XVIII PRZYSTANEK WOODSTOCK JUZ ZA
 Szukaj |  Użytkownicy | | Rejestracja |  Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Dezaprobator
Pon 18 Sty, 2010
Piosnka o 2 Ojcach
Autor Wiadomość
Simon 
Typowy spamer

Wysłany: Pon 18 Sty, 2010   Piosnka o 2 Ojcach

tak sobie pomyślałem, że to tutaj wrzucę :mrgreen: co myślicie o takiej twórczości ? Ja zacząłem to sobie nucić pod nosem już :D Holendrzy są specyficzni, ale lubię ich, mają zdrowe i liberalne podejście do tematu, oddzielone grubą linią od średniowiecznego polowania na czarownice.

Podziwiaj moje wiązania wodorowe między zasadami dziwko!
Jeżeli spojrzymy na walkę z narkotykami z czysto ekonomicznego punktu widzenia, to rolą państwa jest ochrona karteli narkotykowych.

Podziel się na:         
Alien 
Typowy spamer
...

Wysłany: Pon 18 Sty, 2010   

batman napisał/a:
Jak dla mnie to niech ktoś się pieprzy nawet ze zwierzętami byle nie robił krzywdy dzieciom.
Bo nie po to mamy wacławy i wadżajny żeby...

...żeby posuwać zwierzęta!!!!
No co Ty?? :shock:

Podziel się na:         
Dezaprobator 
Administrator

Holendrzy traktują te sprawy bardzo liberalnie, ale nie wiemy dzisiaj, jakie to będzie miało skutki za pokolenie czy dwa. Może się okazać, że znaczna część dzieci wychowanych w takich środowiskach przejmie preferencje seksualne od rodziców i społeczeństwo zacznie zanikać, wszak ze związków homo nie ma dzieci.

Gość jak masz na imię ?

Podziel się na:         
Simon 
Typowy spamer

Większość osób wychowana przez rodziców tej samej płci jest - o zgrozo! heteroseksualna :mrgreen: Więc spokojnie, jeszcze nie nadszedł koniec cywilizacji :D mamy przeludnienie na świecie, także nawet jak okaże się, że kilku z nich jest homo to nic się nie stanie, spokojnie ;-) Mam swoje personalne powody by tego bronić, ale nie chcę się nimi dzielić na forum - ale w ramach ścisłości, nie mam dziecka, ba! nie jestem nawet gejem! :D
Batman - z pełnym szacunkiem, jeśli sprowadzasz seks do penetracji pochwy przez penis to jest to zezwierzęcenie seksu na maksa, seks służy wielu innym rzeczom, nie tylko rozmnażaniu.
Oczywiście lepiej jeśli jest ojciec i matka, o wiele lepiej, ale czasem tak nie może być, czasem sytuacja zmusza do innych wyjść, no taka prawda.

Jeżeli spojrzymy na walkę z narkotykami z czysto ekonomicznego punktu widzenia, to rolą państwa jest ochrona karteli narkotykowych.

Podziel się na:         
Simon 
Typowy spamer

Tak, tak, oczywiście - Ty masz rację.
Nie chcę mi się dyskutować nawet bo już znam każdą Twoją odpowiedź, może wspomniałbym o tym, że przecież jest pełno samotnych rodziców, tam też nie ma relacji między Ojcem a Matką, ale nie odpowiadaj mi nawet, nie chcę tego słuchać, niech będzie na Twoje. Bez urazy, nie mam nic osobiście do Ciebie ale to dla mnie primo: zbyt osobisty temat by zachować bezemocjonalność - i utrzymać dyskusję merytoryczną, secundo: Ja już to wszystko słyszałem, a tekst którym zacząłeś zdanie "penetracje dupy" czyli typowe dla przeciwników odniesienia do odbytu, kału i moczu w których się najwidoczniej lubują mówi mi wiele o poziomie dyskusji jaka miałaby się odbyć - także, szacunek dla Twoich poglądów i dla Ciebie, ale po prostu nie mam ochoty, pozdro.
batman napisał/a:

Sorry, wolę zwierzęcą penetrację pochwy niż ludzką, romantyczną i emocjonalną penetrację dupy.

Jeszcze tak w woli ścisłości, chodziło mi o podtrzymywanie więzi między-ludzkich o bliskość, intymność o dzielenie się swoimi fantazjami i o odkrywanie siebie nawzajem - jak też o całą tą otoczkę, czy też po prostu w celu wyładowania napięcia seksualnego. Ja też wolę nawet i zwierzęcą penetrację pochwy bo penetracja odbytu jest dla mnie równie atrakcyjna co seks z rolką papieru toaletowego - co jednak wcale nie sprowadza mojej seksualności do ruchów frakcyjnych i zapładniania.

Podziel się na:         
Jumbo 
Fuck Yeah!

Ja rozumiem że Holandia jest strasznie tolerancyjnym krajem... No ale kurwa, szanujmy się.

Wiecie, nie mam najlepszych kontaktów z rodzicami ale dziękuję im za to że jest ich po jedne sztuce z obydwojga płci... Wszyscy I tak wiedzą jakie jest moje zdanie na ten temat. Nie widzę większej konieczności wchodzenia tu w dyskusję z 'kolegą' Simonem bo i tak się z nim nie dogadam.

Powiem tylko tyle że żal mi strasznie tych dzieci które podniosły tam swoje biedne rączki jak ta pani zapytała kto ma dwóch tatusiów... A piosenki nie wysłuchałem do końca bo moje oczy nie chciały czytać tych bzdur.

Nikogo też nie będę nawracał ani przekonywał. Jebcie się jak tylko chcecie ale kurwa wara od dzieci i nie wychodzić mi na ulice.

Podziel się na:         
harry 
ShoutBox
no przychódź.

jedno jest pewne. jakby wszystkie malzenstwa bylyby homoseksualne zycie ludzkie by wyginelo. czyli latwo wywnioskowac ze jest to wbrew naturze.

Podziel się na:         
Sister Midnight 
Zakurwim dęsa ?
[youtube]link[/youtube] !!

ja powiem tak. mnie na prawdę nie obchodzi co kto robi jak nikt nie widzi. niech tam w Holandii i gdziekolwiek indziej maja liberalne poglądy. nie powiem, bo sama tez jestem w stanie zaakceptować wiele, ale adopcje dla par homoseksualnych to jak dla mnie grube nieporozumienie.
a tej piosenki nie skomentuje. nie chciałabym mieć dwóch tatusiów ani mam.

zwłaszcza w polskich realiach.. :shock:

Podziel się na:         
Sz.P.Szatan 
Rozkręca sie

Zobaczycie jeszcze, w Beneluksie ta ich francja-tolerancja jeszcze im się odbije czkawką.

Podziel się na:         
Simon 
Typowy spamer

batman - nie odpiszę Ci na posta, ale proszę Cię skończmy dyskusję na tym poziomie i rozstańmy się w zgodzie, ok ? Nic do Ciebie nie mam, ale nie przekonamy siebie wzajemnie - więc na co te boje ? Próbujesz na siłę się dowartościować ? Więc koniec z mojej strony, nie odbiję piłeczki - pokój ?
btw,
batman napisał/a:
"kizimizipycikupka"
Owned! :mrgreen:
Jumbo - Też uważam, że polemika jest zbędna - te sprawy dotykają tak delikatnych spraw, że ciężko przekonywać siłą drugiego(nie tylko zwykłe poglądy, ale również np. religijność czy tak jak napisał batman uderza to w jego honor i wartości). Rozumiem wyrażanie swojego zdania ale te dyskusje najczęściej przechodzą w takie jak moja z batmanem - popatrz na pełno osobistych odniesień, które niewiele mają wspólnego z tematem.

[ Dodano: Sro 20 Sty, 2010 ]
i co ? tak szybko temat umarł ? :mrgreen:
heh, Polak ma prawo do własnych poglądów...własnych PRAWIDŁOWYCH poglądów :mrgreen:

Podziel się na:         
Simon 
Typowy spamer

Wysłany: Czw 08 Kwi, 2010   

Metroseksualny mężczyzna to konsumpcjonista idealny :mrgreen:
a panowie trochę się pomylili, on nie narzeka na swój penis, coś takiego się inaczej nazywa.
ale piosenka dobra ogólnie, podoba mi się :-P

Podziel się na:         
Simon 
Typowy spamer

Wysłany: Pon 03 Maj, 2010   

Nawet chyba Ty przyznasz, że artykuł jest ZAJEBIŚCIE stronniczy.
Ogólnie niech ten pan sobie głosi co chcę, byłeś kiedyś w klubie gejowskim ? To nie jest żadna zamknięta enklawa gdzie wszyscy się rypią :lol:
Jeśli już tak popierasz sypanie statystykami jak to robi ten Pan - to może zobaczymy ile osób zażywających nielegalne subs. psychoaktywne ma HIV ? :mrgreen:
Jednak trochę ciężko podciągnąć wszystkich, a często nawet większość osób pod ten schemat, takie zjawiska jest bardzo ciężko zbadać, a często grupy na których robi się takie badania dają bardzo nieobiektywne wyniki.

Podziel się na:         
maua_czarna 
Forumowy prawiczek
krasná holka:D

Wysłany: Wto 04 Maj, 2010   

A fe. Jak dotarłam do momentu o leczeniu homoseksualistów to już dalej mi się nie chciało... :roll: Pisałam licencjata nt. homoseksualizmu, więc gdyby ktoś chciał pogawędzić na ten temat, to ok. Byle mądrze, bo ten artykuł...hm..batman to była prowokacja? Czy zgadzasz się z tym pseudonaukowcem?

Podziel się na:         
Niedźwiedź 
Forumowy prawiczek

Wysłany: Sro 05 Maj, 2010   

ja szczerze powiedziawszy miałem zdanie, że pedał to pedał kompletna patola koniec tematu. Ale muszę powiedzieć że całkiem niedawno poznałem jednego pedała na koncercie ksu i moje poglądy trochę się zmieniły przez tego człowieka który ma absolutny dystans do siebie i do swojej orientacji.

Podziel się na:         
Simon 
Typowy spamer

Wysłany: Sro 05 Maj, 2010   

Pedał jest bardzo pejoratywnym znaczeniem, zrezygnuj z niego na przyszłość, przynajmniej w dyskusji która ma trzymać poziom.
maua_czarna, Uważasz, że homoseksualizm to zaburzenie ? Jaki jest Twój stosunek do organizacji promujących homoseksualny styl życia i tolerancję wobec tego zjawiska ?
Btw, myślę, że batman zgadza się z tym artykułem, jego wiedza na temat homoseksualizmu jest bardzo mała i operuje stereotypami, co mnie dziwi, bo rozmawiałem z nim przez net i wydaje się ogarnięty.

Podziel się na:         
Odpowiedz do tematu