XVIII PRZYSTANEK WOODSTOCK JUZ ZA
 Szukaj |  Użytkownicy | | Rejestracja |  Zaloguj |

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: Dezaprobator
Czw 23 Kwi, 2009
czy gry komputerowe oglupiaja?
Autor Wiadomość
karka15 
Forumowy prawiczek

Wysłany: Czw 28 Sty, 2010   

A ja uważam iż wszystko jest ogłupiające, jak się nie ma umiaru. A te uzależnienia wzrastają wraz z rozwojem technologii. Kiedyś jak nie było komputerów, nie było gier to młodzież wychodziła na zewnątrz a nie siedziała w domach. Wymyślono nowe rzeczy, są tego plusy i minusy. GRanie w gry, słuchanie muzyki. U mnie w klasie chociażby kilkoro już chłopców nie ma kontaktu se światem przez gry. Jeden to ledwo co chodxzi do szkoły, bo musi pograć w LOTRo czy posiedzieć na Tibii. A na przerwach kazdy słucha muzyki, a rozmowy zmniejszają się z dnia na dzień. Wątpie by była na to rada, a rodzice nie są w stanie kontrolować młodzieży 24/h.

Podziel się na:         
Jumbo 
Fuck Yeah!

a co to jest Tibia?

Podziel się na:         
kijana 
Moderator
Tępe ch*je

Najgorsza gra jaka może być

Podziel się na:         
Simon 
Typowy spamer

a tam najgorsza. Są gorsze. Tibia to niskiej jakości MMORPG, znaczy sama gra jest fajna, ale ludzie którzy w nią grają nie i klimat jest chu****

Podziwiaj moje wiązania wodorowe między zasadami dziwko!
Jeżeli spojrzymy na walkę z narkotykami z czysto ekonomicznego punktu widzenia, to rolą państwa jest ochrona karteli narkotykowych.

Podziel się na:         
FeSTeR 
Zakurwim dęsa ?
Thrash'em All

Wysłany: Pią 29 Sty, 2010   

batman napisał/a:
Nie wiem co Was boli, że jakiś debil siedzi i gra w Tibię 16h/dobę....

no własnie to mnie boli. swiat jest piekny i cały do odkrycia a taki jeden z drugim traci wiekszą czesc dnia po potrzebuje zdobyc widelec z adamantu dający +20 do szybkosci zjadania hot wings z KFC
Jak byłem mały to cholery przez pół dnia kopałem w piłe, robiłem bunkry z kolegami, a po wieczorach na osiedlu gralismy w chowanego
a teraz? kurwa dwa tysiace demotow w poczekalni uzbieranych przez poł godziny bo wszyscy siedza przed kompami i traca swój cenny czas.
pozniej sie ockna i stwierdza: "cholera co ja robiłem przez ostatnie 20 lat zycia? a no tak net, gierki on-line i inne bzdury"

Podziel się na:         
FeSTeR 
Zakurwim dęsa ?
Thrash'em All

Wysłany: Pią 29 Sty, 2010   

słuchaj tez lubie sobie zagrac w cos od czasu do czasu. nie ma w tym nic złego. ale z umiarem.
moj najlepszy przyjaciel ma wujka. gosciu ma z 50 dych na karku. Dosiadł sie raz kiedys do nas jak pilismy piwko i ogladalismy film u kumpla. przez godzine pierdolil do nas jak to nie grał w Baldura i jakiego to nie ma poziomu i takie tam.
ekstremalna jest juz sytuacja jak ktos nie potrafi odroznic gry od rzeczywistosci. albo fakty podane np w jakies grze wojennej przytacza na lekcjach historii w szkole (wyjątkiem jest Call of Duty. tam autorzy zawsze starali sie odwzorowac dokładne daty i przebieg wydarzen)
co za duzo to nie zdrowo. i nadal twierdze ze gierki moga ogłupic jak dany osobnik sam na to im zezwoli

Podziel się na:         
Odpowiedz do tematu