Przesunięty przez: Jumbo Nie 21 Lut, 2010 |
JP na 100 % czy na 50%? |
| Autor |
Wiadomość |
Simon
Typowy spamer

|
Wysłany: Nie 24 Sty, 2010
|
|
|
Tekst dobry, ale biorąc pod uwagę to co reprezentuje sobą Polska Policja sam mam ochotę wymalować na murze JP |
|
|
 |
harry
ShoutBox no przychódź.

Wiek: 24 Dołączył: 17 Sie 2008 Posty: 834 Skąd: Trzebiel wieś
|
|
|
|
| Cytat: | | Tekst dobry, ale biorąc pod uwagę to co reprezentuje sobą Polska Policja sam mam ochotę wymalować na murze JP |
:| łoł. świat ciągle mnie zaskakuje. |
_________________ pierdłem, rzygłem i wyszłem bo drzewa naniese. |
|
|
|
 |
Simon
Typowy spamer

|
|
|
|
| ale, że o co chodzi ? Ja to olewam ciepłym moczem, mówię tylko, że ta wyszydzana i określana szczeniacką postawa wcale nie powstała bez żadnych podstaw. |
|
|
 |
KACZMAR
Lubi pieprzyć Ten obcy

|
|
|
|
| Simon napisał/a: | | ale, że o co chodzi ? Ja to olewam ciepłym moczem, mówię tylko, że ta wyszydzana i określana szczeniacką postawa wcale nie powstała bez żadnych podstaw. |
Tylko 95% ludzi nie ma podstaw by używać postawy JP na 100% :roll: |
|
 |
Simon
Typowy spamer

|
|
|
|
| no same hasło jest głupie, ponieważ nie chodzi tu o instytucję policji która jak najbardziej jest potrzebna i nawet jeśli gów** robi to działa za straszak(znaczy, że jeśli obrabujemy sklep to prawdopodobnie nie pozostaniemy bezkarni). Raczej o postawę policji, nadużywanie przywilejów(np. bezpodstawne spisywanie i przeszukiwanie ludzi na ulicach - "za dziwną fryzurę", bezpodstawne bicie ludzi na koncertach/meczach etc.) i chociaż faktycznie JP to moda i lans - to sama krytyka instytucji policji wcale nie jest szczeniacka i głupia. |
|
|
 |
Jumbo
Fuck Yeah!

|
|
|
|
| Simon napisał/a: | | bezpodstawne bicie ludzi na koncertach/meczach etc. |
No bez przesady... Jakie bezpodstawne, to że ktoś dostanie czasami pałą po plechach to nic złego. Ja już tam nie wierze w jakieś tam uciskanie i bezpodstawne przeszukiwania itd. Oczywiście zdarzają się nadużycia ale myślę że nie jest to powód żeby zaraz wszyscy byli źli.
Generalnie to tam chodziło o JSP a nie JP więc nie wiem skąd tak nagle Ci się przypomniało : ) |
|
 |
Sister Midnight
Zakurwim dęsa ? [youtube]link[/youtube] !!

Wiek: 23 Dołączyła: 10 Lut 2009 Posty: 2191 Skąd: Paprykarzowo
|
|
|
|
| a i tak kiedyś "kwiatki" z cudownego pokolenia JP (jestem pedałem?!) na 50% bo się trochę boją pójdą do policji.. nie wierzę, że nie. o.O ktoś musi :roll: |
_________________ – Co my, do cholery, robimy? Kompletnie nas popierdoliło!
– Wiem.. ALE I TAK JESTEŚMY ZAJEBISTE! |
|
|
|
 |
Simon
Typowy spamer

|
|
|
|
hej! opisuję po prostu swoje doświadczenia Wasze mogą być inne. Spotkałem też fajnych policjantów, ale są tacy nie fajni, bardzo niefajni - i niestety jest ich większość...choć powoli pojawia się młoda kadra która jest o wiele sympatyczniejsza :mrgreen:
a co do postu nade mną - nigdy policja mi w niczym nie pomogła, nigdy. Choć nie raz pomoc potrzebna była. Także tak chętnie tam nie wrócę, choć może to Katowicka komenda jest po prostu taka sparszywiała, nie wiem. |
|
|
 |
miminka
Lubi pieprzyć

|
|
|
|
to dla tych co chcieli by swą cała rodzinę ubrać w ciuszki z JP
http://www.firmajp.pl/
a w filmiku który jest na samym dole "FIRMA przeciwko podróbkom cz. 1" dowiadujemy się że JP oznacza jestem porządny :mrgreen:
Jeżeli chodzi o moje podejście do sprawy to sie podpisuje pod tym: (co sie będę produkować )
| Simon napisał/a: | | no same hasło jest głupie, ponieważ nie chodzi tu o instytucję policji która jak najbardziej jest potrzebna i nawet jeśli gów** robi to działa za straszak(znaczy, że jeśli obrabujemy sklep to prawdopodobnie nie pozostaniemy bezkarni). Raczej o postawę policji, nadużywanie przywilejów(np. bezpodstawne spisywanie i przeszukiwanie ludzi na ulicach - "za dziwną fryzurę", bezpodstawne bicie ludzi na koncertach/meczach etc.) i chociaż faktycznie JP to moda i lans - to sama krytyka instytucji policji wcale nie jest szczeniacka i głupia. |
|
|
|
|
 |
Sister Midnight
Zakurwim dęsa ? [youtube]link[/youtube] !!

Wiek: 23 Dołączyła: 10 Lut 2009 Posty: 2191 Skąd: Paprykarzowo
|
|
|
|
mogę brzydko? oni tam się chyba z ch*** na głowy pozamieniali tam.. zwykły t-shit z nazwą firmy za ponad 70 zł.. brawo. i każdy by chciał bluzę z "jp" za ponad 200 zł 8-)
bardzo piękne. nie am to jak chwytliwe nadruki :mrgreen:
i ten polarek dla dziecka.. |
_________________ – Co my, do cholery, robimy? Kompletnie nas popierdoliło!
– Wiem.. ALE I TAK JESTEŚMY ZAJEBISTE! |
|
|
|
 |
Simon
Typowy spamer

|
Wysłany: Pon 25 Sty, 2010
|
|
|
| i jeszcze te apele :mrgreen: Równie dobrze mogliby wystąpić i powiedzieć: dajcie nam więcej pieniędzy, ok ? Ruchamy was w dupę sprzedając ubrania robione za grosze w chinach, wykorzystując przy okazji 7-letnie chińskie dzieci, które robią te koszulki cały dzień za miskę ryżu i chcemy WIĘCEJ PIENIĘDZY! ok ? Bo nam już nie wystarcza na libacje i narkotyki, ok ? |
|
|
 |
harry
ShoutBox no przychódź.

Wiek: 24 Dołączył: 17 Sie 2008 Posty: 834 Skąd: Trzebiel wieś
|
|
|
|
| Simon napisał/a: | | i jeszcze te apele :mrgreen: Równie dobrze mogliby wystąpić i powiedzieć: dajcie nam więcej pieniędzy, ok ? Ruchamy was w dupę sprzedając ubrania robione za grosze w chinach, wykorzystując przy okazji 7-letnie chińskie dzieci, które robią te koszulki cały dzień za miskę ryżu i chcemy WIĘCEJ PIENIĘDZY! ok ? Bo nam już nie wystarcza na libacje i narkotyki, ok ? |
obawiam sie ze praca w chinach juz tak nie wyglada. stereotypy... ten kraj jest obecnie najlepiej rozwinietym krajem gospodarczo. poza tym ogladalem fotoreportaz z fabryk chinskich. w Polsce takiego pozadku i dokladnosci nie bedzie nawet za 50 lat. |
_________________ pierdłem, rzygłem i wyszłem bo drzewa naniese. |
|
|
|
 |
FeSTeR
Zakurwim dęsa ? Thrash'em All

Wiek: 26 Dołączył: 21 Mar 2009 Posty: 2137 Skąd: Nakło nad Notecią
|
|
|
|
ciekawe co zrobią Ci "J****** Policję" jak kiedyś naprawdę będą potrzebowali ich pomocy.
pokolenie JP psia krew... Skończą szkoły to sami pójdą tam pracować i wtedy będą z pokolenia JSS - "J**** Samego Siebie" |
_________________ YouTube
Demot |
|
|
|
 |
milan
Typowy spamer freak4life

|
|
|
|
| A ja często gęsto mam wrażenie,że najbardziej z hasłami typu "JP" i ChWDP" obnoszą się ci,którzy mają najwięcej za uszami i którym gul skacze,że np. nie mogą wszędzie gdzie chcą napierać sprayem,zapalić skręcika czy przywalić kolesiowi,który na nich krzywo spojrzał. |
_________________ A.I.Y.C. |
|
|
|
 |
Simon
Typowy spamer

|
|
|
|
Bo Policja nie jest od ganiania za 15-latkami z lufą trawy i z tym się akurat zgadzam.
Chociaż ciężko się nie zgodzić z Tobą milan, ale Ja mam swoje powody by mieć złe zdanie o instytucji policji w ogóle jako całości. Może niekoniecznie będę się dzielił nimi na publicznym forum, szczególnie, że to tak naprawdę nie moja historia i nie wiem czy ta osoba byłaby zadowolona czytając to tutaj
| batman napisał/a: | | A ja zauważyłem, ze im więcej patologii to na tym więcej %%% JP. |
Patologia często ciągnie do policji jak muchy do psiego gówna, ale z tym zdaniem też nie da się nie zgodzić.
| harry napisał/a: |
obawiam sie ze praca w chinach juz tak nie wyglada. stereotypy... ten kraj jest obecnie najlepiej rozwinietym krajem gospodarczo. | W to nikt nie śmie nawet wątpić. | harry napisał/a: | | poza tym ogladalem fotoreportaz z fabryk chinskich. w Polsce takiego pozadku i dokladnosci nie bedzie nawet za 50 lat. |
Widocznie oglądaliśmy zupełnie różne "reportaże" |
|
|
 |
|
|