Ja tam panów policjantów lubię... kiedyś skopałam im samochód, obeszło się bez mandatów a na dodatek chcieli mnie odwieźć do domku, bo padało. Czyż nie są kochani? :mrgreen:
Podziwiaj moje wiązania wodorowe między zasadami dziwko!
Jeżeli spojrzymy na walkę z narkotykami z czysto ekonomicznego punktu widzenia, to rolą państwa jest ochrona karteli narkotykowych.
oj Ja bym tak szybko tego nie osądzał na Twoim miejscu Radzę najpierw poczytać o temacie bo to złożony problem. To co się stało z antyglobalistami we Włoszech to nie była zwykła bojówka stłumiona przez policję, takie teksty są adekwatne IMHO w przypadku jakiejś tam antify czy innych tego typu organizacji - ale nie warto oceniać całości ruchu antyglobalistycznego po kilku tendencyjnych artykułach w gazetach.
Wysłany: Pon 22 Lut, 2010
Simon napisał/a:
oj Ja bym tak szybko tego nie osądzał na Twoim miejscu
Nie no ja ich nie osądzam i nie mówię że są źli. Tylko mnie to zawsze rozwalało że ich policja bije a oni są bezbronni : ) Nie mówię że policja jest bez winny bo pewnie też mają w tym swoje zasługi (w podkręcaniu do takich zajść) jak i też Ci demonstrujący nie są bez winy bo nie do końca wierze że policja ich ot tak sobie atakuje. Prawda leży gdzieś po środku.
a cytując klasyka "prawda leży tam, gdzie leży" :D
ja JP na 10% bo mam policjantów w rodzinie i jako Strażak często z nimi współpracuje policjant człowiek jaki on będzie dla ludzi tacy ludzie będą dla niego xD i na odwrót rozpierdale mnie to całe JP xD
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum