Na jednym z koncertów na Woodskocku byłem z flagą Szczecina zawieszonej na wędce (była ona bardzo widzoczna), podlecieli do mnie Niebiescy - trzech, od razu zwinęli mi wędkę z flagą, poleciałem z mini i po dłuższych rozmowa (ciężkich) dostałem tylko flage; kolega po mnie tez tam poszedł ze i powiedzieli mu ze wedka byla za wysoka i zagrazala zyciu. Dogadałem sie z mini ze wędke odbiore w poniedziałek, podeszłem do nim po ostatnim koncercie bo chciełem ja odebrac bo jachalem wszesniej, to mi Niebieski pokazal tylko mały kawałek. Wy tez mieliscie problem z Niebieskimi ?
wiem że to gupotka, ale jednak świadcząca trochę o nich ...
Spotkałam Niedźwiedzkiego w ich towarzystwie, koło błotka, poprosiłam o zdjęcie z nim, i się pytam czy moge sie przytulić (byłam tuz po wyjściu z pod grzybka ) Niedźwiedzki się roześmiał i tak nie śmiale zgodził się, a jeden z niebieskich grubiańsko "Nie", nie chcąc już sobie psuć humoru darowałam sobie proszenie ich :roll:
Na jednym z koncertów na Woodskocku byłem z flagą Szczecina zawieszonej na wędce (była ona bardzo widzoczna), podlecieli do mnie Niebiescy - trzech, od razu zwinęli mi wędkę z flagą, poleciałem z mini i po dłuższych rozmowa (ciężkich) dostałem tylko flage; kolega po mnie tez tam poszedł ze i powiedzieli mu ze wedka byla za wysoka i zagrazala zyciu. Dogadałem sie z mini ze wędke odbiore w poniedziałek, podeszłem do nim po ostatnim koncercie bo chciełem ja odebrac bo jachalem wszesniej, to mi Niebieski pokazal tylko mały kawałek. Wy tez mieliscie problem z Niebieskimi ?
Problemy z wędkami są co roku. Osobiście widziałem, że w tym roku nawet niebiescy byli spokojni, no ale takie rzeczy się zdarzają. Nie każdy koks rozumie na czym polega Woodstock.
Wysłany: Sro 04 Sie, 2010
Niebiescy bili po łapach nagminnie, raz tylko widziałem jak kogoś znajomi podsadzili do powieszenia flagi, to niebiescy przybili gwoździkiem flagę, ale było to tylko raz chyba na Titus Tommy Gunnie.
_________________ "As a rule I don't like suffering to no purpose. Suffering should be creative, should give birth to something good and lovely." Chinua Achebe
znajomemu tez zabrali bambus od flagi , w dosyc brutalny sposób (wyniesli go za namiot z koszulkami siłą)...
_________________ Bill Hicks, TERENCE MCKENNA, Timothy Leary, Eckhart Tolle, Little Grandmother, Medicine Grizzlybear Lake
we are all vibrations in the mind of one true God whose name is love
uświadomcie mnie bo jestem nieuświadomiony w tej materii - na zeszłym woodzie nie miałem za bardzo okazji się z nimi zetknąć -
czym jest Niebieski Patrol i na czym wedle założeń polega jego praca?
uświadomcie mnie bo jestem nieuświadomiony w tej materii - na zeszłym woodzie nie miałem za bardzo okazji się z nimi zetknąć -
czym jest Niebieski Patrol i na czym wedle założeń polega jego praca?
Dokładnie bo po waszych wypowiedziach wyglądają oni jak jacyś napakowani tyrani 'przecinający' ręce...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum