnymi debilami, bo Bóg jest dla nich czymś istotnym? Absurdalność i poziom zarzutów przypominają trajektorię lotu pilota kamikadze-.-'

Autor zapewne zauważył, że Ci panowie opierają się na religii katolickiej zupełnie jej nie rozumiejąc. Jezus nie kazał bić ludzi innych wyznań i innego koloru skóry. Cieszę się, że niektórzy podzielają w pewnym stopniu moje poglądy :)

Podziel się na:         
zUe dazy 
Rozkręca sie

Tylko, że to bicie następuje w ramach obrony pewnych wartości i religii. Zresztą katolicyzm w porównaniu do judaizmu i islamu jest najłagodniejszy pod względem wyznawców.

Podziel się na:         
Motorzysta17 
Rozkręca sie
stary wyga

zUe dazy napisał/a:
Tylko, że to bicie następuje w ramach obrony pewnych wartości i religii. Zresztą katolicyzm w porównaniu do judaizmu i islamu jest najłagodniejszy pod względem wyznawców.

racja - np wsrod wyznawców judaizmu lub islamu powiedział bys co by obrazilo ich religie- to by cie byli w stanie sabic, a w polsce? :lol:

Podziel się na:         
Araiser
[Twój profil został usunięty!]

zUe dazy napisał/a:
Tylko, że to bicie następuje w ramach obrony pewnych wartości i religii.

Ok, przekonałeś mnie, niech biją.

Podziel się na:         
zUe dazy 
Rozkręca sie

Antifa i inne lewicowe bojówki też stosują przemoc i obserwując ostatnie wydarzenia można stwierdzić, że częściej. Strasburg, Malmo, czy Grecja, to idealne przykłady. Mi osobiście się podoba zwalczanie chorej tolerancji. Zresztą nie spotkałem się z tym by nacjonaliści pobili kogoś za nic.

Podziel się na:         
Araiser

No tak, zawsze bije się za coś, za cokolwiek, też mnie przekonałeś :>
Nikt nie mówi, że Antifa itd. robi dobrze.

Podziel się na:         
zUe dazy 
Rozkręca sie

Ano zawsze są ci cacy i ci be, kwestia tylko, którzy walczą o to co ty popierasz, zresztą działalność wyżej wspomnianego NOPu, czy innych organizacji tego typu nie ogranicza się do beztroskiej naparzanki, więc jest to krzywdzące uogólnienie, które nota bene jest propagowane przez media. Skrajny pacyfizm zazwyczaj idzie w parze ze skrajną tolerancją.

Zresztą, to ty mówiłeś, że nie ręczysz za siebie, jeżeli na Woodstocku nazwę homoseksualistów zboczeńcami, więc trochę dziwna zmiana pozycji i brak konsekwencji.

Jeżeli bawisz się w propagowanie pewnych idei, to musisz liczyć się z tym, że będziesz mieć oponentów, którym to nie odpowiada i będą Cię zwalczać. Nikt Cię przecież do tego nie zmusza.

Podziel się na:         
szczepek 
Rozkręca sie
aka Deithwen

"Skrajna tolerancja" to zwykły przykład subiektywizmu.

A zwalczać to niech zwalczają, ale słowem. Jest taka mądrość ludowa, że tylko idiota przekonuje biciem.

Podziel się na:         
Araiser

Jeśli ktoś by mi zaczął gadać coś o Żydach, to też bym nie ręczył za siebie, bo antysemici też nie mają racji, jak i homofoby ;)

Poza tym inną sprawą jest wyjście na ulicę i napierdalanie homoseksualistów na paradzie, a inną "nie ręczenie za siebie", prawda?

Jeszcze jedno, to nie idea - to fakt.

Podziel się na:         
zUe dazy 
Rozkręca sie

"A zwalczać to niech zwalczają, ale słowem. Jest taka mądrość ludowa, że tylko idiota przekonuje biciem."
A jak zwalczyć gdy trafi się na przeciwnika, który nie ma żadnej wiedzy, który jedyne co zrozumie to siniaki na tyłku?

"Jeśli ktoś by mi zaczął gadać coś o Żydach, to też bym nie ręczył za siebie, bo antysemici też nie mają racji, jak i homofoby ;)"
1Żydzi sami są antysemitami;)
2Nie mają racji, bo tak, liczyłem na jakieś uzasadnienie do którego bym się doczepił jak pijawka:<.
3Skoro sam nie ręczysz za siebie w tych kwestiach, to teraz postaw w swoje miejsce tych, których krytykujesz. Tak jak mierzi Cię mój bełkot, tak innych mierzi anarchia, sierp i młot, czy che fujara.

Jeżeli ktoś propaguje gorszące dewiacje, które są obrazą dla moralności i wiary tych osób, to się nie dziwię. Jak jest homoseksualistą, to niech się tym nie afiszuje na ulicy. Nikt go przecież nie prześladuje w jego sypialni.

Podziel się na:         
Araiser

Nie potrafię się postawić w miejsce homofobów, którzy uważają homoseksualizm za zboczenie, mimo że Światowa Organizacja Zdrowia już dawno przeprowadziła badania na ten temat i mówi co innego.

Jak Żydzi mogą być antysemitami? Żaden Żyd nie będzie gadał na siebie.

Podziel się na:         
szczepek 
Rozkręca sie
aka Deithwen

Proste - nie zwalczać. Każda prawda jest subiektywna, każda metoda naprawy państwa jest słuszna tylko z punktu widzenia podzielających ją.

Podziel się na:         
zUe dazy 
Rozkręca sie

Arabowie to też ludy semickie, a jeżeli Izrael dokonuje holocaustu w Palestynie, to dokonuje aktu antysemityzmu. Zresztą bodajże pół roku temu 3 żydów w USA namalowało na synagodze swastyki, ot taki masochizm:].
Co do antysyjonizmu, to nie chodzi o sam fakt, że ktoś jest Żydem, a o to co Izrael robi, pozwolisz, że napiszę lakonicznie, ewentualnie jakiś punkt rozwinę:
-Palestyna(odebranie ziemi, prześladowania, ludobójstwo,tortury,dzieciobójstwo, grabież, no w skrócie istny holocaust)
-Straszenie świata "antysemityzmem"
-Wywyższanie się nad innymi narodami, założenie, że jest się narodem wybranym.
-Sposób w jaki potraktowali Polskę, która ratowała im tyłki na wojnie(Oskarżanie o holocaust, żądania odszkodowań itp.)
-Ingerencje w inne religie (kwestia lefebrystów)
-Żerowanie na historii sprzed 50 lat, robienie z siebie wielkich ofiar.(Polacy mieli podobne straty, równie mocno cierpieli, a dokonali czegoś więcej)
Jeżeli Izrael chce szacunku i spokoju, to niech nie zachowuje się jak jego oprawca z czasów wojny.

Co do homoseksualizmu, to jest to zboczenie w znaczeniu odstępu od zdrowej normalności. Pederasta nie jest w stanie się rozmnażać, więc chodzi tylko o zaspokojenie się w dosyć...jakby to łagodnie określić... obrzydliwy? o tak dobre słowo, no więc chodzi o zaspokojenie się w obrzydliwy i dewiacyjny sposób.

"Proste - nie zwalczać. Każda prawda jest subiektywna, każda metoda naprawy państwa jest słuszna tylko z punktu widzenia podzielających ją."

Bierność w ramach tolerancji? Przy takim relatywizmie nie powinno być policji, ani innych organów ścigania. Jeżeli ma się poglądy, to nie można przejść przez życie bezkonfliktowo.

Podziel się na:         
szczepek 
Rozkręca sie
aka Deithwen

Nie wydaje mi się, aby to porównanie było właściwie. Policja broni całe społeczeństwo przed szkodliwymi zjawiskami, nacjonaliści atakują ludzi o innych poglądach, traktując to jako obronę swoich wartości.

Podziel się na:         
Jumbo 
Fuck Yeah!

Wysłany: Nie 10 Maj, 2009   

JEDNA RASA JEDNA NACJA JEDNA ORIENTACJA! O kurwa...

Podziel się na:         
Odpowiedz do tematu