|
Pięciu polskich żołnierzy zginęło w Afganistanie |
| Autor |
Wiadomość |
zlowieszczy4
Lubi pieprzyć

Wiek: 21 Dołączył: 09 Wrz 2011 Posty: 509 Skąd: Walbrzych
|
Wysłany: Pią 23 Gru, 2011
|
|
|
| spoko fajnie jada tylko ci co chca ,ale gdy taki zolnierzez ginie jego rodzina dostaje wypadkowe ,ktore jest placone do konca zycia - nie to zebym byl przeciwny calemu zamyslowymi "wypadkowego" bo to jest bardzo dobre.To sa naprawde wielkie sumy i te sumy mozna by bylo przeznaczyc na inne cele niz oplacanie rodzin bo poleglym nie w naszej wojnie :/. Btw. nie jestem pacysfista. A jak bede chcial sie sprawdzic to pojade nocnym autobusem na pewna dzielnice w moim miescie zwana Palestyna. Nic juz nie przywroci swietnosci naszemu wojsku zaden udzial w afganie,iraku czy kurwa nawet zimbabwe. Rozbroili nas bo stanowilismy za duze zagrozenie i tyle. |
_________________ http://www.youtube.com/watch?v=4K7a3wRpaP0 |
|
|
|
 |
k24rolik
Forumowy prawiczek k24rolik

Wiek: 29 Dołączył: 24 Wrz 2011 Posty: 16 Skąd: Wrocław / Racula
|
Wysłany: Sob 24 Gru, 2011
|
|
|
"Wybacz Królik,ale pierdzielisz czypoczy w tym temacie i chyba bardzo słabo go znasz."
Mam swoje poglądy i nie wszyscy muszą się z nimi zgadzać... temat znam i to dobrze!! Ale każdy ma swoje zdanie i to jest dobre...
[ Dodano: Sob 24 Gru, 2011 ]
Zlowiesczy święte słowa... |
_________________ "Oceniaj głupiego, po czynach Jego" |
|
|
|
 |
Viking
Lubi pieprzyć bo życie musi mieć smak

Wiek: 36 Dołączył: 19 Lip 2011 Posty: 469 Skąd: South Pomerania
|
Wysłany: Pią 10 Lut, 2012
|
|
|
To nie jest nasza wojna i nikt pewnie nie wprowadza tam żadnej demokracji.
To zwykła okupacja kraju w strategicznym punkcie Azji, a mówienie o MISJI to efekt jakiejś państwowej propagandy. |
_________________ Fuck the system !
Chcę wrócić do świata przedchrześcijańskiego. |
|
|
|
 |
Sal_P
Coś już napisał chliporzyg odwantorniony
Wiek: 19 Dołączył: 20 Gru 2011 Posty: 91 Skąd: San Skarżysko
|
Wysłany: Sob 11 Lut, 2012
|
|
|
| Viking napisał/a: | To nie jest nasza wojna i nikt pewnie nie wprowadza tam żadnej demokracji.
To zwykła okupacja kraju w strategicznym punkcie Azji, a mówienie o MISJI to efekt jakiejś państwowej propagandy. |
I z każdym konfliktem zbrojnym tak było. |
_________________ "Dopóki ludzie będą wielbić Cezarów i Napoleonów, dopóty będą się oni regularnie pojawiać i unieszczęśliwiać ludzkość." ~ Aldous Huxley |
|
|
|
 |
Niez
Junior Admin

Wiek: 22 Dołączyła: 14 Sie 2008 Posty: 1092 Skąd: ciągle w drodze
|
|
|
|
| Viking napisał/a: | To nie jest nasza wojna i nikt pewnie nie wprowadza tam żadnej demokracji.
nie znam się to się wypowiem |
|
|
|
 |
Sal_P
Coś już napisał chliporzyg odwantorniony
Wiek: 19 Dołączył: 20 Gru 2011 Posty: 91 Skąd: San Skarżysko
|
|
|
|
| Niez napisał/a: | | Viking napisał/a: | To nie jest nasza wojna i nikt pewnie nie wprowadza tam żadnej demokracji.
nie znam się to się wypowiem |
A ja bym właśnie rzekł, że to było zbyt oczywiste aby o tym pisać w ogóle. |
_________________ "Dopóki ludzie będą wielbić Cezarów i Napoleonów, dopóty będą się oni regularnie pojawiać i unieszczęśliwiać ludzkość." ~ Aldous Huxley |
|
|
|
 |
|
|