|
Cykliczna zmiana biegunów |
| Autor |
Wiadomość |
Simon
Typowy spamer

|
Wysłany: Czw 07 Lip, 2011
|
|
|
| Aras666 napisał/a: | | lawa stygnie zgodnie z ziemskim polem magnetycznym? |
Bardziej precyzyjnie w danej temperaturze przy danych warunkach elementy ferromagnetycznie zawarte w roztopionej skale przyjmuję taki sam kierunek namagnesowania jak ziemia, nie wiem jak to inaczej wytłumaczyć
| Aras666 napisał/a: |
jeśli w ogóle to prawda, tzn. że takie przebiegunowanie wcale nie jest straszne, bo jedynie lawa zastyga w innym kierunku. |
Bardzo prostolinijny wniosek, ale słusznie powiedziane, żadne przebiegunowanie raczej nie wpłynie w znaczący sposób na środowisko. |
|
|
 |
tool
Rozkręca sie
|
Wysłany: Czw 21 Lip, 2011
|
|
|
hehe, koles w tym filmie nie operuje konkretnymi datami poza ta ostateczna.... Zreszta ogladalem inny film i ten kalendarz majow w porownaniu do naszego to cos w rodzaju, dzie, miesiac, kwartal, rok i znowu od nowa. Roznica to taka, ze ten cykl pelnego kalendarza majow jest na znacznie wieksza skale.
I sie zastanawiam na jakiej podstawie ziemia miala by sie obracac w 2 strone... Dal przyklad pedzacego samochodu, ale juz nie powiedzial o sile jaka wplywa na to aby ten samochud sie zatrzymal.
A jesli nawet to prawda to co zmieni wiedza na ten temat... tylko pograzenie w myslach o smierci... Grunt, ze sa jeszcze 2 Woodstocki do konca swiata :) |
_________________ "po wypiciu redbulla to się opierdalam...
... ale jak by troszkę szybciej" |
|
|
|
 |
dev
Forumowy prawiczek
|
Wysłany: Pon 01 Sie, 2011
|
|
|
| tool napisał/a: |
I sie zastanawiam na jakiej podstawie ziemia miala by sie obracac w 2 strone... Dal przyklad pedzacego samochodu, ale juz nie powiedzial o sile jaka wplywa na to aby ten samochud sie zatrzymal.
|
Prędzej spadłaby do słońca, niż kręciła się w drugą stronę |
|
|
|
 |
Archi
Coś już napisał

|
Wysłany: Pon 01 Sie, 2011
|
|
|
| A ja polecam ksiazke MU, zaginiony kontynent Jamesa Churchwarda. |
|
|
|
 |
korski15
Coś już napisał Liss

Wiek: 18 Dołączył: 11 Cze 2011 Posty: 58 Skąd: Częstochowa
|
Wysłany: Sro 10 Sie, 2011
|
|
|
| prędzej na woodstocku zagra techno samo niz ja uwierze w gowno jakies ktore przedstawiłes na filmiku youtube proste :D |
_________________ Sława przemija ,ale internet jest na zawszę :D
http://g2.gangsters.pl/index.php?ref=13776
<<KLIKNIJCIE>> Proszę
 |
|
|
|
 |
|
|