Przesunięty przez: Niez Wto 05 Lip, 2011 |
Powody dla niejechania na Woodstock |
| Autor |
Wiadomość |
atyta
Rozkręca sie wypiłam szampon i jestem piana!

|
Wysłany: Sro 14 Lip, 2010
|
|
|
| jesli juz tak bardzo chcesz jechac to moze poprostu przez cały wood miej z rodzicami kontakt tel powiedzmy co iles tam sms i raz dziennie do nich dzwonisz zeby wiedzieli ze wszystko jest ok? jeszcze lepiej wysylaj im mmsy xD |
_________________ nie to co teraz tylko głupie miny
wytrzeszcz wytrzeszcz z nadprodukcją śliny! |
|
|
|
 |
Krzysiu28165
Rozkręca sie Wole umrzeć niż byc trendy

|
|
|
|
| Ale oni zemną nawet niechcą jechać za kare hehe..a Ojca nie wiem jak przekonać bo sam napewno nie pojade... ale z nim tez nie :roll: |
_________________ Przeżyć 1000 dni...
Woodstock 2011 ( będe napewno) |
|
|
|
 |
atyta

|
|
|
|
| no to pozostaje ci ogladanie transmisji na zywo w onecie.. ale glowa do gory za rok znowu bedzie wood xD |
|
|
|
 |
Marisha
Konto Fikcyjne

|
|
|
|
| atyta napisał/a: | | no to pozostaje ci ogladanie transmisji na zywo w onecie.. |
.... i spamowanie na SB z resztą tych, co nie mogli |
|
|
|
 |
Krzysiu28165

|
|
|
|
| Za Rok na 100% będę a Transmisje i tak będe oglądał, Marisha ale spamował nie będe :mrgreen: |
|
|
|
 |
Alien
Typowy spamer ...

Wiek: 26 Dołączyła: 23 Wrz 2008 Posty: 1306 Skąd: Zielona Góra
|
|
|
|
Pociągi same w sobie nie są złe, mało tego - są genialne :mrgreen: Atmosfera jest niesamowita, każdy się cieszy, śpiewa, skacze itd :) Radzę tylko zająć sobie jakieś normalne miejsce, najlepiej na czymś do siedzenia i tam jest bezpiecznie. Byleby się nie "przyklejać" do drzwi, bo to się potem z reguły kiepsko kończy :/
Współczuję Ci, bo wiem co przeżywasz. Mnie rodzice też nie chcieli puścić przez wiele lat i co roku im mówiłam: "mówiliście, że za rok pojadę!". Zawsze był jakiś powód: "bo to, bo tamto". Aż w końcu miałam 17 lat i pojechałam z ekipą, którą oni dobrze znali. Mam nadzieję, że Tobie uda się tam szybciej pojechać ;) Najlepiej jakbyś miał kogoś, kto tam był, kogo Twoi rodzice znają i mu ufają, ale rzadko kiedy ma się taką osobę obok. |
_________________ "Patrz, tak się kończy Twój sen..." |
|
|
|
 |
Krzysiu28165

|
Wysłany: Czw 15 Lip, 2010
|
|
|
| alieen0709 jakby to powiedzieć hmm.. ten mój Ojczym ktory mieszka zemną i jest z moją mamą to on był na woodstocku ^^ i powiedział to tak że każdy by tam pojechał,ale mama powiedziała ze jak coś to tylko z nim,tyle że ja go irytuje :mrgreen: i on mi nie ufa i mówi ze ja coś tam narobie i ich niebęde słuchał... :shock: |
|
|
|
 |
Żyleta
Rozkręca sie Dziecko innego boga

|
|
|
|
 |
atyta

|
|
|
|
| no i wlasnie pojdzie taka mama jedna z druga do kosciola nasluchaja sie i bec nie mozesz na woodstock jechac ! xD |
|
|
|
 |
Simon
Typowy spamer

|
|
|
|
Prowokacja i tyle, gość który to napisał musi mieć niezły fun. |
|
|
 |
Sz.P.Szatan
Rozkręca sie

|
|
|
|
| Skrzysiu, ty to lepiej jedź z Ojczymem, Synem i Duchem Śniętym, bo jak się na mnie napatoczysz to będzie kupa. Weź oligocen, wodna pitna się przydaje w takich ilościach. |
_________________ Sarkazm to taki gatunek humoru, którego nie uprawia się chichocząc jak jakaś gimnastyczka, Szeregowy. |
|
|
|
 |
zlomierz
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Sob 17 Lip, 2010 Re: Powody dla niejechania na Woodstock
|
|
|
| Krzysiu28165 napisał/a: | | Powody które według rodziców opiekunów itd.. nie chcą nas puścić na Przystanek Woodstock,rozstrzyganie sporów itp. |
rodzice mogą inaczej zniechecić.. a wlaqsciwie mogli...
pierwsyz przystanek woodstock: Zarnowiec (czymanowo)
czyli perfoidna proba podczepienia sie pod energie sztuki -
wspaniały festiwal przestał istnieć, bez szans na odrodzenie (festiwal w żarnowcu? jaki festiwal? to przecierz pierwszy przystanek łudstok, albo jeszcze ciekawiej... nie, w zarnowcu nigdy nic sie nie dzialo oprocz postawienia fundamentow elektrowni atomowej, jesli jakies koncerty to w żarach na drugim koncu polski... - wybor miejscowosci przez podobna nazwe tez najwyrazniej nieprzypadkowy)
[ Dodano: Pon 19 Lip, 2010 ]
| Krzysiu28165 napisał/a: | | Ale oni zemną nawet niechcą jechać za kare hehe..a Ojca nie wiem jak przekonać bo sam napewno nie pojade... ale z nim tez nie :roll: |
no dobra po OT wgryzłem się w temat
choć nalezało od poczatku poruszyć: co zrobić zeby jednak pojechać
a problemem jest brak opieki - skadinad slusznie ze nikt 13 latka nie puści samodzielnie
za to możesz pomyslec kogo jeszcze mozesz przekonac komu zgodza sie powierzyc zadanie opiekuna
a jak nie ma kogo: spokojnie jeszcze zdazysz w życiu poszaleć...
no chyba ze cierpisz na smiertelna chorobe i malo zycia ci zostało: ale w takiej sytuacji to nie wiem kto by odmówił pojechania tam z tobą (poza wyznawcami rydzyka) |
|
|
|
 |
grotesqa
Lubi pieprzyć

Wiek: 22 Dołączyła: 29 Mar 2009 Posty: 393 Skąd: Horyniec/Rzeszów
|
Wysłany: Sro 21 Lip, 2010
|
|
|
niestety, tak to już jest że obecnie większośc opinii społeczeństwa kreują media, i stąd się biora największe farmazony... ;p
a tak na serio, nie bądź zły Krzyś że to powiem- ale 13 lat to jeszcze chyba zbyt młody wiek na takie ekscesy ;) i na to przyjdzie pora, zaszalejesz jeszcze na niejednym woodzie ;) |
_________________ Don't waste time or time will waste you |
|
|
|
 |
Xandra
Forumowy prawiczek nie.

Wiek: 21 Dołączyła: 15 Lip 2010 Posty: 43 Skąd: Z daleka.
|
Wysłany: Czw 22 Lip, 2010
|
|
|
Nas na początek miało jechać 15 osób..Niestety 4 już się wykruszyły :(
Czemu? Abo "co ja będe tam robił?" albo "mam wesele wtedy" itp itd.
Wśród tych osób jest moja dobra znajoma, która od pół roku krzyczała wszystkim że jedzie na utstok i w ogóle na 100% pojedzie a wczoraj stwierdziła ze nie pojedzie bo są kiepskie zespoły i bedzie w tym roku kiepsko.
Jak na woodstoku moze byc kiepsko? |
_________________ Chcę już kolejny Woodstock. |
|
|
|
 |
Krzysiu28165

|
Wysłany: Czw 22 Lip, 2010
|
|
|
| Mogłem inaczej nazwać temat !(fakt faktem),qrotesqa to już jest twoja własna opinia czy 13-latek jest na woodzie czy nie.. zły nie jestem masz prawo do własnego zdania,nie zmienia to faktu że pojade i mam 14 lat :mrgreen: za niedługo, I w następnym roku napewno pojade... 8-) |
|
|
|
 |
|
|