XVIII PRZYSTANEK WOODSTOCK JUZ ZA
 Szukaj |  Użytkownicy | | Rejestracja |  Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Dezaprobator
Czw 23 Kwi, 2009
Punks
Autor Wiadomość
Dezaprobator 
Administrator

Wysłany: Pią 17 Kwi, 2009   

Simon napisał/a:
Ciekawe jest, że na tym forum toleruje się takie wypowiedzi, lub coś w stylu "skini do pieca" a jak się porównuje kościół do faszystów(wyjaśniłbym czemu porównałem, ale nie chce zaczynać kolejnej dyskusji...) to już jest "be" ? podwójna moralność ?

Simon błagam Cię chłopie. Nie jeden z nas miał do czynienia z tępymi skinami, którzy biją ludzi na zasadzie jak im się podoba. Taka wypowiedź "Skini do pieca" to zakładam, że w pewnym sensie metafora i chodzi o to, że autor ich nienawidzi. Sądzę, że nie ma na tym forum tutaj zbyt wielu skinów więc nie ma kto się na to obrażać. Poruszanie natomiast katolicyzmu w sposób jaki tam kiedyś zacząłeś już może pewne osoby dotknąć. Podobało mi się jak rozmawiałeś z zue dazy w temacie narkotyki. Szczerze powiedziawszy to liczyłem, że tak już będzie cały czas. Swoją wypowiedzią dzisiejszą atakujesz mnie bezpośrednio bo jestem administratorem forum. Więc proszę po raz kolejny. Nie prowokuj.

Gość jak masz na imię ?

Podziel się na:         
Simon 
Typowy spamer

ale panki to już chyba tutaj mogą być, si ? Zrównanie punk'u do chlania jaboli i upijania się jest obraźliwe. a zresztą, rób co chcesz. proponuje koniec offtop'a, chyba, że masz jeszcze ambicje coś dodać. Nie prowokuje, krytykuje.
Edit:
apropo tematu o narkotykach, rozmowa jak rozmowa, nikt z nas nie był przeczulony na punkcie własnych poglądów, tyle.
Ps. tak to masz, jak człek siedzi chory od 2 tygodni w domu i się nudzi ;-) ot, poprostu na forum powinna panować jakaś konsekwencja. Jeśli Ja pisze do kogoś, że ze swoją teorią może się schować i to jest obraźliwe, chamskie i prowokuje konflikt, to taka wypowiedź jak powyżej, autorstwa pana moderatora jest już taką w 100% i pomimo, że już dawno era "pankowania" za mną to poczułem się urażony tą wypowiedzią, gdyby było inaczej to bym nie pisał, rajt ?
Pss. nie jeden z nas miał do czynienia z tępymi, nietolerancyjnymi klerykami...

Podziel się na:         
harry 
ShoutBox
no przychódź.

Simon napisał/a:
Zrównanie punk'u do chlania jaboli i upijania się jest obraźliwe.

jezeli chodzi Ci o moja wypowiedz to zle mnie zrozumiales. mi chodzi o to ze ktos kto wlasnie chleje jabole itp to dla mnie nie jest punkiem a wielu co to robi za takich sie uwaza. nigdy nie obraze w zaden sposob prawdziwego punka!

Podziel się na:         
Simon 
Typowy spamer

ok, zwracam honor, sorry ;-) Sprawa też jest taka, że są różni punk-rockowcy, nie tylko anarchiści. Znam takiego co sam pędzi bimber :D i "kupnego" alkoholu nie rusza, ale fakt, faktem, że mało takich jest

Podziel się na:         
Niez 
Junior Admin

punki są rożne,ja znam takiego,który został skinheadem :) znam tez takiego starego i wiecznie najebanego,żuli cygarety i mnie tym denerwuje,chociaż generalnie jest spoko,znam tez Jagodę,która twierdzi,ze wcale nie jest punkiem i jest wyjątkiem wśród wyjątków,ale najwięcej chyba jest punków słuchających grunge :lol: jak Harry powiedział się z tym zgadzam.dużo jest tez takich,którzy chyba swój alkoholizm tłumaczą byciem punkiem.ludzie są różni i różnie o sobie myślą...ale nawiązując do tematu,który był na początku,bez irokezów na Woodstocku byłoby smutno,szczególnie bez Jagodowego irokeza :-P

Podziel się na:         
Xerox 
Rozkręca sie

Wysłany: Sob 18 Kwi, 2009   

niez napisał/a:
punki są rożne,ja znam takiego,który został skinheadem :) znam tez takiego starego i wiecznie najebanego,żuli cygarety i mnie tym denerwuje,chociaż generalnie jest spoko,znam tez Jagodę,która twierdzi,ze wcale nie jest punkiem i jest wyjątkiem wśród wyjątków,ale najwięcej chyba jest punków słuchających grunge :lol: jak Harry powiedział się z tym zgadzam.dużo jest tez takich,którzy chyba swój alkoholizm tłumaczą byciem punkiem.ludzie są różni i różnie o sobie myślą...ale nawiązując do tematu,który był na początku,bez irokezów na Woodstocku byłoby smutno,szczególnie bez Jagodowego irokeza :-P

Różnice wzbogacają ludzkość :) należy je szanować, chyba, że one nie szanują innych różnic :P

Podziel się na:         
Simon 
Typowy spamer

Wysłany: Nie 19 Kwi, 2009   

Xerox napisał/a:
ch
Różnice wzbogacają ludzkość :) należy je szanować, chyba, że one nie szanują innych różnic :P

a nawet takie trzeba szanowac, poki zostaje to w gronie tych osob. To jest pytanie: czy nietolerowanie, nietolerancji tez jest nietolerancja ? :D

Podziwiaj moje wiązania wodorowe między zasadami dziwko!
Jeżeli spojrzymy na walkę z narkotykami z czysto ekonomicznego punktu widzenia, to rolą państwa jest ochrona karteli narkotykowych.

Podziel się na:         
Xerox 
Rozkręca sie

Simon napisał/a:
Xerox napisał/a:
ch

a nawet takie trzeba szanowac, poki zostaje to w gronie tych osob. To jest pytanie: czy nietolerowanie, nietolerancji tez jest nietolerancja ? :D

Zdecydowanie nietolerancja nietolerancji jest nietolerancją. Z definicji słownikowej jak i z czystej logiki (racjonalistycznej, nie wiem jak z matematyczną :P ).

Podziel się na:         
Simon 
Typowy spamer

Xerox napisał/a:
Simon napisał/a:
Xerox napisał/a:
ch

Zdecydowanie nietolerancja nietolerancji jest nietolerancją. Z definicji słownikowej jak i z czystej logiki (racjonalistycznej, nie wiem jak z matematyczną :P ).

Czyli wysuwamy z tego prosty wniosek: hipokryzja :D rzadasz szacunku, a sam mowisz, ze nie bedziesz szanowac i tolerowac braku szacunku i tolerancji co wedlug Ciebie jest nietoleracja :D zagmatwane to.

Podziwiaj moje wiązania wodorowe między zasadami dziwko!
Jeżeli spojrzymy na walkę z narkotykami z czysto ekonomicznego punktu widzenia, to rolą państwa jest ochrona karteli narkotykowych.

Podziel się na:         
Leser 
Rozkręca sie
WhyDuck Oi!

Wysłany: Pon 20 Kwi, 2009   

PianA napisał/a:
połowa dzisiejszych punków to menele. Co ja sie spotałem z punkiem to mi kradli browara albo dwa. Co ja na to?? zarób se a nie sęp

Ja np sie z tym nie zgodze nigdy tak nie robiłem no chyba ze jestem najeba... to grzecznie podejde i spytam czy moge łyczka albo cos takiego i żaden menel poprostu takie bycie i tyle a zeby miec dobrego irokeza trzeba duzo o niego dbac zeby był "piekny" trakie jest moje zdanie i ja nikomu nie robie mórów ani nie chce miec morow a co do żądu soory ze tak wulgarnie na forum ale "jebać system":D

Żyj chwilą...
Żyj muzyką
Żyj Komandosem...

Podziel się na:         
zUe dazy 
Rozkręca sie

Wysłany: Pon 20 Kwi, 2009   

Polecam lekturę słownika ortograficznego.

""jebać system""
Najbardziej pusty frazes jaki znam, bez tego systemu zaciukają Cię po 5 sekundach(brak policji), nawet jak przeżyjesz, to Cię nie wyleczą (brak służby zdrowia) i tak dalej i dalej;]. Poza tym stosunek seksualny na systemie prowadzi do zapłodnienia i jego rozmnożenia.

Podziel się na:         
Leser 
Rozkręca sie
WhyDuck Oi!

Wysłany: Wto 21 Kwi, 2009   

rozumiem ze to zostało zle zrozumiane :D ja mowie w tym sensie ze jebie ten system który mamy czyli K...bo to co on robi to na prawde o pomste do nieba... to mnie denerwuje

Żyj chwilą...
Żyj muzyką
Żyj Komandosem...

Podziel się na:         
Xerox 
Rozkręca sie

Wysłany: Sro 22 Kwi, 2009   

Simon napisał/a:
Xerox napisał/a:
Simon napisał/a:
Xerox napisał/a:
ch

Czyli wysuwamy z tego prosty wniosek: hipokryzja :D rzadasz szacunku, a sam mowisz, ze nie bedziesz szanowac i tolerowac braku szacunku i tolerancji co wedlug Ciebie jest nietoleracja :D zagmatwane to.

Tolerancja musi mieć swoje granice, nie mozemy tolerować przestępstw. Jeżeli coś narusza wolność określonej grupy, która nie popełniła żadnego przestępstwa musi zostać powstrzymane. Nie jestem tolerancyjny wobec wszystkiego. Poziom mojej tolerancji ma swoje granice, utworzone z racjonalistycznych przemyśleń.

Podziel się na:         
Leser 
Rozkręca sie
WhyDuck Oi!

Wysłany: Czw 23 Kwi, 2009   

chociażby popatrz na wypłaty wszystko drożeje (nawet komandos ostro poszedł w góre) a pensje te same...emerytury przepracowac 35 lat bodajże i masz niecałe 600zł a dajmy na to Norwegia pracujesz 5 lat i masz juz podstawową emeryture 2000!

Żyj chwilą...
Żyj muzyką
Żyj Komandosem...

Podziel się na:         
Aras666 
Po co tyle piszesz ?
Always look on the bright side of life! :)

Wysłany: Czw 23 Kwi, 2009   

tyle, że w Norwegi paczka papierosów kosztuje z 40-50 złotych :) jest to chyba najdroższy kraj w europie (chodzi o ceny w sklepach)

Podziel się na:         
Odpowiedz do tematu